Jaffry Posted Október 15, 2006 Share Posted Október 15, 2006 Versike: Élesztő nélkül kelt versem! Hogy vagy nyálam nélkül kedvesm? Én itt vagyok, te hol vagy? Én jól vagyok, te hogy vagy? Nevem a bélyeg alatt, A bélyeg a postán maradt! Szívem január, lelkem február, Hogy ki írta azon spekulálj! Nevem a régi, foglalkozásom a mostani, Szomszédom mellett lakom, Szeretlek, mint virslit a kutya, Ha mással látlak, megüt a guta. Szeretlek, mint mókus a silót, Lefogytam érted 5-6 kilót! Nevem az titkos, Hogy szeretsz az biztos… Csókollak százszor, de nem most majd máskor. Csókollak össze-vissza Ha nem tetszik küld vissza. Szerbusz te barna pofa, Ismeretlen világ csúfja. Szebb vagy, mint az apád, Hogy az ég szakadjon rád. Ahány görcs van a fába, Annyi görcs álljon a lábad szárába. Nézz rám, vakulj meg, Szólj hozzám, rémülj meg. Hogy tudtál megcsalni, Hogy a guta üssön meg… Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmxmmx Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 A Tisza kanyarjait már levágták régen, Ezért folyik e folyó oly annyira srégen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Április 8, 2007 Author Share Posted Április 8, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 DADX:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Game/spwarez Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Hát ez naon LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam~ Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Ez nem vers hanem valami hasonló: Lányok esti imája: Én istenem, jó istenem, Lecsukódik már a szemem. Imádkozok egy férfiért, Aki nem egy büdös görény. Aki kedves, erős legény, Farka pedig nagy és kemény. Legyen neki jó állása, A nevemre bankkártyája. Küldj egy férfit aki szereti eszem, És választ ad arra, hogy nagy-e a seggem. Aki bárhol felvisz a csúcsra: Nappali, háló, kert vagy konyha. Kérek egy férfit aki végtelenül szeret, És nem dugja meg a barátnőimet. Ahogy az ágyam mellett imádkozok, A k*csögöt nézem, aki nekem jutott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Shoult Posted Április 23, 2007 Share Posted Április 23, 2007 Nagyon állat fetrengtem a rögögéstől elszavalom majd a kis versikéket valami romantikus pillanatban a barátnőmnek biztos tecceni fog neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts