Jaffry Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 "Tegnap délután találkoztam eme igen elmés játékkal.... ma meg kipróbáltuk haverokkal tongue.gif Lényege az egésznek, hogy egy húsz forintost meg kell pörgetni, majd a következő játékosnak tovább pörgetni, úgy hogy ne szakadjon meg a pörgés, tehát nem feküdhet el és eshet le az asztalról. Idáig semmi izgi.... De most jön a poén biggrin.gif Ha elvéti az ellenfél, le kell raknia a kezét ököllel a padra... majd a másik itámasztja háromszögben a középső és a mutató ujját, a hüvejk ujjával pedig előre lövi a húszast (padon csúsztatva). biggrin.gif Szal sok elgondolás van a játékban, de szünetekben van mivel ökörködni... A mai nap végére így nézett ki a kezem: " Ezt úgy találtam de tényleg kegyetlen egy játék... teszteltem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 olcsó játék.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 borzalmas, hogy ilyen játékokat lehessen játszani. nem értem, hogy mi a poén benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 19, 2006 Author Share Posted Október 19, 2006 Elég durva beteg egy játék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
guerrilla Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 koleszos éveim kedvenc játéka sajnos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 19, 2006 Author Share Posted Október 19, 2006 huh... szerintem naon klassz game! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 koleszos éveim kedvenc játéka sajnos Huh akkor elég szar lehetett a kolesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 Én inkább maradok a Texas pókernél. Egyébként hasonlít a végeredmény a Fütyi nevű kártyajátékra. :D az is elég jó azzal tengettünk napjainkat szakközép szüneteiben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 20, 2006 Author Share Posted Október 20, 2006 jah az király kártyajáték! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Október 21, 2006 Share Posted Október 21, 2006 régen én is játszottam ilyet de abbahagytam mert rájöttem hogy 1 nagy hüleség (neked is ezt ajánlom ) + mi olyan 20-assal nyomtuk aminek meg volt köszörülve a széle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 21, 2006 Author Share Posted Október 21, 2006 áááááááááá pfff... az már vad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 21, 2006 Share Posted Október 21, 2006 ÁÁÁ...ember a játék alapból durva,ti meg köszörült huszassal nyomtátok...aztaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 21, 2006 Share Posted Október 21, 2006 ne haragudjatok! de egy értelmes játék nem jutott az eszetekbe? ami sérüléssel jár, az nem jóóó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 21, 2006 Share Posted Október 21, 2006 Jogos szipi...ami játék az élvezetes és nem fájdalmas...dehát...ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 22, 2006 Author Share Posted Október 22, 2006 szerintem meg az a jó amiben van kis kockázat... ha béna vagy megszívód ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 háááát, ez már majdnem mazo, ha olyan játékot űztök, ami fájdalommal vagy sérüléssel jár. de egészségetekre, senki nem sajnálja tőletek, csak szerintem hasznosabban is eltölthetnétek az időtöket! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Elég morbid játék...Kirtály Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 26, 2006 Author Share Posted Október 26, 2006 Mindent bele! Játszál csak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufi Posted Október 30, 2006 Share Posted Október 30, 2006 koleszos éveim kedvenc játéka sajnos Sajnos én is onnan ismerem. Még a kezemen vanank a nyomai. Mi azzal a régi nagy százassal nyomtuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 én meg multkor a szünetben téglákat törtem a kezemmel, vékony volt, és mnár oan sokáig csináltam hogy véres volt a kezem és utána még tovább csináltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovi Ubi Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Köszi, hogy megosztottad velünk imádni fogom szivatni az új husikat a suliban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casey Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 MI ezt a pénzes dolgot tavaly százassal csináltuk!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 ne haragudjatok! de egy értelmes játék nem jutott az eszetekbe? ami sérüléssel jár, az nem jóóó! mér mitcsináljunk? párkeresőzzünk? EZ A FASZA GAME imádom a véres huszast, bár véres százassal jobb lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 én meg multkor a szünetben téglákat törtem a kezemmel, vékony volt, és mnár oan sokáig csináltam hogy véres volt a kezem és utána még tovább csináltam ilyen erővel nem sportolsz valamit? egy jóóó edzésen alaposan levezethetnéd a benned rejlő energiákat. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kufi Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Jah mondjuk fociz bátyja Vagy ha az nem elég durva akkor még mindig ott a K1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mykice Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 Én inkább átnéznék a lány koleszba egy kis mi ujságra (értitek)!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangster_dany Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 legalább 10x elolvastam, de k*rvár@ nem jöttem rá hogy mitől lett véres a kezed. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam0921 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 scinálj már képeket hogy kell ezt jáccani én nem értem meg magyarázd el érthetően Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Augusztus 6, 2007 Share Posted Augusztus 6, 2007 omg ott egy csepp vér aztán egyböl jönnek a hszek h machoista meg beteg aaaa de durva kemény meg hülyevagy stb pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Augusztus 9, 2007 Share Posted Augusztus 9, 2007 pirospecsenye, de nem tenyerrel, hanem okollel. amugy ha penzdarabbal akarod bontani magad akkor fogj egy 50est egyik tenyeredbe, masik kezeddel meg okollel usd a penzt. van olyan hulye jatek mint a porgetos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts