Szergej77 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 kiláncolnám egy világító toronyhoz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu963 Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 pfft mindenki csak bántani akarja? Én inkább meg mutatnám neki a Jurassic Park és a Világ vége cimü filmet aztán meg hivnám egy kis vacsorára (800 bálna azt jó lakik) aztán a régi emlékére el mondom neki egy kis alttató notát "jó éjt gyerekek bucsuzik a godzilla már bújatok ti is a szájába hagy alúgyon el" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Június 10, 2009 Share Posted Június 10, 2009 Elővenném a telóm a zsebből, azt előszöris csinálnék pár vidit róla. Aztán feltenném jutyubra meg elküldeném vmi hirtvbe a felvételt. Párembert odaküldenék, h egye meg őket. (összesen 3-mat -4-et, nemsok) Megfelkeresném egyjóbőr csajismerösöm és jol felb*sznám. Aztán mehetne a p*csába, vagytökmindegy. Nemölném meg, mer ritka a Godzila. TUGGYÁTOK ritka faj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek007 Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 neki engednem chuck norrist és közbe leforgatnék egy újabb év adod a walker a ..... bol Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagyne Salamon Andrea Posted Június 13, 2009 Share Posted Június 13, 2009 Ősze fosnám a gatyám és be pisálnák !!! Ugyahogy 30% nyira erős ideg zetü vagyok birom a vért .DE NE LEPÖDJETEK MEG RAJTA MERT CSAK 9 ÉVES VAGYOK !!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didóka Posted Június 15, 2009 Share Posted Június 15, 2009 Lenyomnék egy Red Bullt.Szárnyakat ad azt már repülök is el a picsbe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tincsi666 Posted Június 19, 2009 Share Posted Június 19, 2009 sikítanék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jubileo Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Felnőnék akkorára mint ő és Moonwalk táncversenyt rendeznénk ! mEg elvinném focizni hogy rugjon nekem kapura a nagy lábával xd meg ha már olyan magas lény akkor kosarazni is elmegyünk meg elvinném a tescoba szétzúzná az egészet én addig meg kiürítem elviszem ami kell xd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
drenalien Posted Október 3, 2009 Share Posted Október 3, 2009 Bakker, álmomban jött már egy godzilla szerű lény, miután besz@rtam (persze csak álmomban) rájöttem hogy akkora nagy állat, hogy kb egy porszem vagyok hozzá képest igy elsétáltam az útjából, mert észre sem vett :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salla Posted Október 3, 2009 Share Posted Október 3, 2009 Énekelnék neki, attól biztos ártalmatlan lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Október 21, 2009 Share Posted Október 21, 2009 Leülnénk egy asztalhoz és elszívnánk 1-2 szál cigit, beszélgetnénk és közben rendelnénk egy 1500 cm-es pizzát, utána innánk 1-2 rekesz sört aztán hazaküldeném a mamájához Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hallenbeck Posted Október 21, 2009 Share Posted Október 21, 2009 megmutatnám neki, merre van a parlament. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo0407 Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Én szólnék neki hogy: "Héj idefigyelj te behemót" aztán mikor lehajolt a magasságomba szétfejelném :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
00iq Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Köszönnék neki: Szia Ildi! XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts