daver88 Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudok friss hoki eredményeket megnézni??? és itt nemcsak az nhl-re gondolok, hanem mondjuk az európai bajnokságokra is. köszi a segítséget. u.i.: Detroit forever!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 Szerintem, ha egy csapatnak érdekel (külföldi) a legfrissebb eredménye akkor mindenkép a saját oldalukon nézd. Ha ott sincs akkor, pedig a ligájuk weboldalán. néhány európai liga: Német Bundesliga 1. http://www.del.org/ Osztrák Bundesliga http://www.erstebankliga.at/ Cseh Extraliga http://www.hokej.cz/index.php?lng=CZ&webid=7&view= Finn SM-liiga http://www.sm-liiga.fi/ Svéd Elitserien http://www.hockeyligan.se/ Szlovák Extraliga http://www.extraliga.sk/ Orosz Jégkorong Bajnokság (AZ OROSZ JÉGKORONG BAJNOKSÁG NEMHIVATALOS MAGYAR OLDALA) http://phl.uw.hu/ Francia Jégkorong Szövetség http://www.hockeyfrance.com/ffhg/la/accueil.php Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
daver88 Posted Március 6, 2007 Share Posted Március 6, 2007 nagyon köszi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Elvertük a svédeket!! Hihetetlen,és igaz megaláztuk a skandináv jégkorong nagyhatalmat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 Tényleg hatalmas siker ez a kis nemzetünknek Eddig 3 meccs volt is mindig kikaptunk tőlük de most már megmutattuk hogy mi is vagyunk valakik Resszkess Világ jönnek a magyar hokisok!!!!!!!!!!!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Március 30, 2007 Share Posted Március 30, 2007 szétütünk mindenkit!! Ocskay és Palkovics powa!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Április 1, 2007 Author Share Posted Április 1, 2007 Én a Kanadának szurkolok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 11-én a norvégok elllen játszunk Miskolcon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 felkészülési mérközésen 5-1-re égünk a norvégok ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 lassan már tényleg itt a vb ,keresnem kell valami külföldi adót ami adja nem tud valaki ilyet ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Talán Online-on tudod nézni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 szerintem Sport TV adja a mindkettőt a Div 1t biztos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Nyertük az első meccsünket a litvánok ellen 6:1-re Holnap a szlovéneket is meg kellene verni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jajj Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 szerintem a svédek fognak jáccani gondolom a finnek ellen amúgy meg lilaboy a svédek csak engedték, hogy győzzenek a magyarok, hogy örüljenek a fejüknek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Szerintem nem játszottak akkor a svédek teljes gázon, meg egy ilyen kaliberű csapat nem haggya magát meggyalázni csak úgy magát egy "kis" csapat ellen. Csak azt gondolták túró lesz ez a csapat és nem erőltették meg magukat, másnap meg visszajátszották becsületük a 1-7-tel. Most amúgy se ezek az alapjából nem számító volt edzőmeccseken van a lényeg, hanem a Div I-en. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 DIVÍZIÓ I-ES JÉGKORONG-VILÁGBAJNOKSÁG, LJUBLJANA 1. FORDULÓ Magyarország – Litvánia 6-1 (2-0, 3-1, 1-0) Ljubljana, Hala Tivoli, 800 néző Gólszerző: Ladányi (7., 28.), Kovács Cs. (11., 24.), Ocskay (39.), Horváth A. (42.), ill. Vaiciukevicius (34.) Kiállítások: 8, illetve 10 perc Nagy-Britannia - Japán 4-3 Románia - Szlovénia 1-9 Súlyos vereségbe szaladt bele a rendező kínai csapat A másodosztályban az A csoport küzdelmei Kínában zajlanak. A nyitófordulóban a házigazdák kiütéses vereséget szenvedtek a kazahoktól, míg az észtek a franciákat, a lengyelek a hollandokat verték 3-3-t követően büntetőkkel. * 1. FORDULÓ: * Kazahsztán - Kína 12-0 * Észtország - Franciaország 4-3 - büntetőkkel * Lengyelország - Hollandia 4-3 - büntetőkkel Hétfőn a házigazda szlovén nemzeti csapat lesz az ellenfél. Na az már meleg lesz... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 Szlovének elvileg a litvánokat tartották a legkeményebbeknek biztos jó mecs lesz a mai. A románokat megrendesen meggyalázták Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Devils, de a Rangerst, a Meaple Leafst és a Canadienst is kajázom. Válogatottban leginkább Canada + Finnország. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasgas Posted Május 16, 2007 Share Posted Május 16, 2007 Igen a Ditroit !! ,de bármelyik meccset élvezem, remélem ti is. Jólenne még néhány jégcsarnok (vagy normális tél mint régen) Magyar o.-ra, no nem azért mert a magyar hoki nem elég jó, hanem hogy jobban elterjedjen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Május 26, 2007 Share Posted Május 26, 2007 Stanley Kupát ki nyeri Ottawa Senators vagy Anaheim Ducks szerintetek? Én tippem az, hogy a kanadai csapat fogja megnyerni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Június 2, 2007 Share Posted Június 2, 2007 Anaheim Mighty Ducks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Június 16, 2007 Share Posted Június 16, 2007 nálam az anaheim meg aphili a kedvenc a philinek nem jött össze az anaheimnek igen viszont azt sajnálom hogy az ottawától távozott Giguere szintem jó volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 RED WINGS!!! Yzermant én is sajnálom,na majd ZETTERBERG és DATSYUK megmutatja a következő szezonban! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Let's go Lighting, let's go Lighting!!!!! Nah látom azért van itt még okos ember:D Go gO tampa! Am válogatottba meg a svédeket birom^^ reménykedjünk jövőre mennek a magxarok az A ba^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltottkaposzta Posted Augusztus 29, 2007 Share Posted Augusztus 29, 2007 Ki a kedvencetek ki játsza melyki a legjobb csapat!! Minden ami jégkorong!!! Alex Ovechkin a legjobb és szerintem 1-2 évig ő is marad!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warass Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Nem vmi aktív a topic, pedig már elkezdődött a szezon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 az én kedvenc csapatom a Pittsburgh Penguins én is bánom h Domi és a régi nagy öregek visszavonultak.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxid Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 San Jose Sharks,Dallas Stars,meg talán a Ducks. Vállogatottból:Magyarok,Finnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BroN Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Detroit... Yzerman-t nagyon szerettem anno... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
the toy dolls Posted Február 22, 2010 Share Posted Február 22, 2010 Colorado Avalanche, Team Russia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts