blox Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 A két testvér, Sam és Dean nem is sejtik, milyen veszélyes kalandra vállalkoznak, amikor nekivágnak, hogy felkutassák apjukat, akivel hosszú idő után végre sikerül felvenni a kapcsolatot. Dean Winchester (Jared Padalecki) mindent megtesz, hogy felderítse családja hátborzongató történetét. Ellentétben bátyjával, Dean-nel (Jensen Ackles), Sam visszautasítja a családfő megszállott kutatását, hogy leleplezze a bűnös erőt, amely elvette az anyjuk életét. Apjuk titokzatos telefonüzenete egy kaliforniai városba vezeti a Winchester testvéreket, ahol megmagyarázhatatlan halálesetek tartják félelemben a lakosokat. Hamarosan szembe kell nézniük a helyi legendával, a fehér ruhás hölggyel, a kísérteties és gyönyörű stoppossal, aki a környék útjain vándorol éjszakánként, fiatal férfiakat csábítva a halálba. Egy teljesen újszerű, borzongató világba viszi őket a végzetük, ahol megmagyarázhatatlan jelenségekkel kell szembenézniük. A veszélyes túlvilági küldetés Coloradóból indul és Nebraska kietlen tanyavilágába, Wisconsin elszigetelt tavaihoz vezet, ahol a természet törvényei fenekestől felfordulnak. A hagyomány szó szerint életre kel, a rémtörténetek, babonák teremtményei megelevenednek, s rettegésben tartják a vidéket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kera Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Nagyon bejőn ez a sorozat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 ez egy rohadt jó sorozat épp most töltöm feliratosan az első évadot nekem baromira bejön, jó a sztori meg minden Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rdel Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Nekem is bejönn annak elenére,hogy elég sablon megoldások vannak benne. 1 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudson Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 HÚ HÚ HÚ Ez egy dúrca jó sorozat. A kedvencem. Egyszer nézzétek meg beszakadva, úgy már egész parás. Vagy ti is úgy nézitek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Október 18, 2006 Author Share Posted Október 18, 2006 én már 2. évadot is elkezdtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Október 22, 2006 Share Posted Október 22, 2006 Nekem is nagyon tetszett amikor megnéztem az első részt és azóta is megmaadt az érdeklődésem eziránt a sorozat iránt szóval joh.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 nagyon jó film...csak ne lenne vége 60 perc után Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Szeretem a sorozatot, de sajnos most pénteken (07.Feb.09) vetítik az első évad utolsó két részét összevonva, és kitudja, hogy itthon levetítik-e a 2. évadot..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Február 6, 2007 Share Posted Február 6, 2007 Nagyon jó sorozat!! Lekéne vetíteni nekik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gery-keee Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Szerintem is ... Nekem nagyon tetszik! Főleg a 2. évad .. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 Szerintem sokkal jobb mint a Szökés,mert van akció, mindíg változik a táj stb.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spink Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Az egyik legjobb sorozat a világon Dean a legjobb,azért Sammy se hanyagolható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 Láttam a 3. évad eddig leadott epizódjait is! Baromi jóóó!! Várom ápr. 24-ét! Új Supernatural & Lost rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaten89 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 nem tom, nekem elég unalmas, jól meg van csinálva, csak könnyen rá lehet jönni mi fog történni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyNicky21 Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Hát én rohadtul nagyon imádom ezt a sorit.. benne a srácokat meg minden.. az egészet úgy ahogy van...*.* <3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaRaMoReMaNiA Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 ájjáj...nekem való hely SN = <333333 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 én is szeretem supnatot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Május 18, 2008 Share Posted Május 18, 2008 Ma néztem meg a harmadik évadot és már nagyon várom a negyediket. Ez a sorozat úgy király, ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Június 19, 2008 Share Posted Június 19, 2008 Most fejezem be lassan az elsőt, de nagyon jóó kis sori Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Ja jó sorozat kár, hogy nem adják az RTL-en... Pedig néztem letölteni meg lusta vagyok ... ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelcirák Posted Július 21, 2008 Share Posted Július 21, 2008 Nekem is ez a kedvenc sorozatom. Jó a történet, jók a poénok. szerk.: Még van egy kérdésem. Mindenhol a topicnyitó hozzászólásban található leírást lehet megtalálni, de eddig senki nem vette észre, hogy hibás? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Július 22, 2008 Share Posted Július 22, 2008 Sziasztok! Nos, nekem is (mint sokan másoknak) ez az (egyik) kedvenc sorozatom. Eddig két évadot láttam (Amit leadott az RTL) Igazából, amikor reklámozták annyira nem hozott lázba ez az egész démonos sztori, de egyik péntek este unatkoztam és megnéztem egy részt. Azóta imádom. (Ez asszem az első évad felénél volt) A kimaradt részeket letöltöttem. Mindenkinek csak ajánlani tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunter86 Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Amugy tud valaki valamit a 4-ik evadrol? Mert eleg nagy pacban hagytak Deant, es mar rohattul johetne a folytatas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Július 26, 2008 Share Posted Július 26, 2008 Ősszel jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Augusztus 24, 2008 Share Posted Augusztus 24, 2008 A legjobb sorozat. Olvastam a 4. évad nagy változásokat fog hozni a sorozatban, alaposan megmozgatnak Kripkéék egykét dolgot. Állításuk szerint csak jobb lesz a sorozat. Már nagyon várom ! Ja és csak eredeti nyelven lessétek ! "Son of a bitch!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 http://benuska.freeblog.hu/archives/2008/09/20/SupernaturalS04E01__Lasarus_Rising__01/ Saját írás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokostamas Posted Szeptember 20, 2008 Share Posted Szeptember 20, 2008 Ahogy írtad is, tényleg nagyon jó rész lett Remélem megtartják ezt a színvonalt az egész évadon keresztül. Már az eleje is jól kezdődik, az ACDC számmal, meg Castiello, meg áh... Tényleg nagyon jól sikerült, várom a köv. részt :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skateR. Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 http://benuska.freeblog.hu/archives/2008/09/26/SupernaturalS04E02__Are_You_There_God_Its_Me_Dean_Winchester__02/ Az új rész történései. Felirat még nincs, eredeti hanggal néztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krokostamas Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Jól leírtad az egészet, és igen, a uccsó 5 perc valami hihetetlen Amúgy Castiel, nem Castiello, csak az angol fordító így írta, aztán seth is, de a 2. részben már Castiel-nek írja, helyesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts