albert_dobai Posted Július 24, 2009 Share Posted Július 24, 2009 Szep a sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 Szép ? Szerintem inkább jó Nagyon rákattantam az elmúlt 1hónapban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
albert_dobai Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 Nagyon jo a sorozat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 Szép ? Szerintem inkább jó Nagyon rákattantam az elmúlt 1hónapban Na de azért mennyit kellett unszolnom , hogy elkezdd nézni !! Magyar Televízió 1 is vetíti a 24-et , 4. évad 13. része lesz ma 22.55 től.......! Cool TV-n a 6. évadot tolják , ma lesz az évadzáróóóó !!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 26, 2009 Share Posted Október 26, 2009 Előzetes a 8. évadból Én eddig a 6. évadig láttam mindent, a 7. évadot még nem találtam meg sehol szinkronosan. Már várom, hogy kijöjjön szinkronosan! A 8. évadot lehet megnézem feliratosan is, annyira kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a vége. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Nem folytatódik tovább a 24 Tudjátok, amiért jó a Twitter – ezt a hitetleneknek írom. A gyors és elsőkézből származó infó miatt. Előbb Jon Cassar, majd Mary-Lynn Rajskub írta meg, hogy kaszát kapott a 24. Persze ez még mindig csak 99,9%, de már bőven megírható, hiszen közölték a stábbal a hírt. Amúgy éppen a finálét forgatják és megint lőttek maguknak egy jó vendégszereplőt, de róla majd reggel. UPDATE: 100% a hír, van sajtóközlemény is, a sorozat egyszerűem túl drága volt már, hogy kibírja a nézettség közepes szintre esését. A hírek szerint a Fox csatorna 5 millió dollárt fizetett a Fox stúdiónak a gyártásért, illetve a licencelésért. A Fox stúdió az NBC-nek 3,5 millió dollárért adta volna tovább a sorozatot, de ezt az NBC végül passzolta. Itt egy hasznos interjú Howard Gordon, showrunnerrel, aki többek között elmondja, hogy milyen fináléra lehet számítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Hivatalosan is vége a 24-nekViszlát, Jack, és kösz a halakat!írta: sixx @ comment:com Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek meghatározó akciósorozata 8 nap, 192 óra után távozik a képernyőkről. Az indok pofonegyszerű: túl sokba kerül a sorozat. A Fox a gyártó Fox Televisionnek összesen ötmillió dolláros licenszdíjat fizetett epizódonként (ennek összege az első évadban még 3-400 000 dollár szokott lenni, és ahogy az idő múlik és a nézettség nő, a díj is emelkedik), és a csökkenő nézettség mellett ennek üzletileg már nem sok értelme volt. A 24 a Forbes reklámbevételes listája szerint hatmillió dollárt termelt 2009-ben, de tavaly a nézettsége is magasabb volt, így idén biztos nem hoz már ekkora bevételt, jövőre meg pláne nem hozna. A Fox döntését követően a gyártó az NBC-vel is tárgyalt ezen a héten, nekik 3,5 millió dollárért kínálta fel a kilencedik napot, de hiába. A készítők azt nyilatkozták, hogy természetesen nem örülnek annak, hogy véget ér a sorozat, de úgy érzik, sikerült megvalósítaniuk azt, amit szerettek volna, így hiányérzet nincs bennük. A készülőben levő 24 mozifilmet a döntés nem érinti, a nyolcadik nap forgatásának befejezése után (a finálé készül éppen, erről Howard Gordon, a sorozat atyaúristene itt mesél) nekilátnak az Európában játszódó történet megvalósításának, ami 2012-ben kerülhet majd a nézők elé. A 24 egy duplarésszel búcsúzik majd május 24-én, egy nappal azután, hogy az ABC-n leköszön az évtized másik kultikus sorozata, a Lost. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 épp ideje volt. Az utolsó évad minden része röhejes volt eddig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Valaki nem tudja, hogy a 7. évadot mikor adják le magyarul? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 épp ideje volt. Az utolsó évad minden része röhejes volt eddig. A 24-et sztem az 1. évad után abba kellett volna hagyni. az még jó volt, de azóta egyre jobban esik a minőség. 7. évadot már végig sem bírtam nézni, 8.at is abbahagytam... inkább újranézem a Drótot vagy Sopranost Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 Nem értek egyet. 3. és az 5. volt a legjobb szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 számomra is az első volt maradandó, meg talán a 6.-ban (??) éreztem, hogy összekapták magukat az írók, azóta semmi. 8. évadot is azért nézem, mert mindjárt vége, és ha már elkezdtem, nem fogom abbahagyni, de röhej, amit hétről hétre szállítanak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Nálam az verte ki most a biztosítékot, hogy már megint ugyanazt a fordulatot lőtték el. (spoiler) Jamey, Nina, Marianne és a többiek után már az lenne inkább az elképesztő csavar, ha kapnánk egy évadot amiben nincs egy áruló sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 számomra is az első volt maradandó, meg talán a 6.-ban (??) éreztem, hogy összekapták magukat az írók, azóta semmi. 8. évadot is azért nézem, mert mindjárt vége, és ha már elkezdtem, nem fogom abbahagyni, de röhej, amit hétről hétre szállítanak. Na erre mondják ,hogy kinek a pap kinek a .... Mert a nagyközönség szerint a 6évad a sorozat mélypontja Nálam is csak közepes annak ellenére ,hogy nekem ez volt az első évad amikor elkapott a 24 láz és ezek után elkezdtem nézni az elejétől. Legjobb évad az 1 nyilván abban volt valami + varázs mert első évad meg a 3. ami még jó nagyon illetve nekem a 7. is tetszett még pedig páran azt is lehúzták. A 8. évad pedig pár részt eltekintve csak Kiefer miatt nézem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 nálam az első évad pont nem lenne benne a top3-ban, az még túl lassú a többihez képest viszont úgy tűnik nem lesz több évad http://www.sg.hu/cikkek/73394/2012_helyett_mar_2011_ben_jon_el_a_vilagvege Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Na erre mondják ,hogy kinek a pap kinek a .... Mert a nagyközönség szerint a 6évad a sorozat mélypontja Nálam is csak közepes annak ellenére ,hogy nekem ez volt az első évad amikor elkapott a 24 láz és ezek után elkezdtem nézni az elejétől. Legjobb évad az 1 nyilván abban volt valami + varázs mert első évad meg a 3. ami még jó nagyon illetve nekem a 7. is tetszett még pedig páran azt is lehúzták. A 8. évad pedig pár részt eltekintve csak Kiefer miatt nézem. igazából 20 futó sorozatot követek jelenleg, ezért volt a kérdőjel a zárójelben, nem vagyok biztos már, ettől függetlenül persze. lehetett a 6. évad is, nem emlékszem Viszont ennek az új évadnak a fényében biztos vagyok benne, hogy nem a 6. a sorozat mélypontja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambaldi Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Nem lesz mostanában Jack Bauer . Merem állítani , hogy 8 évadot megérni egy sorozatnak az nem kis teljesítmény . Nem kevés díjat besöpörtek, sztem megérdemelten . Voltak felejthetetlen pillanatok és "ez miért van benne"kevésbé emlékezetes részek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GirlPower Posted Február 9, 2017 Share Posted Február 9, 2017 A sorozat Bauer nélkül folytatódik tovább innen elérhető: https://www.pirateclub.hu/forum/223-sorozatok-dl/ Véleményed ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts