Jaffry Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 Villanyoszlop eladó! Eggik este segíthetek kiásni ár: 8 000 Ft Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 xD beton vagy fa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 szerintem ez fa oszlop. de egy marhaságnak tartom, hogy ilyesmit lopkodjanak, mert sok baj származik belőle. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a vezetékeket, vagy a síneket lopják. de tuti valaki tüzelőnek vinné el ez a farakást. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Prohardveren van ez a hirdetés a hardverek között és érdemes megnézni, mert olyan hozzászólások vannak, hogy leestek a székről. Mindjárt meg is keresem. Tüzelőnek meg nem jó, mert ez speckó villanyoszlop. És nem bűncselekményből származik. Na itt a linkje: http://prohardver.hu/e.php?mod=74&id=18427 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 na megnéztem, ez iszonyat, de komolyan. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Még régebben 1-2 hónapja volt olyan, hogy egy komplett hídat loptak el. Kíváncsi vagyok kinek adják el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 én meg arra lennék kíváncsi, hogy aki megveszi az mit csinál vele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 :D Ez nagyon jó :D Villanyoszlop eladó Én felvágnám tűzifának jó lesz majd télre, mikor minuszok lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Hát ez télleg lol darabja 8k? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nlete Posted Október 25, 2006 Share Posted Október 25, 2006 Kemény... Jó kérdés Szipi.... .^^ Elássa a kertben és telefonálósat játszik vele.Szerez drótot meg minden...Nem logikus? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 sziasztok! gyerekek! elárulok valamit, ez nem is olyan vicces, mert az ilyen villanyoszlop a szolgáltatónak a tulajdona! ha erre fény derül, hogy valaki ezt ellopta, akkor azt keményen megbüntetik. aki meg megveszi, és nem tudja igazolni hivatalos papírral, hogy a szolgáltatótól vette, annak szintén annyi. és ezt a személyt orgazdaság miatt fogják megbüntetni. szóval vigyázni kell ilyen vásárlással. főleg, ha van egy jószándékú szomszédod, akinek szemetszúr ez az egész. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Már írtam, hogy nem bűncselekményből származik, szolgáltatótól lett véve. Mondjuk, hogy van-e róla számla, az egy jó kérdés. Merthát mondani ugye bármit lehet. De szerintem akkor is vicces egy hardver topicban. Pláne olyan kérdések, hogy dualban megy-e, vagy hogy meddig lehet bírni illetve hogy lehet e kettőt SLi-be kötni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 29, 2006 Author Share Posted Október 29, 2006 nagyon lol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggio11 Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Hát ez megint marha frankó! Ezentúl only Phulay topicot fogok olvasni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Szokásos béka s*gge alatti színvonal... A prohardveres fórum jó volt, de amúgy értelmét az egésznek nem látom... Bár nem véletlenül van a Gumiszoba topikba.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 A villanyoszlop mondjuk magánútra tökéletes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuki-gsxr-1000 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 van rajta usb port? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 részletre is adod?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hundii Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 nekem is van 1 eladó kell valakinek? 3500/ db Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 van rajta usb port? van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joeee Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 akinek van rá péze szerintem vegye meg, ki tudja mikor lesz szüksége 1 saját villanyoszlopra :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Nekem interfrekvenciális villanyoszlop kell! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmxmmx Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 megveszem ha vállaltok szállítást, elhelyezést és kábelezést... egyet majdnem kidöntöttünk 1 haverommal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWok Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Nagy kaliberben nyomjátok! Mi anno csak táblákat szettünk ki de azokat is csak összegyűtöttük és eldobtuk vagy volt aki lecsavarozta a táblákat róluk és jól nézett ki otthon! DEhát az sokkal eccerűbb mivel bármijen tábla ami nem betonban van naon könnyen kijön! Legalábbis részegen könnyen megy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts