Laccceee Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Ha igazán szeretnétek programozással foglalkozni akkor töltsétek le a Visual C#, Ha pedig 3D-ben szeretnétek játékot fejleszteni Töltsétek le hozzá a Microsoft XNA gamestudiót (ingyenes microsoft honlapról) ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo3 Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Köszi a linket jól fog jönni a C# könyv, mert most ezt tanuljuk a suliban! Mégegyszer THX! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anagyember Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 én nem a visual, hanem a "sima" C#-et használom. a kettő közt mi a különbség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollo3 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Itt egy másik segédanyag C#-hoz! törölve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qfish Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 visual c# nincs, csak c# a fejlesztőkörnyezet neve Visual Studio (C# express edition / pro /... ) ez nem olyan mint a c++ hogy vagy vc++ meg mfc, ez más nyelv és csak egy féle van belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laccceee Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Mind1 hogy visual vagy sima c# ugyan az mivel csak egy létezik amúgy elé szokták tenni a visual-t mivel visuálisan tervezed meg a windows ablakot nem pedig szöveges írodbe a paramétereit !!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
qfish Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 nem teszik elé a visuat szót mert nem az a neve és nem csak designerrel tervehetsz benne ablakot és más controlt, a designer is szöveges kódot generál, érdemes megnézni (F7 és utána F12 az initializecomponenets() fgvre vagy a solution exprorer-ben a .designer.cs fájlra dupla katt) nagyon sok online help és tutorial van hozzá, van amihez videó is van msdn.microsoft.com inne érdemes elindulni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 11, 2007 Share Posted Január 11, 2007 köszi a linkeket, ez a gamefejlesztés engem is nagyon érdekel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aragorn88 Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Honnét tudok visual C-t szerezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
seekoly Posted Február 25, 2007 Share Posted Február 25, 2007 (edited) innen: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/visualc/download/default.aspx Egyetemi serial hozzá: --- VC: 884-7080922 Vagy: Microsoft Visual Studio Pro: 884-7085026 Módosította Szeptember 4, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Június 29, 2007 Share Posted Június 29, 2007 Imádom a c# ot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolop Posted Július 9, 2007 Share Posted Július 9, 2007 Melyik a hasznosabb a C,C++ vagy a C#? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssjtibi Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Hát C: bonyolult, objektum orientálatlan, régi inkább gépközeli kodot kell megtanulnod irni C++: már objektum orientált, elönye a c-vel szemben már egy egyszerü kibe olvasásnál is jelentkezik viszont alapbol nem jár hozzá visual editor, elönyösebb mint a C, viszont ha most tanulsz programozni akkor jobb a C mert az annyira nehéz és annyi odafigyelést igényel ami késöbb meghozza a belefektetett energiát ha áttérsz mondjuk C++-ra. C#: nagyon elterjedt kifejezetten windows termék, különbözö kiegészitökel meg progikkal bármit meglehet benne irni windows alá csak idö kell hozzá, van hozzá visual editor--> kod csökkentö gyors szerkesztést biztosit, meg manapság már minden cég ilyen munkakörbe keres embereket, lassan kezdi lenyomni a Java-t, söt talán mér megis tette, bár a platform függetlenség azért a java mellett szól Egyéb kérdés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipera150 Posted Augusztus 22, 2007 Share Posted Augusztus 22, 2007 igen van más kérdés is: mi van az ékezetes betűkkel a c# alatt? nem igazán akarnak működni! (vagy csak én vagyok béna mert még most kezdem) thx! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
seekoly Posted Augusztus 31, 2007 Share Posted Augusztus 31, 2007 Hát C: bonyolult, objektum orientálatlan, régi inkább gépközeli kodot kell megtanulnod irni C++: már objektum orientált, elönye a c-vel szemben már egy egyszerü kibe olvasásnál is jelentkezik viszont alapbol nem jár hozzá visual editor, elönyösebb mint a C, viszont ha most tanulsz programozni akkor jobb a C mert az annyira nehéz és annyi odafigyelést igényel ami késöbb meghozza a belefektetett energiát ha áttérsz mondjuk C++-ra. C#: nagyon elterjedt kifejezetten windows termék, különbözö kiegészitökel meg progikkal bármit meglehet benne irni windows alá csak idö kell hozzá, van hozzá visual editor--> kod csökkentö gyors szerkesztést biztosit, meg manapság már minden cég ilyen munkakörbe keres embereket, lassan kezdi lenyomni a Java-t, söt talán mér megis tette, bár a platform függetlenség azért a java mellett szól Egyéb kérdés? C: nem "objektum orientálatlan", hanem eljárásorientált. Előnye hogy a megírt kód nem gépközeli (ld ASM), hanem hordozható! Pl: egy ANSI-C kód, minden ANSI-C fordítóval ellátott gépen lefordítható, majd futtatható! (hardvertől, oprendszertől, stb fügettlenül!) Erőssége, csakúgy mint buktatója a speciális memóriakezelésében rejlik: mutató! Ha ezzel az egy fogalommal teljesen tisztában vagy, akkor tudsz C-ben programozni! Addig csak C-ül... C++: A C-nek, az objektumorientált világba felemelt változata! Bevezeti az egységbe-zárást (Ezzel kiküszöbölve a C egy nagy gyengepontját)! Azaz: (lényegében) saját típust hozhatsz létre, saját műveletekkel, úgy h erről a "külvilág" mit sem sejt! Absztrakt módon tudod leírni a valósvilág struktúráit és viselkedésmódjait! Röviden ennyit... A C# - Java csatába, pedig sztem nem érdemes belefolyni! igen van más kérdés is: mi van az ékezetes betűkkel a c# alatt? nem igazán akarnak működni! (vagy csak én vagyok béna mert még most kezdem) thx! Mutass kódot és mutatunk megoldást! van azonban egy System.Text.Encodig osztály, amivel lehet ügyködni! http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/s...t.encoding.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tigermaster Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Nem tudom miért, de a telepítés során hiba lép fel. Már töbször is próbáltam telepíteni de nem sikerült. Aki tud, segítsen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
butty_boy Posted Február 2, 2008 Share Posted Február 2, 2008 Melyik nyelven fut most tobb kod C# vagy C/C++? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandy1992 Posted Január 1, 2010 Share Posted Január 1, 2010 Nekem kéne egy használható serial a visual c# express editionhoz aki tud segitsen! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
seekoly Posted Január 3, 2010 Share Posted Január 3, 2010 az expresshez lehet ingyen regisztrálni és kapsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
try Posted Október 16, 2010 Share Posted Október 16, 2010 C: nem "objektum orientálatlan", hanem eljárásorientált. Előnye hogy a megírt kód nem gépközeli (ld ASM), hanem hordozható! Pl: egy ANSI-C kód, minden ANSI-C fordítóval ellátott gépen lefordítható, majd futtatható! (hardvertől, oprendszertől, stb fügettlenül!) Erőssége, csakúgy mint buktatója a speciális memóriakezelésében rejlik: mutató! Ha ezzel az egy fogalommal teljesen tisztában vagy, akkor tudsz C-ben programozni! Addig csak C-ül... C++: A C-nek, az objektumorientált világba felemelt változata! Bevezeti az egységbe-zárást (Ezzel kiküszöbölve a C egy nagy gyengepontját)! Azaz: (lényegében) saját típust hozhatsz létre, saját műveletekkel, úgy h erről a "külvilág" mit sem sejt! Absztrakt módon tudod leírni a valósvilág struktúráit és viselkedésmódjait! Röviden ennyit... A C# - Java csatába, pedig sztem nem érdemes belefolyni! Mutass kódot és mutatunk megoldást! van azonban egy System.Text.Encodig osztály, amivel lehet ügyködni! http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/s...t.encoding.aspx Tetszik nekem a válaszod :-) Azért a milliónyi nyelvből a C/C++ még mindig ott van! Pedig már régi, csak egy kis kiegészítés kellett hozzá... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balintant Posted Január 18, 2013 Share Posted Január 18, 2013 Hát C: bonyolult, objektum orientálatlan, régi inkább gépközeli kodot kell megtanulnod irni C++: már objektum orientált, elönye a c-vel szemben már egy egyszerü kibe olvasásnál is jelentkezik viszont alapbol nem jár hozzá visual editor, elönyösebb mint a C, viszont ha most tanulsz programozni akkor jobb a C mert az annyira nehéz és annyi odafigyelést igényel ami késöbb meghozza a belefektetett energiát ha áttérsz mondjuk C++-ra. C#: nagyon elterjedt kifejezetten windows termék, különbözö kiegészitökel meg progikkal bármit meglehet benne irni windows alá csak idö kell hozzá, van hozzá visual editor--> kod csökkentö gyors szerkesztést biztosit, meg manapság már minden cég ilyen munkakörbe keres embereket, lassan kezdi lenyomni a Java-t, söt talán mér megis tette, bár a platform függetlenség azért a java mellett szól Egyéb kérdés? Ezen a kommenten nagyon jót nevettem. Kicsit más irányba változott a világ, nem válltak be a jóslataid, szerencsére… Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts