TrueMaster Posted Május 23, 2008 Share Posted Május 23, 2008 Úgy nézd hogy ez még jobb anyagból van mint a másik amit először akartam mutatni. Az szerintem műanyagból volt kiöntve 39-ért árulja a srác ezt az "N95"-öt, hát szerintem annyit nemér Nem tud semmit, valami gagyi kínai oprendszer van rajta és bármi baja van ki kell vinni sánghájba hogy megcsinálják mert idehaza nemhiszem hogy sok helyen javítanának ilyet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Ti milyen navigációt használtok a telefonon? Mert láttam egy csomó félét NaviGuide, Route66 meg ilyenek... azok milyenek lehetnek? Vagy a Garminnál nincs jobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 én pont iet szeretnék venni, de vmit nagyon furcsáltam ez az n95 komolyan csak 2gb-ig bővíthető? vagy esetleg bírja a nagyobbat is? próbálta már vki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Honnan vetted ezt a hülyeséget? Haveromnak 8GB-os kártya van az N95-be, jó egy kicsit lassú tőlle a telefon, de minden gond nélkül felismeri... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaWe--->The Makker Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 mert a nokia honlapján 2gb van írva xD én is csodálkoztam rajta...xD de akk jó, mert ha csak 2gb-ig lehetett vna, akk igencsak elgondolkoztam vna rajta, h megvegyem-e:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 21, 2009 Share Posted Május 21, 2009 Lehet hogy az első szoftverek csak 2GB-ig ismerik fel a memóriakártyát, de a frissebb SW-k már a 8GB-os karit is minden gond nélkül kezelik Persze a lassulást leszámítva... De persze a Nokia oldalán nem lesz kiírva hogy 8GB-ig bővíthető a sima N95-ös, mert akkor minek lenne fent az N95 8GB?! De egyébként saját tapasztalatból mondom hogy tök fölösleges a 8Gb, ha az ember hétköznapi célokra használja a telefont... bőven elég a 2-4GB os kártya a bővítésre Ha meg valaki nagyobb adatok mozgatására szeretné használni a telefon, annak azt tanácsolom hogy inkább vegyen egy jó pendrive-ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IKSI Posted Április 22, 2010 Share Posted Április 22, 2010 Sziasztok. Nekem is van egy ilyen telefonom:) Az lenne vele a bajom hogy nem sok mindent tudok feltelepíteni. Főleg progikat nem. :S Mert amikor feltelepítené akkor azt írja ki hogy Tanusítvány hiba. Tudna valaki segíteni hogy ilyenkor mit csináljak? Elörre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 IKSI: Itt sok kérdésedre választ kaphatsz, ha elolvasod: http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=80&t=140 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts