Sharox Posted Augusztus 19, 2015 Share Posted Augusztus 19, 2015 Sziasztok! Ami a zenét illeti szinte minden stílust.A lényeg, hogy minőségi zene legyen. Főleg a 70-s, 80-s, 90-s évek zenéi.Lehet diszkó, metal, rock...én már csak ilyen vagyok. Őszintén megmondva a mai tucc-tucc zenék, meg mixer feldolgozások, rap(magyar) értékelhetetlen számomra. Tehetség az vagy van, vagy nincs. Nem mondom, elvétve azért mégis csak fellelhető egy két gyöngyszem, de nagyon ritka. Itt már sztár mindenki, szellent egy hamiskásat, rögtön kislemezt adnak ki neki. Ha igazán tehetségeseket akartok hallani, akkor a komolyzenét ajánlom, ott is a fiatalok versengését. Na, ott tényleg fogtok hallani leendő nagy művészeket! Semmi ok a szomorkodásra, hallgassatok egy kis mulatóst! https://www.youtube.com/watch?v=RZBrOEhuaxk Tudom fúra lehet, de ez a zene is...szerintem nagyon király! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hakata Posted Március 16, 2016 Share Posted Március 16, 2016 Rap,metal,rock,techno,pop... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts