Silverr Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 Semmiképpen,egy ember nem dönthet a másik életéről!! Nem szabad ide keverni a pénzt sem,hogy ez ennyibe kerül stb.. Külömben sem az nem büntetés,inkább legyen élete végéig egy rohadt lyukba. Halálbüntetés által mit fog érezni?semmit,csak felszabadul. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 az emberek többsége nem szeret így felszabadulni..és kedves Julio Gonsales 87 embert ölt meg, mit érdemel??? élete végéig az állam fizesse a kajáját ráadásul ha valami nagyfiú, akkor ő az isten a börtönben?! érdekes, hogy van aki úgygondolja, hogy tényleg nem kéne...de ha bevezetnék akkor meg jönnének a lázongó liberális gyíkok, hogy ehez nincs joga senkinek...aki szándékosan öl, jusson áldozata sorsára! Örülök, hogy 180ból eddig 130an szavaztak az igenre! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 egyébként az lenne a legjobb ha az ilyen embereken tesztelnék a gyógyszereket, ilyesmiket. és akkor legalább valamit lehetne velük kezdeni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Június 20, 2007 Share Posted Június 20, 2007 b*zzeg...ez egy jó 5leeeeeet!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 nem is tudom lenne aki megérdemelné de ha meg rosszul itélkeznek felette? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
strategos Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Szerintem csak ISTENNEK van joga elvenni az életünket !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doki Posted Június 24, 2007 Share Posted Június 24, 2007 Azt kell mondjam, hogy jogszabály ide, meg Unió oda, vannak esetek amikor az életfogytig nem büntetés az elkövetőnek. Nincs visszarettentő ereje a tettének elkövetésében, sajnos. doki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandalf007 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 én abszolút a halálbüntetés mellett vagyok.de a kötél vagy az injekció nem büntetés.a tarkónlövésnek is csak akkor van pszichológiai hatása,ha már előtte kivégeztek ezzel a módszerrel kb féltucat embert. aki kinyírt 1-2 embert,annak mondjuk jó lenne a lefejezés;a hazaárulóknak,drogbáróknak,politikusoknak,striciknek meg szerintem jó lenne a felnégyelés,karóbahúzás vagy a kereszthalál. de az olyan szemétládáknak,mint aki felgyújtotta azt a lányt,vagy a lincselőknek különleges halálnem dukál: miután megvolt az itélet, jöhet a 10 szintes tortúra tortúra,de még előtte leheten az élve elrohasztás(nem hal bele az ember)+ sztálin szivar(nincs lefejezés!,csak a pöcsét a szájába).majd öt centinként levágni a lábából és a karjából,majd szíjat hasítani a hátából (aki nem tudná mit jelent,az használja a fantáziáját).a legvégén meg indiai karóbahúzás (kihegyezett bambuszt a seggbe,és locsolni a növényt.az eredmény az,hogy egy-két napon belül minden honnan kinő belőle a bambusz),majd mikor már halálán van,akkor meg felgyújtani.és a családját 3 ízigleni kötél általi halálra ítélném,és végignézetném vele,ahogy a rokonai a pokolra jutnak egytől egyig. tudom,most mindenféle szadistának gondoltok,de ezek simán megérdemlik! meg utána vagy 100 évig még csak hasonlóról se hallanánk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sky93 Posted Augusztus 4, 2007 Share Posted Augusztus 4, 2007 Nem kell halálbüntetés csak életfogytiglan az rosszabb mint a halál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 sztem a halálbüntetés minden szempontbol jobb. nem a bérböl és fizetésböl élök adojábol kel eltartani éveken keresztül, és nemkel a sitten se rohadnia... viszont nincs viszaút ha tévesen itélték el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 Halálbüntetés? IGEN! Én mellette állok. Kötél, golyó, méreginjekció, gázkamra!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sz. Dávid Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Szerintem IGEN. Mégpedig ha a csókát leültetik egy életre akkor már egyszerűbb (és olcsóbb) kinyírni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 IGEN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirateclubuser Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Igen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuky Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 hát vki megérdemli sztem...aki már több embert is megölt,mert leüli azta 10-15 évet és utánna megint azt csinál amit akar, de mondjuk rablásért meg ilyenekért nem.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
novszabi Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Sztem kellene, ugyanis ha valaki gyilkol, jómagaviselettel már 5 éven belül szabadulhat! Az ilyen embereket NEM szabad visszaengedni a társadalomba, ugyanis akár megölhetik a ti hozzátartozótokat vagy rokonaitokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mott Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 igen Vannak olyan esetek amikor különösen kegyetlen vagy többszörös gyilkosság esetén alkalmazni kellene. Régebbi időkben sokkal keményebben bántak a rabokkal, most annyira jogállam vagyunk hogy már alig van visszatartó ereje...hiányzik a halálbüntetés. ott tartunk hogy egy bűnözőnek több joga van mint másoknak. Milyen dolog az ha betörnek hozzád nem csinálhatsz semmit mert lecsukhatnak bántalmazásért. Más országokban ha valaki betör a házadba le is lőheted ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Mindenféleképpen igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face8611 Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Egyértelműen IGEN! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LACKA0670. Posted Május 13, 2008 Share Posted Május 13, 2008 igen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Nem. 6. parancsolat: Ne ölj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 passz...igen is meg nem is....egy részről igen mert az aki kioltotta más ember életét szándékosan az ugyan azt érdemli mint akit megölt....persze ezt bizonyítsák is be!nem mert minden ember ember és nincs jogunk elvenni a másik életét de akkor ő se vegye el a másikét ergo ez egy körforgás amit nem lehet megállítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burnout Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 de most belegondolsz hogy volt sok olyan ügy amikor gyilkoságokkal vádoltak valakit azt életfogytiglanra itélték azt ki derült fél évre rá hogy semmi köze se volt hozza ha most lenne halálbüntetés akkor lehet hogy kivégeztek volna!!az elött hogy kiderült volna!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Igen! Mivel az életfogytiglani fegyházbüntetés is csak 30 év, és jöhet a jómadár próbaidőre, így meg nem csak lenne egy viszatartó ereje a bűnelkövetéssel szemben, de az adófizetőknek nem kellene a sok életfogytost táplálnia az adójából. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN. a pedofiloknak rögtön kiszabnám a villamosszéket. nah meg a gyilkosokra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniko979 Posted Május 17, 2008 Share Posted Május 17, 2008 IGEN !!! De csak abban az esetben,ha tökéletesen bizonyított,hogy az elkövetőt ítélik el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Attól függ Szándékosan elkövetett emberölésért persze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Én igenre szavaztam..néha jól jönne 1-2 nyílvános akasztás h tudjon a nép magáról....sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrooo Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 én igenre szavaztam... az az egy probléma, h ha ne mtudják teljesen bizonyitani, és igy lehet h vkit ártatlanul itélnek el... de az ien pedofilokat meg gyerek gyilkosokat kinok között hagynám szenvedni... vagyis van pár ember akit tényleg jo lenne nyilvánosan fel akasztani, de az a baj, nagy botrányokat lennéneek, h ha vki ártatlan lenne... aztán jönnének az ember jogi aktivisták és nagy balhé lenne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts