Doczi Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Na emberek most segítsetek rajtam A téma adott: Csókolózási teknikák Várom a válaszokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Szerintem ezt nem lehet tanítani! Ezt tapasztalni kell! Én mondjuk a lassú smárolásnak vagyok a híve... de szex közben néha nagyon vadul smárolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyember Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 Valóban az élet és a tapasztalat tud tanitani ebben az esetben. Elmondani sok mindent lehet,de a partner reakciója a döntő. Minden embernél más jön be.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 sziasztok! imádok csókolózni, és nagyon jól tudok. de sajna sokat kell gyakorolni, és rá kell érezni a mikéntjére! az a nagy helyzet, hogy mindenki másképp csinálja! és a milyensége függ attól is, hogy hagyod azt, hogy csókoljanak vagy esetleg irányítós szerepet vállalsz! én például irányítok elég keményen, és rávezetem a fiúkát arra, hogy milyen is a dörgés! de sajna tapasztaltam, hogy valaki annyira béna, hogyha tanfolyamra iratnám be, akkor sem tudna normálisan csókolózni! tuti, hogy a pótvizsgán is megbukna! a csókolózás milyensége függ attól, hogy milyen a partnered, éppen szerelmes vagy-e vagy csak fellángolás van a vággyal vegyülve! ha szerelmes titán vagy, akkor lágyan, finoman kell megközelíteni a csajszikákat, ha pedig be vagy tépve, esetleg nagyon fel vagy turbózva, akkor inkább a vad, szenvedélyes csók jöhet, mély benyalásokkal, erotikusan, és finoman, vagy netán egy picit erőszakosan. na most kezdésnek ennyi! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Március 5, 2007 Share Posted Március 5, 2007 hát én se tudok jobb tanácsot adni mint hog az élet a legjobb tanácsadó és én is jelentkeznék a tanfolyamra mer sszívesen elnnék én is szipi tanítvány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apunk Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 Senkinek nem akarok nyelvtant tanítani. De nem teknikák hanem technika. De teljesen lényegtelen. Hogy milyen a technikám azt leírni nem lehet de. Eddig még nem volt panasz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulcatcher Posted Március 12, 2007 Share Posted Március 12, 2007 A lényeg szerintem , először a lassú, gyengéd ajakharapdosás,aztán lehet vadulni, és ha a csaj is benne van, használni lehet a nyelvet:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Április 26, 2007 Share Posted Április 26, 2007 Nah hát nem bírom ki, hogy ne írjak ide be :) Szerintem aki így leírja, hogy "én aztán nagyon tudok" azt nem tudom, de eléggé érdekes ez a nagy önbizalom.. Én nem kezdem el firtatni, hogy mennyire tudok, meg hogy hogyan, csak annyit, hogy szerinem az egyik legjobb dolog ez (is), én nagyon szeretem például minden formáját..hmm..hmm ;) Jah, és szerintem a csókolózáshoz nem lehet tanácsot adni, ezt egyszerűen érezni kell és élvezni ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 loooooooooooool.......(no comment) ien fórumot nyitni :D:D:D:D:D Ez nem >tudás-nem tudás< kérdése,ahogy jólesik,ahogy nedves,ahogy izgató... Simogasd a tarkóját,öleld át szorosan és csókold nagggyon hosszan... De a nyelvvel való munka is fontos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zöldike Posted Május 30, 2007 Share Posted Május 30, 2007 Császtok , ti szoktátok forgatni a nyelveteket a csaj szájában ? :blink: :lol: ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard90 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 az a franciacsók nem? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Június 4, 2007 Share Posted Június 4, 2007 Császtok , ti szoktátok forgatni a nyelveteket a csaj szájában ? :blink: :lol: ??? Na, ez engem is érdekelne! Én elég gyakran szoktam (bár nem tudom mit értesz pontosan forgatás alatt ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 ok ez pont egy olyan totyik aminek az olvasásától is vigyázba állok. Szerintem vannak rosszabb jobb csókok. Én tudom magamról hogy jó xar vagyok. Ennyi. De azért nem leszólni vazzeg. Rohadntul iparkodok hogy mindig jobb legyen phfff. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traubisoda Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 sztem is az élet a legjobb tanár ^^ nemmintha szipi szolgáltatását alábecsülném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amcsi92 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Valamivel több mint 14 hónapja még nem gondolkoztam azon, hogy milyen teknikával kéne csókolózni, hiszen az volt az első alkalom. Persze kíváncsi voltam, milyen lehet, hogy hogyan kéne, de amikor eljött az idő, semmire sem kellett gondolnom... Minden jött magától:) Azóta már kipróbáltunk pár dolgot a párommal, de elég gyakran fedeztünk fel csók közben olyan új dolgokat, amik szintén csak úgy jönnek elsőre. Persze azonnal éreztük hogy ez mennyire jó, és csak fokozni lehet az érzést, a teknikát meg javítani Vannak teknikák amikről hallani lehet sokat, de ezeket a teknikákat is úgy alakítja egy pár a saját igényei szerint, ahogy szeretné... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 13, 2007 Share Posted Július 13, 2007 Egyetértek! Mondjuk most nem cask az első csókról van szó Én annyit mondok, hogyha szívből jön, akkor nem kell tetynika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slade Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Ha jól tudsz csókolózni, a lányok imádni fognak? Nem, ez ettől még egyáltalán nem biztos. Ha viszont rosszul csókolsz, biztos lehetsz benne, hogy nem jutsz egyről a kettőre a lányoknál! Azt mondják, a lányok a randi első 5 percében már tudják, le fognak-e végül feküdni a pasival. Lehet, hogy ez így is van, viszont ha közben a fiúról kiderül, hogy nem tud csókolózni, hamar megváltozik az addig pozitív véleményük. Jobb tehát, ha tudod, hogyan kell jól csókolózni! Fontos dolog az első csóknál, hogy lassan, gyengéden, lágyan csókolj! Bár biztos szeretnél vadul, szenvedélyesen csókolózni a lánnyal, jobb ha ezt későbbre tartogatod, amikor már mindketten belemelegedtetek a dologba. Ne nyomd a szád erősen hozzá a lányéhoz, jobban fogjátok élvezni a csókot mindketten, ha éppen csak hozzáérsz a száddal az övéhez. Ellenkező esetben ráadásul könnyen összekoccanhat a fogatok, ami elég fájdalmas, és kiábrándító érzés. Tehát közelíts lassan, és közben kicsit döntsd oldalra a fejed, hogy ne érjen össze az orrotok, csak a szátok. Adj egy hosszú "puszit" a lány egyik ajkára, majd távolodj el kicsit, és újra csókold meg. Ezúttal nyújtsd ki kicsit a nyelvedet is, és finoman (de tényleg csak nagyon finoman és kicsit) nyald meg az ajkait. Imádni fogja! Végül dugd a nyelved a szájába, és mozgasd a nyelved a lány nyelve körül, körbe-körbe, úgy, hogy nyelved mindvégig érinti az övét. Néhány tipp a jó csókhoz: - Ne figyelj rá görcsösen, hogy jól csináld, inkább élvezd a pillanatot, és cselekedj ösztönösen! - Hagyd a lányt levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal. - Csók közben egyik kezeddel simogasd meg a lány arcát, haját. - Először csókolózz csukott szemmel, hogy jobban tudj az érzésre koncentrálni, de aztán próbáld ki azt is, hogy nyitott szemmel a lány szemébe nézel közben! Amit semmiképpen ne csinálj: - Miközben csókolózol, ne mozgasd túl sokat, vagy túl gyorsan a fejedet. - Ne fogd meg a kezeddel úgy a lány fejét, hogy ne tudja mozgatni. - Ha a nyelvedet a lány szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél. - Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz! By:csajozásitanácsakok.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Nyitott szemmel az érzéketlenek csókolóznak...szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Hát ja... az úgy elég tré... előtte nézz a szemébe mélyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 én 1szer kinyitottam a szemem de csak 1-2 mp-re mivel nem volt benne semmi érdekes, gyorsan visszacsuktam:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiero Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 Nyitott szemmel az érzéketlenek csókolóznak...szerintem Jaja, a csukott szem az olyan "beleélős", "érzéki". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 egyetértek az előttem szólóval... régen véletlenül észrevettem (nc, tényleg csak véletlen ) hogy az egyik csajom nézett közben... na volt is harag utána, de legalább kiengesztelt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Hát igen, meg ha becsukja a szemét az ember, akkor sokkal jobban át tudja adni magát a többi érzékszervének! Csukot szemmel sokkal jobban át lehet érezni a csókot (szerintem). Példának elég csak a világtalanokra gondolni, akiknek sok év vakság után olyan kifinomult hallása és tapintása lesz, mint senki másnak. Visszaverődő hanghullámokból tájékozódnak, meg a Braille-írás ugye Most elég elkanyarodtam a témától, de szerintem még ide tartozott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXJoCXx Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Nah hát nem bírom ki, hogy ne írjak ide be :) Szerintem aki így leírja, hogy "én aztán nagyon tudok" azt nem tudom, de eléggé érdekes ez a nagy önbizalom.. Én nem kezdem el firtatni, hogy mennyire tudok, meg hogy hogyan, csak annyit, hogy szerinem az egyik legjobb dolog ez (is), én nagyon szeretem például minden formáját..hmm..hmm ;) Jah, és szerintem a csókolózáshoz nem lehet tanácsot adni, ezt egyszerűen érezni kell és élvezni ;) Itt a pont.... Nem tom aki "nagyon nagyon tud" mit szólna ha én direkt azt mondanám neki h bénán smárol.....Lesne 1 nagyot az ilyen.... Én annyit mondok h ha nagyon kezdők vagytok az ilyenben és van párotok tartsatok néha 1-2 ilyen smárolós órát egymás közt Vagy épen beszéljétek meg h mit szeret a másik és a szerint csinálni a dolgot Eddig 1 csajjal élveztem a smárolást ő nagyon tudott DE NEM MONDTA ELŐTTE! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg82 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Egyszer azt próbáljátok ki, hogy az egyikőtök valami hideg dolgot eszik (pl fagyi), de úgy jó sokáig, h alaposan lehüljön a nyelve s az ajkai a másik fél pedig valami forró dolgot pl teát de nagyon lassan, míg teljesen fel nem melegszik a nyelve és az ajkai és aztán essetek egymásnak :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 29, 2007 Share Posted Szeptember 29, 2007 Ha a barátnő baracklevet iszik... na utána.. hajjjaj..... A forgatásról... attól függ. Az a lényeg az egészben hogy lágy legyen Nem kell betuszkolni a torkáig a nyelvedet stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 én azt szeretem mikor a párom olyan szép lassan elkezdi, aztán bevadul:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Február 12, 2008 Share Posted Február 12, 2008 Hm..jó kis topic! Csókolózás..hát azt hiszem a mai reggelem ide vág egy kicsit... Barátnőmet elkísértem sulijába..és úton-útfélen egymásnak estünk ( csókoloztunk 5 m-enként..a 12 perces út volt 38 ) Állunk a lámpánál..piros..csókolozni kezdünk...átvált(zöldre)..csináljuk tovább..megin piros lesz..na itt feleszmélünk De így rágondolni is olyan jó.. De visszaemlékezve..december körül..egyszer annyit csókoloztunk itt egyhuzamba hogy már szinte elzsibbadt a szám Nem osztályozom magam hogyan csókolok...nem az én tisztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b4m Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Na igen, a piros lámpák Az egyetlen helyzet amikor elviselem a piros lámpákat Amúgy szerintem nem lehet csak úgy elolvasni és megtanulni.Elengeded magad, és nyomod, és nem csak úgy lógatod a kezeidet hanem használd is őket Mondjuk ha még nem tart olyan szinten a kapcsolat akkor vigyázz hova teszed a kezed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazlo Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 annyira a helyzet diktálja, ez attól is függ, hogy mennyire felfokozott az állapototok, mennyire vagytok kiéhezve egymásra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts