Series Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Igen, jó lenne ha lenne halálbüntetés, mert sokkal kevesebb lenne a bűnözés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettesp Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Legyen! Jópáran elgondolkodnának rajta h megéri e az amit csinálnak ha van esély egy ilyen büntetésre... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Igen, kellene halálbüntetés, de ahogy elnézem a mostani állapotokat nem hiszem hogy lesz... Természetesen annak aki megérdemli és sulyosabb bünökben (pl emberölés stb.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Teljesen egyetértek !! Jó lenne ha lenne HALÁL büntetés. Sok mocsok ember meg is érdemelné.. Most ha ő megöl valakit, utána sitt-re kerül. Ez szerintem nem normális. Igenis, ha Már valakinek elvette az életét őljék meg őt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravenspike Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Egyetértek a halálbüntetés bevezetésével. Arról pedig, hogy az önvédelemből elkövetett emberölésnél mi történik: - mivel önvédelemből cselekedett, ezért korlátlanul enyhíthető a büntetés (vagy nincs is, ebben nem vagyok biztos) - ha most valaki neked támad, és te véletlenül úgy hatástalanítod, hogy az beveri a fejét és meghal, az önvédelem. Ezért pedig nem ítélnek el. - amerikai filmekben van sokszor, hogy "hú, ártatlan embereket ítélnek el". Ez nem igaz. A magyar büntetőjog csak a legtisztább esetekben hozza ki bűnösnek a vádlottat, amíg nincsenek rendes bizonyítékok, addig gyakran el sem kezdődnek a tárgyalások. És még ha rendelkezésükre állnak megfelelő bizonyítékok, akkor is csak biztos esetekben döntenének a halálbüntetés mellett. Ahol pedig teljes bizonyosság van, ott megérdemelt a halálbüntetés. Halálbüntetést én is gyilkosságért, nemi erőszakért és pedofíliáért adnék (bár az utóbbi elkövetőire a szó szoros értelmében is rájár a rúd a börtönökben, úgyhogy talán nekik elég súlyos a börtön is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps2fan Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Igen ! a népnek elég bajuk van nélkülük. Ha valaki megöl valakit brutálisan öljék meg őt is! Az sztem nem fer hogy luxus körülmények között tartják őket a MI pénzünkön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 itt van a kislány akit brutálisan meggyilkoltak(kissebségi szorgos honfitársaink ) nah őket nem lehet elítélni?? csak éltefogytiglanra! legalább átérezné h mien dolog és mien felelősség volt megölni szegény gyereket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabor514 Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Jó lenne a halálbüntetést bevezetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KO.pasz Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Nem is magyarázkodok, itt a többség egy hullámhosszon van: Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiftynho Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 IGEN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
answer0 Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Persze hogy legyen! Aki elveszi a másik életét az bűnhődjön! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gertner14 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Szemet szemért! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggslm Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Hogy aztán a világ megvakuljon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagymagyar22 Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Akit érdekel miért nincs ma Magyarországon halálbüntetés, mikor a többség támogatja, dobjon egy pm-et. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby608 Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Akit érdekel miért nincs ma Magyarországon halálbüntetés, mikor a többség támogatja, dobjon egy pm-et. pm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lili89 Posted Január 9, 2009 Share Posted Január 9, 2009 Aki megérdemli annak igen! Szerintem ha valaki elkövet valamit ugyanazt kellene vele is csinálni, pl: megkínoz egy állatot akkor őt is meg kellene kínozni ugyanúgy ahogy avval az állattal tette. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tn91 Posted Január 14, 2009 Share Posted Január 14, 2009 Vagy igen, vagy szociális munka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi0811 Posted Január 18, 2009 Share Posted Január 18, 2009 Egyértelműen NEM! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Súlyos bűncselekmény elkövetéséért igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Igen! mert vki elveszi egy másik ember életét és vígan él tovább? nem... ő se éljen tovább... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
W.A.S.P. Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Természetesen igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Szent István törvényeit vissza! Ha karddal vkit megöl ugyanazon karddal öljék meg őt is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kimice Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 hát nemtom, de szerintem 50 évet lehúzni a börtönben sokkal roszabb mint a halál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.Sz.v2 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stew132 Posted Június 5, 2009 Share Posted Június 5, 2009 Egyértelműen NEM!!!! Indoklás: Gondold el, hogy ártatlanul bekerülsz a sittre és halálra ítélnek. Na? Igen én se szeretném!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 Én csak sorozatgyilkosoknál és hasonló elmebetegeknél terroristáknál és ilyeneknél tenném szabaddá. Most, ha belegondolsz a börtönnek semmi értelme.... Bekerülsz be vagy zárva egy kis cellába. Olyan mint egy jó pár éves szoba fogság. Most tartsunk el inkább egy sorozatgyilkost? Vagy egy terroristát? Tolvajok meg kis stílusú bűnözők mennének a börtönbe..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Július 21, 2009 Share Posted Július 21, 2009 szerintem aki előremefgontoltan embert öl. abba veetni kéne egy kis magaszfeszültségű áramot(villamosszék) és kész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Igen, legyen. Lenne utána olyan rend, hogy ihaj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 23, 2009 Share Posted Július 23, 2009 Aki más életét vette el tudatosan és szándékosan az haljon meg. Én még kínoznám is előtte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Augusztus 13, 2009 Share Posted Augusztus 13, 2009 Én nem, szerintem elég az, ha elzárják a bűnözőket a világtól. Az a lényeg, hogy jól őrizzék őket és akkor nem lehet baj. Vagy az lenne a leghelyesebb, ha az elhunyt családtagjai döntenének a sorsáról. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts