Lukács Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 nekem a Toronto Maple Leafs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flip Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 san jose sharks Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 new jersey devils forevaaaaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 kifejezetten kedvenc nincsen talán Colorado,de 1et(na jó kettőt) naon sajnálok.Tie Domit és Steve Yzermant h visszavonultak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Október 9, 2006 Author Share Posted Október 9, 2006 Tie Domit én is sajnálom nagyon jó játékos volt :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Január 13, 2007 Share Posted Január 13, 2007 hát kettő kedvenc csaptom van a kacsák és a flyerz bár a phili nem jáccik túl jól sorozatos vereségek blablablablabla....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Január 14, 2007 Share Posted Január 14, 2007 Nekem a Sabres, a Rangers és a Red Wings. Korábban Sabres-es képem volt itt is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 Bárhogyis állnak, de akkor is PHILADELPHIA FLYERS!!! nem tudom mi van velük így még playoff se lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marron Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 New Jersey Devils Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ovechkin 8 Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 Washington Capitals Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 20, 2007 Share Posted Január 20, 2007 nincs kedvenc csapatom ,minden meccs élvezetes ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Január 31, 2007 Author Share Posted Január 31, 2007 jó látni hogy azért vannak akik szeretik a jégkorongot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ygfn Posted Február 3, 2007 Share Posted Február 3, 2007 Anaheim Ducks!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 new jersey devils forevaaaaaaa jol beszél!!jol beszél!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 És válogatot terén kinek ki a favorit? Persze csak a magyar válogatot után!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielson Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 Let's go Lighting, let's go Lighting!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Február 14, 2007 Share Posted Február 14, 2007 Ők vannk a most a toppon: AUT / BLR / CAN / CZE / DEN / FIN / GER / ITA / LAT / NOR / RUS / SUI / SVK / SWE / UKR / USA de ki lesz közülök a bajnok majd? És mi lesz a DIV I B-be, ahol mi magyarok is vagyunk? HUN / GBR / JPN / LTU / ROM / SLO??? Én ismét svéd világbajnok csapatot várok, a magyar válogatott szerintem meg ott lehet elsőként is a DIV I B-be. Ki kinek szurkol? Ki, hogy látja az esélyeket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 én szerintem a Finnekjátszák a dőntőt Canadával. A mi csoportunk nem olyan kemény,de nem könnyü sem. A Szlovákok melegek lesznek. Hajrá Magyarok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 a szlovák az szlovén remélem nem érkezik meg hozzájuk Ante Kopitar mer akkor lesz 1kis gebasz Á csoportban én a finneknek szurkolok de ott 5-6 csapat is nyerhet vbt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Molti Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 Mint felvidéki természetesen a szlovák csapatot várom a dötőbe, de esélyesek még a csehek, svédek, oroszok és persze kanada is! Amcsik szerintem megint kiesnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 15, 2007 Share Posted Február 15, 2007 lehetséges,de az amcsikkal számolni kell...elég leterheltek az NHL küzdelmek miatt,de mondjuk sok ország hokisai is ottjátszanak... meglátjuk,már várom nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Az oroszok leigázzák Amerikát (forrás: index.hu) http://index.hu/sport/orhok070215/ Érdekes cikk, olvassátok el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Canada a kedvenc.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 Amerika és Kanada a legjobb a Finneket is nagyon bírom remélem első 3-ban ők lesznek ,a 4 helyen meg vagy az Oroszok vagy a Svédek lessznek Amúgy mikor is lessz a vb ? és tudni lehet már hogy melyik adó adja majd ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 2007 IIHF World Championship Moscow, RUSSIA 27.04.2007 - 13.05.2007 2007 IIHF World Championship Div I Group B Ljubljana, SLOVENIA 15.04.2007 - 21.04.2007 És nagy valószínűséggel a Sport2 a két Sport tv közül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brochito Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 A győztes idén is a szokásos hét nagyhatalom(SWE,FIN,USA,CAN,SVK,CZE,RUS)közül kerül ki,ahol jobb csapatot alkotnak a hazai és az NHL-es játékosok, az lesz a nyer?.A több jó név még nem biztosíték a győzelemre.Én a finneket és a svédeket bírom leginkább.A Divizio 1-ben jók leszünk,de nem jutunk fel,mert a magyar ember pszichésen alkalmatlan sorozatban tétmeccseket nyerni,lásd többi labdasportág.A szlovéneket lenyomjuk ,valamelyik gyengébbtől meg kikapunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Február 28, 2007 Share Posted Február 28, 2007 Hát a Finneknek szurkolok sajnálom a asszem tavalyi döntöt asvédekkel amikor kikaptak megérdemelték volna. A mi csoportunk nem nehéz de jól kell jáccani ésm idnenki verhető szerintem.A midnenképpen verhetőek a szlovénok(is ha nem jön meg kopitar) románok és a japánok is. a litvánokról nem is hallottam hogy tudnak hokizni A britekkel ki ki meccs lesz szerintem Bár jól enne feljutni egyszer és megnézni mit tudnak a srácok a nagyok ellen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Az IIHF oldaláról puskáztam mert nem mindenre emlékeztem már tisztán , de arra igen, hogy pont attól kaptunk ki akitől tavaly nem vártuk: a japánoktól 6:3-ra. A briteket 4-3-ra vertük. Az EIHC tornán, amit amúgy megnyertünk, azon kikaptunk litvánoktól: Magyarország - Litvánia 1:2 (1:0, 0:1, 0:1). De szerintem is lehetséges a DIV I B megnyerése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Az oroszok leigázzák Amerikát (forrás: index.hu) http://index.hu/sport/orhok070215/ Érdekes cikk, olvassátok el! Elég megnézni a válogatottak játékát és kiderül tényleg, hogy Európa tankolja az NHL tankját félig. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 3, 2007 Share Posted Március 3, 2007 jó lett volna ha az mtv is adja sokkal többen néznék szerintem !! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts