Daemon Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 (edited) Nektek hogy tetszik a sorozat? Nekem nagyon tetszik CoolTV-n megy! Módosította Január 23, 2007 blox Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 Láttam mind az 4évadot eddig! hát elmegy a lost meg a prisonbreak jobban megfogott!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERY332 Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 jó sorozat ha jóltudom játék is készült belőle ps2-re Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 komolyan? LOST Game? LOL Váó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolesz-x Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 NO.1---> 24 A legjobb sorozat amit eddig láttam...sőt még annéál is jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 én is láttam már mind az 5 évadot, januárban jön a hatodik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rien Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Láttam mind az 4évadot eddig! hát elmegy a lost meg a prisonbreak jobban megfogott!!! A lost a közelébe sem érhet! <_< Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 el?ször én is ezt mondtam, cask fordítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 7, 2007 Share Posted Január 7, 2007 vééégre itt a hatodik évad!!!! jeeeee!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rien Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 jaja de én mégcsak a 3. nál tartok Úgy hallotam hogy 9 évad lex..Juhééé Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 7nap nem 7 évad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 ezzel mit akartál írni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Január 13, 2007 Author Share Posted Január 13, 2007 1. évad - 24 óra - 24 rész - 1 nap 7. évad - 168 óra - 7×24 szal 7 nap és egy hét Az értelem bennem van xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 de egy rész csak negyven perc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemBen Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 nagyon jó sorozat Fordulatok, akció, de ha 2 napig folyamatosan nézed kissé kiszámítható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 1 hét alatt kipörgettem 4 évadot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 ez miröl szol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Február 19, 2007 Share Posted Február 19, 2007 Ja ngayon jó sorozat meg van mind az 5 évad Magyarul plusz a 6. Angolul Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 ma eszembejutott, rákerestem, így végre már "CTU-san" cseng a mobilom ha vkit esetleg még érdekelne a CTU-s csengés itt talál pár formátumban: http://www.ccir.ed.ac.uk/~jad/ringtone.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
znD Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 2008 Januárba jön a 7. évad!!! Új helyszín lesz meg minden. COOL-on nyártól adják szinkronosan a 3.évadot! Az M1 vásárnaptól vetíti az első évadot Jó lesz!!! Aki friss hírekre meg letöltéseket keress látogasson el ide: 24 - TwentyFour Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 persze, már nem akartak szegény LA-t megint romba dönteni kiváncsi leszek az új évadra, remélem sikerül belecsempészni vmi kis újdoságot az egyetlen ami nem ettszik ebben a sorozatban, h az összes szereplőt, akinek van egy kis karaktere, nem csak olyan tucat mellékszereplő, azt kinyírják benne :S (persze jack kivételével. és nem is a terroristákra gondolok ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrate11 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Legjobb sorozat.Azt hiszem ez a mű minden sorozatkedvelő számára az alapot jelenti.24 powaaaa!Imádom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEITER Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Hi. Nekem megvan a 24 első évada. Valaki le tudná írni hogy mi van az első évad első részében? Mert tök olyan az első rész, ami nekem megvan, mintha nem az első lenne. Legalább is ilyen érzésem van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Július 12, 2007 Share Posted Július 12, 2007 Az elején kiirja h hány óra van és az első rész 12.00-1.00-ig tart tehát ha ebben az időpontban játszódik a részed akkor az a 1. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 4, 2008 Share Posted Január 4, 2008 Szegény Jack épp a sitten van, ráadásul csak 2009-ben lesz 24 az írósztrájk miatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 " A 7. évad premierjét bizonytalan idõre elhalasztották" én csak ezt találtam, de már elvonási tüneteink vannak itthon jack bauer nélkül... a párommal 2 hét alatt ledöngöltünk ha jól emlékszem 4 vagy 5 évadot, úgy hogy mellette meló, meg suli is volt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 áhh, ez tényleg nem jó hír pedig emlékszem annó amikor elkezdtem nézni az első évadot mennyire nem tetszett az első egy-két rész :S de adtam neki még esélyt, és ahogy beindult a cselekmény és is függő lettem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 23, 2008 Share Posted Január 23, 2008 a párom is így volt vele!!! lekezdtem nézni, ő közben fifázott meg pókerezett, mert nem érdekli... egyszer csak, asszem a 3 rész végefelénél meg azt vettem észre, hogy ott gubbaszt mellettem az ágyban, és izgul, hogy mi van mááár... a 6. évad részeit meg már alig tudta kivárni... most meg ki van akadva, hogy hol van már a jack bauer, meg a tony... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 szegény tonyt már hiába várja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 ha láttad a 7 évad trailerét, akkor tudod, hogy nem hiába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts