sam fisher Posted Június 1, 2007 Share Posted Június 1, 2007 speciel nekem 2db 1gb Kingmax ram van és tökéletesen futnak Csak a stalker ne lenne ilyen gázos... már bosszantó a sok beállása Kingmax MPXD42F-D8HT4R Kingmax MPXD42F-D8HT4R-HNA mennek párba!!! szerintem a stalker alapból szarul van optimalizálva nálam is néga be-beakad.szerintem ez 4 giga rammal is ugyanezt csinálná.mondjuk a vgá-dat nem írtad milyen,8800gtx-en is ezt csinálná szerintem,de nem biztos.esetleg a virtuális memóriát lehetne kicsit feljebnyomni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojoando Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Ati X800GT +3700 Amd (san diego) Asus A8N SLI se nade, ezt is írtam csak pár topikkal arréb. a lényeg, hogy bosszantó így gamézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Na majd kipróbálom én is, ha végeztem a HL2-vel, vagy a Carbonnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 jelenleg nálam ez megy: 90W Lite-on táp : Abit Nf7-s v2.0 2500+ Barton @ 2200MHz 2*512 DDR500 Kingmax hc.. (csakmert épp ez volt) 250GB + 200GB +40GB HDD LG GSAH42N DVDRW DL. Asus Radeon A9550GE (250;200 alap ) max: 444 ; 250 a gyári hütővel 1éve így megy. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 90 Wattos tápod vagy azt nem értem...? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netelek001 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 sziasztok olyan kérdésem lenne hogy tuningnál mi a jobb ha a szorzót növelem vagy pedig az fsb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morph0r Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 mivel szorzót nem tdusz emelni a mai procik 90%-ában, ezért fsb-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
netelek001 Posted Június 5, 2007 Share Posted Június 5, 2007 mármint régebbi alaplapra értem amin még jumperelni lehet az órajelet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
suki Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 segitsetek PLz Procim:AMD 64 3200+ ami ugy 2.01ghz ram jelenleg 512mb mert egyik memomat kivedtem mert másik géppe kell alap nev:Gigabyte GA-K8NF-9 Videokártya NVIDIA GeForce 6600 GT (256 MB) nah szoval azt akkarom kérdezni ezt a géppet, hogy tudnám húzni de ugy hogy semmi baja nem lenne belöle elöre kösz a segitséget Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Hát ha jól meg akarod húzni ezeket, akkor ajánlatos beszerezni pár izmos hűtőt. Az A64-et elvileg gyári hűtővel is lehet húzni, de fő a biztonság. A VGA-t legegyszerűbben RivaTunerrel tudod húzni(úgy 15-20%-ig érdemes menni), a procit meg vagy a Bios-ban vagy valamilyen programmal(ezt nem tudom mennyire lehet, de gyári hűtővel 2,4 GHz-t szerintem simán kibír) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Sziasztok! Nekem van egy 2.80Ghz Intel Dual Core processzorom.Azt meddig érdemes húzni? Jah.Nemtom pontosan de a biosba hol kell beállítani?Azt a fps vagy milyen értéket.Légyszi segítsetek mert még nem csináltam ilyet Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memnon Posted Július 3, 2007 Share Posted Július 3, 2007 Írd le a pontos konfigod. És az fsb, nem fps Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Szerintem is. Így csak találgatni lehet. Lehet hogy a deszkád nem is alkalmas rá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Én jól kifogtam! vettem egy Pentium D 805-öt 2.66Ghz. Gyári hűtővel 3,65Ghz-ig ment, most vizhűtővel, 4Ghz-nél is stalbil mint a kő. Azt mondják hogy ez elvileg ennél fentebb is lehet hajtani, nem próbáltam még. A 3.65Ghz alapfeszen ment. Ja, és nem tudja valaki hogy a CPU-Z miért nem engedi érvényesíteni, ha feltőlteném, azt írja hogy hibás a fájl. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 ok Alaplapom egy ASUS P5Pl2 Ram:2x512Mbasszem 800mhz de nem biztos Processzorom egy 2.80Ghz Intel Dual Core Videokártyám:Ati Radeon Sapphire X1300Xt (512mb) Asszem ennyi elég Írjatok majd Előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Azt nem tudom, hogy pontosan hol lehet, mert minden alaplap bios-a más. Nekem így kell: Advanced - JumperFree Configuration - CPU Frequency Az biztos hogy neked is CPU Frequency-t kell keresned. Ajánlom, hogy csak 20-30 Mhz-s lépésekkel húzd fel (tudom hogy ez nagyon hosszú idő lesz, de megéri). Néha indítsd el a windows-t, és valamilyen játékon teszteld le, hogy jó-e és valamilyen programmal nézegesd a hőmérsékletet. Ha nem akar elindulni a windows, semmi gond, a bios-ban állítsd vissza az előző, működő értékre. (Ne sokat húzz rajta gyári hűtővel, mert hiába indul el a windows, ha 80-90°-ra megy fel.) Remélem érthető voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Értettem de nem találtam CPU Frequency Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 (edited) A Profik így tuningolnak http://www.indavideo.hu/video/Processzor_Vilagrekord EZT MEG KELL NÉZNETEK.A PROFI PROCESSZOR TUNINGOSOK VÁROM A VÉLEMYÉNYETEKET Módosította Október 24, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam fisher Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 segítséget kérnék a procimat akarnám meghúzni de nem akarom elb*szni.a procim E6420 c2d.mit kéne állítanom a biosba?mert sokan mondták hogy akár 1000mhz-t is túdtak húzni probléma nélkül.az alaplapom asus P5B.a szorzót is engedi 6-8 ig,meg az fsb-t is,alapból 266-on van.nem tudom hogy még mit kéne változtatnom talán egy kis feszültséget is?a memóriáim geil 2x1 giga 800-as. aki profi ebbe a témába szivesen meghallgatnám a véleményét.addigis köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Feszültséget nehogy emelj vízhűtés nélkül! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 (edited) A Profik így tuningolnak http://www.indavideo.hu/video/Processzor_Vilagrekord EZT MEG KELL NÉZNETEK.A PROFI PROCESSZOR TUNINGOSOK VÁROM A VÉLEMYÉNYETEKET Csak nem sokáig élvezhette ezt a tuningot, mivel a folyékony nitrogén hamar elpárolog. Módosította Október 24, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 A tuningolással kapcsolatban. Találtam olyan Fbs voltage.Lehet auto-ea állítani vagy 1.20 vagy 1.30volt-ra Meg az fbs-nél ott volt hogy 800mhz.Az miért van ott? létszi írjatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 (edited) Feszültséget nehogy emelj vízhűtés nélkül! Alapvető tuningolásnál a feszültség emelés... léghűtésnél is. Persze megy ennélkül is, de a végeredmény ennek megfelelően sovány lesz. Sam neked már egyszer valahol leírtam, ne kelljen mégegyszer... Meg az fbs-nél ott volt hogy 800mhz.Az miért van ott? hodav, ezt kérdést olvasva egy rövid időre eltanácsolnálak a BIOS piszkálgatásától... legalább olvass utána a dolgoknak egy pict. kezdetnek mondjuk nézd meg ezt: http://www.tomshardware.hu/cpu/07q1/070104/index.html aztán ezt: http://www.tomshardware.hu/cpu/07q1/070116/index.html Módosította Október 24, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Ezek jó kis oldalak. Nekem is jól jönnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Július 4, 2007 Share Posted Július 4, 2007 Én is köszi! Majd ha meg lesz az új hűtőm megpróbálok rántani még a procimon.Most még elég silány.Athlon 64 3500+ max 223MHz fsb-t bírt :S A fesszel nem nagyon merek babrálni.Viszont a memók időzítését sikerült lenyomnom 4-4-4-12-re. (2x512 DDR2 Kingmax) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Emeltem egy picit a procin.És amikor elindult a gép egy csomó ilyen folyamatot láttam a feladatkezelőben.Ez miért lehet? vagy valami progi buggyant meg?Végül is a gépem nem lassult be tőle csak mutattam hátha valamit tudtok mondani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Nem normális dolog, speciel én ilyet még nem láttam. Az sndvol32 az MS beépített hangerőszabályzó programja. Nem biztos, h. ezt a processzor túlhajtása okozza, lehet egy féreg is. Mindenestre ha csak emelt órajel mellett jelentkezik ez a hiba akkor mégis a CPU kavar valamit... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hodav Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 ok .Végülis mind1 mert baj nem lett.És ezt csak egyszer csinálta.na mind1 azért kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Lehet a tuning hatására egy kicsit hiperaktív lett a procid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000 Posted Július 5, 2007 Share Posted Július 5, 2007 Huhh rávettem magam és hozzányúltam a feszekhez.Eredmény: FSB 242MHz (még ment ),2662MHz,21% overlock. Csak az a baj hogy nem volt stabil Most stabilan megy 225 FSB-vel 2475MHz-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts