no2 Posted Április 8, 2006 Share Posted Április 8, 2006 a cukros-citromos a legjobb, meg a hortobágyi!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Április 11, 2006 Share Posted Április 11, 2006 Kakaós.....................egyértelműen mindegyik!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
v4k0nd Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Túróspalacsinta powaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Május 10, 2006 Share Posted Május 10, 2006 Csokipudingos!!!!! Nyamnyammm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BekeVon Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 kaka ós ra szavaztam de a legjobb a FŰves palacsinta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Május 23, 2006 Share Posted Május 23, 2006 Hozzávalók: 8 db palacsinta tészta 40 dkg darált pörkölthús 15 dkg csirkemáj 10 dkg gomba 1 kis fej vöröshagyma só bors majoránna ízlés szerint 4-5 dl barnamártás liszt tojás és zsemlemorzsa a panírozáshoz étolaj a kisütéshez A darált pörkölthússal megtöltjük a palacsintákat. A széleket behajtogatjuk, kis párnákat készítünk. Bepanírozzuk és forró olajban kisütjük. ( addig kell sütni amíg a panír meg nem sül) A vöröshagymát kis kockákra vágjuk, üvegesre pirítjuk, beletesszük a felkockázott csirkemájat és a szeletekre vágott gombát. Sóval, borssal és majorannával ízesítjük. Amikor megsült akkor hozzákeverjük a barnamártást. Tálaláskor a tányérra merjük a ragut és arra helyezzük a rántott palacsintát. Jó étvágyat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Május 24, 2006 Share Posted Május 24, 2006 Gyáá kösz, anyám csinált ilyet anno... Na mostmár én is meg tudom csinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeathTouch Posted Május 26, 2006 Share Posted Május 26, 2006 AHOZ is van recepted?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Május 29, 2006 Share Posted Május 29, 2006 Nekem mindegy h. milyen (na azért nem) csak palacsinta legyen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Május 31, 2006 Share Posted Május 31, 2006 hortobágyi húsos palacsint a No1! Utána a sorrend: túros, lekváros (barackos) és kakaós. Valahol hallottam hogy van pizzatöltelékes is, bár asszem akkor már inkább a lasagne!!! A pudlingos meg tejszines nem az esetem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GodMother Posted Június 2, 2006 Share Posted Június 2, 2006 Pedig a csokipudingos a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted Június 11, 2006 Share Posted Június 11, 2006 nekem tökre mindeggy de a nutállás aon finom Nekem mindegy h. milyen (na azért nem) csak palacsinta legyen! ebben én is eggyet értek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boszika Posted Június 14, 2006 Share Posted Június 14, 2006 ettetek már almás-mákos palcsintát? nem? akkor muszály megkostolni Reszelt alma a nagyobb fajta reszelővel, cukrozott mák. nyami Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsolt.88 Posted Június 16, 2006 Share Posted Június 16, 2006 nekem is a csokipudingos de fagyival sem rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millye Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Kimaradt a rakott palacsinta amiben van mák és dió és csoki is.... szerintem az a legjobb!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Június 20, 2006 Share Posted Június 20, 2006 Túros placsint 4EVER :fans: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarka Posted Augusztus 6, 2006 Share Posted Augusztus 6, 2006 Nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de én a palacsintát mindenféle módjában szeretem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 sziasztok! én a nutellásat szeretem a legjobban, de lecsúszik a kakaós, lekváros, túrós, és ami nagyon fincsi, az a mákos-barakclekváros keverékes! kóstoljátok meg. írtó fincsi. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnagy Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Fahéjas és kakaós!!! NYAMNYAM! Most megkivántam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 9, 2006 Share Posted Augusztus 9, 2006 Hali! Kakaós,de csak azért, mert nem volt mogyikrémes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Augusztus 31, 2006 Share Posted Augusztus 31, 2006 Nutellakrémes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Január 10, 2007 Share Posted Január 10, 2007 Nutellás, túrós, lekváros... kb. ilyen sorrendben jöhet A többit egyáltalán nem csípem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
donbb Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Mar csorog a nyalam.Nekem mindegyik palacsinta bejon jo kiveve az a spenotos.Mondjuk nem probaltam meg de igy elso hallasra nem tul guszta.A hortobagyi husos palacsinta valoban eloetel de ki mondta h csak desszertekrol lehet beszelni???Es egyebkent nekem is nagyon izlik bar a lekvarosoknal nekem az erdeigyumis a legjobb.De amugy k**va mindegy mert mindegyiket imadom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRRyBoy Posted Január 25, 2007 Share Posted Január 25, 2007 Szinte végtelen a variációk tárháza Nekem a kedvencem a kakaós tejfölös, a fahéjas, a lekváros, a túrós, a rakott palacsinta amikor több töltelék van egybe: dió, lekvár, túró, kakaó. Most már nagyon megkivántam egy tál palacsintát, pedig egyszálbelü vagyok :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Január 26, 2007 Share Posted Január 26, 2007 Túrósra voksoltam. még szeretem a mákosat is. A lényeg hogy sok legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorillaz Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Hortobágyi pali? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilsemama Posted Február 4, 2007 Share Posted Február 4, 2007 Én is a túrósra szavaztam, szerintem az a legjobb. Izlések és pofonok nem egyformák :-) :rolleyes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*syl* Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 hozzávalók: 5 db tojás 10 dkg liszt 4 dl tej 6 dkg cukor 6 szem alma fahéj olaj a sütéshez elkészítés: egy tálba reszeld bele az almát,keverj hozzá 2 dkg cukrot,és egy kis fahéjat. egy másik tálba,tedd bele az 5 tojás fehérjét,2 dkg cukrot,és verd fel,míg kemény nem lesz a hab. egy harmadik tálba dobd bele a tojások sárgáját,a lisztet,a tejet,2 dkg cukrot,és keverd csomómentesre.lehet,hogy picit hígnak tűnik,de ezzel ne törődj,mert ebbe kell még belekeverni a felvert tojásfehérjét. bátran keverd össze,nem baj,ha összetörik a tojáshab. sütés: palacsintasütőben kell sütni,de a tésztának csak az egyik felét süsd meg,a másik fele sütés közben úgyis átfő,úgyhogy nem marad nyers. egy tányérra csúsztasd rá,úgy hogy az a fele legyen felül,amit nem sütöttél át. erre tegyél egy adag reszelt almát,aztán jöhet rá a következő palacsinta,arra megint egy adag alma,és így tovább. az utolsó palacsintát úgy tedd a tetejére,hogy annak a sült fele legyen felül. jah és még egy jó tanács:lassú tűzön süsd,és akkor az alja nem ég meg,viszont szépen átfő a teteje,de habos marad. az egész úgy fog kinézni,mint egy palacsintatorta.cikkekre vágva kell tálalni.alma helyett lehet tölteni bármilyen pudingal is,csak a szokásosnál kissé sűrűbb pudingot csináljatok,mert különben kifolyik belőle. várom a véleményeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bp73 Posted Március 4, 2007 Share Posted Március 4, 2007 Aszta... köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cojone Posted Március 7, 2007 Share Posted Március 7, 2007 Ez nagyon fini! Én is szoktam ilyet gyártani, csak én a pörit kicsit megzúzom kézi mixerrel. örülök, hogy nem csak én szeretek varázsolni a konyhában! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts