asbi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 huhuhu emberek új sorozat! Dexter sorozatgyilkos vadász sorozatgyilkos, aki a törvény szolgálatában áll. kritika: http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/10/02/Pilot_Dexter/ mit mondjak. BETEG. szedjétek le valahonnan az első részt és nézzetek bele 50 percet simán megér. első részhez van már magyar felirat is, és elvileg mindegyik részhez készülni fog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 tegnap láttam azt a bizonyos első részt, hát nem olyan rossz, de inkább nem kezdek bele még egy sorozatba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Január 21, 2007 Share Posted Január 21, 2007 Én belekezdtem és 2 este alatt végig is néztem az első évadot . Nekem tetszik, csak kár hogy a második évadot még nem adták ki . Már nagyon várom a folytatást. ui.: ha valaki tud ajánlani hasonló sorozatot, akkor azt szívesen venném Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peti19 Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Most hogy vége a prisonnek, lehet én is nekikezdek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotijani Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Nekem tetszett az első évad, de eléggé elhúzzák már a második kiadását. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 én már végeztem a 2. évaddal pár hete nagyon tetszett jobb mint az első , tetszik a Dexter humora, olyan morbid... de pont ezért szeretem , lesz vajon 3.évad? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dean23 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Hiányolom belőle a feldarabolásokat. Ilyen zenei aláfestéssel még a gyerekek is csak mosolyognak az egészen! Ha jól tudom február 17-én jön a 3. évad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spink Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Nagyon jó sorozat,igazából érdekes már a történet is,egy sorozatgyilkos,aki a rendőrségnél dolgozik,vérmegszállott Eddig csak az 1.évadot láttam,már várom a 2.-ikat,remélem jobb mint az első. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belami18 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 hidd el jobb lesz , nem lövöm le a poént, érdemes megnézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 20, 2008 Author Share Posted Május 20, 2008 nem tudom hogy bírom ki addig bár betáraztam nyárra darálni valót persze, de hiányzik a jó öreg Dexter Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whiteSheep Posted Július 11, 2008 Share Posted Július 11, 2008 Most végeztem az elsö évaddal de valahogy az éved záro epizod nekem sovány volt,de igy is nagyon tetszet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 12, 2008 Share Posted Július 12, 2008 pár napja elkezdtem nézni az első évadot, 8 rész után kijelenthetem, hogy hihetetlen jó sorozat imádom, 2. évad már lennvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 XD Én mégcsak ismerkedem vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Október 22, 2008 Share Posted Október 22, 2008 Eddig 5 részt láttam az első évadból és meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon jóra sikeredett. Már nem bírom kivárni, hogy ki lehet a hűtőkocsis gyilkos... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted December 12, 2008 Share Posted December 12, 2008 Fantasztikus sorozat... 3 nap alatt két évadot kiveséztem, nagyon magával ragadott. Ma kezdem a 3. évadot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
F3cC_ Posted Január 3, 2009 Share Posted Január 3, 2009 Egyet értek az előttem szólókkal. Hihetetlen jó sorozat. Most néztem meg az első évadot, és nemsokára nekilátok a másodiknak is. Úgy néz ki meg van a kedvenc sorozatom (A Supernatural után ). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Január 16, 2009 Share Posted Január 16, 2009 Én meg most néztem meg a Supernaturalt... Érdekesmód nekem is ez a kettő lett a kedvencem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesheepie Posted Január 17, 2009 Share Posted Január 17, 2009 3. évadnál elakadtam de ez is hozza azért a szinvonalat ^^ Bár nem tudom hogy a következö 3-4 évadban mi lesz de kiváncsi vagyok rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zete73 Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 Szia! Friss vagyok itt,de a témában már öreg.Jómagam is már a 3. évadnál járok,de csak 8 rész van meg a 12-ből. Tudnál segíteni hogy honnan szerezzem meg a maradék 4-et? Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Augusztus 31, 2009 Share Posted Augusztus 31, 2009 Végre elkezdőtött a negyedik évad. Érdekes, hogy megmutatták a gyilkost, kiváncsi vagyok mit fognak kihozni belőle. Na meg azért ahogy vége lett az se semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ace Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Én is belevágtam a 4. évadba. Még csak a 6.-ik résznél járok, de szerintem az új széria jobb, mint a 3. volt. Azért arra kíváncsi lennék, hogy hány évadot terveznek még... Egyébként a dexter-könyvek is eszméletlen jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaguti91 Posted Május 27, 2010 Share Posted Május 27, 2010 egy szóval : IMÁDOM. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts