thowra Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 levadásztatnám és eladnám kilóra:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 becsuknám az egyik szemem, és jó nagyot finganék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekken9292 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Bekapcsolnam a Particle Uplink Cannont Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Január 18, 2007 Author Share Posted Január 18, 2007 Látom a téma még mindíg él Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolly13 Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 eccerűen lerugnám a feketeöves vesélyét...:lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Nemtom én röhögnék Meg odafordulnék a haveromhoz, és amolyan Zsan Rénósan azt mondanám: Szerintem futhatnánk is :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda55 Posted Február 2, 2007 Share Posted Február 2, 2007 én megmutatnám neki Kiszel Tünci klippjét és ezután tuti,hogy sírva menekülne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Február 3, 2007 Author Share Posted Február 3, 2007 én meg Zalatnay mellét pfff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 udvariasan köszönnék és előreengedném az ajtónál ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
turisz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 ÉN hoznám a szomszéd gyerekeazt attó megijedne de én besz@rnék mint állat vagy elvinném a suliba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malarki Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 Én odaszólnék a haveromnak, hogy kabba kecseg, aztán lenyomnék egy őrületes gitárszólót a Kiss szólógitárosával, végül kihúznám a kézgránát biztosítóbeckét és sátáni kacaj kiséretépben bedobnám a plüssállatkereskedésbe. MUHAHAHAHAHAHAHAH Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szezss Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Abbahagynám a zenehallgatást és használnám az AK-mat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 kihívnám egy boxmeccsre és megverném, utánna leharapnám a fülét (remélem értitek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Én megállnék előtte, bájosan belenéznék a szemébe, és azt suttognám halkan : Beszótá' ? Aztán : Sikítva elrohannék ^_^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakisperec Posted Június 12, 2008 Share Posted Június 12, 2008 leszúrnám a mocskot vagy letenném a kreszt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Június 16, 2008 Share Posted Június 16, 2008 több variáció is létezik: 1. ha sietek kikerülök és megyek tovább mivel dolgom van 2. ha csak mászkálok és úgy akkor lehet paráznék és elfutnék 3. ha részeg vagyok lehet meghívom valamire most így ennyi jut eszembe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benssz Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 szólnék sztivön szegalnak és megölné :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Július 10, 2008 Share Posted Július 10, 2008 pálinkát főznék belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 Ha lenne a közelbe egy AK vagy páncéltörő kinyírnám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Dragon Posted Július 14, 2008 Share Posted Július 14, 2008 rákabánék hogy: VISSZAMENNYÉ!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolations Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Meghívnám egy teára XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 15, 2008 Share Posted Július 15, 2008 Tovább sétálnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jetcoke Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 ledobnám a ruháimat és meztelenül rohangálnék körülötte, amíg át nem lép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gresq2 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 szájba hugyoznám....de előtte még összesz.rnám magam!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 megmutatnám neki a pirateclub/gumiszoba/mit tennél ha.... topicot, és mondanám neki írja le hogy ő mit tenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 favicceket mondanék neki és elmém hatalams erejével megölném ,mert á szinpád az enyim! am ha téll megtörténne ez akkor hát nem si tudom, sokkot kapnék első menetben, és mint mindig ha ez bekövetkezik nálam emberfeletti vakmerőségre teszek szert, valszeg levágnám a zacsiját Ha lenne a közelbe egy AK vagy páncéltörő kinyírnám AK-val? azt meglesem mivel az egy órmótlan szar gépfegyver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Június 3, 2009 Share Posted Június 3, 2009 mivel mindenki elfutna én bemennék éttermekbe kajálnék míg elmegy utánna meg boltokba mennék oszt hazavinnék minden jó cuccot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 enyveskezű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 Azt mondanám neki hogy helyedre kutya. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Június 4, 2009 Share Posted Június 4, 2009 elsétálnék a lábai közt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts