szape Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 Mi a választék? Mert sajna nem vok ezzel tisztában. De ha egész estés filmről van szó, akkor a jégkorszak 1-2 meg a shrek 1-2 teljesen korrekt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 szia szape! a jégkorszakot, több mint valószínű ezen a héten megyek el megnézni, mert már oltárian kíváncsi vagyok rá! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 (edited) Mackó Testvér 1-2! Túl az sövényen. (mindig ösvényt írok elsőre) Ezek amik most nagyon bejöttek. A Verdák is jó volt. Módosította Október 5, 2006 brunoka Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 sziasztok! a túl a sövényen, és a verdák tényleg nagyon jó kis mesefilm, szóval csatlakozom az előttem szólóhoz. amiben viszont nagyot csalódtam az a jégkorszak kettő, attól többet vártam, nekem uncsi volt nagyon! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Nah jah egy kicsit uncsi volt. Nemrég néztem a Rim-rom-ot és az teccet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 olyan számítógép és pirateclub függő vagyok, h nm igen "érek rá" mesét/filmet nézni, de nagyon szeretem őket. a legnagyobb mese az a mézga géza, de dragon ball forever! inuyasha powaaa! szeretem a többi magyar rajzfilmet is, pl. frakk, meg.. hm.. már nem is tom. meg szeretem az animéket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Nővéremnek van 6 Inuyasha dvd-je origin.. brrrr.... de szereti a mangát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 10, 2006 Share Posted Október 10, 2006 Jájj a mangára inkább ne álljunk át... gyerekbutító műfaj... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 sziasztok! hát én nemrég néztem meg a sokak által jónak emlegetett jégkorszak2-őt, és amikor kijöttem a moziból, csak annyit mondtam, hogy borzasztóan rossz volt. itt persze az eddig látott filmekhez hasonlítva értettem ezt. nem tetszett. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Jájj a mangára inkább ne álljunk át... gyerekbutító műfaj... Igazad van, a manga nem rajzfilm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 jah. a manga nem rajzfilm. én is szeretem, de azt most nem ebben a topicban teszem. szipi, igazad van. a jégkorszak 2 sajna nem volt már olyan jó, mint az 1. véleményem szerint mostanában nem csinálnak olyan jó animáciüs rajzfilmeket, mint pár éve. shrek 4ever! a túl a sövényen jó kis mese, de nincsenek benne nagy poénok a verdék megvan, de még nem láttam, arról nmem tudok vélemény tmondain de pár éve jobb meséket csináltak... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 szia gerencsér! a verdákat elméletileg nem is akartam megnézni, de kellemesen csalódtam benne, pedig azt hittem, hogy halálra fogom majd unni magamat! ajánlom figyelmedbe! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doczi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Hát, én az animációs filemekt szoktam megnézni Verdák Túl a sövényen Jégkorszak Shrek Garfield Meg az ilyesmik mind jöhetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 hmm spongyabob, csillag patrik fan vok aztán oggy, bátor a gyáva kutya, veszett jack a kalóz, dr zitbag, igazából tökmind1 csak elmebeteg sírvaröhögős legyen jah meeg super dod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 szia kedves pimpike! ezekről még életemben nem hallottam. azt se tudom, hogy eszik vagy isszák amiket leírsz.............. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Verdák nekem nagyon tetszett. Jégkorszak 2 is ku**a jó lett, jobb poénok voltak mint az 1 ben. Túla sövényről meg nem is beszélve, akkora mese lett, végig röhögtem rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 szipi ezekből a legtöbb cartoon network-ös mese, és hogy spongya bob-ot nemismered térdelj kukoricán sarokban hátrakötött kézzel és zöldre festett hajjal :P nahjó csak vicceltem, nah de spongyabobot nemismerni, komoly hijányosságaid vannak, pótold be! űlj le 2-es csaak viccőtem, meg ne bántsalak de hogy még esse --> super dod = dodó kacsa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
montaser Posted Október 15, 2006 Share Posted Október 15, 2006 Szivesen nezem a gyerekekkel a meseket Szeretek nosztalgiazni is, a gyerekeknek viszont uj Mezga csalad, Dr Bubo. Regen a farkas megette a nagymamat, de megmentettek, ma a legtobb mese filmben percenkent megolnek valakit, ez mar brutalizmus De ne vegyuk alapul nagyon sok jo mesefilm jon ki mostanaban a mozikbol Itt is szeretnem megkoszonni mindenkinek, es foleg Redinek a sok jo mesefilm feltoltest. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 szipi ezekből a legtöbb cartoon network-ös mese... szia kedves pimpike! az a nagy helyzet, hogy nekem nincsenek ilyen csatornáim, ahol ezeket meg tudnám nézni, és emiatt nem tudok róluk. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanyiboyy Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 ja! Spongya Bob!!!!! Nagyon meleg mese!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpike007 Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 szipi! Én spec barátnőmnél tévézek mert ott van vagy nyócvan csatorna én csak az alap 3-mal rendelkezem, de itt a net szal eléggé jól eltom magam látni letöltött sorozatokkal stb de elég átmenni a szomszédhoz vmi ürüggyel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 imádom a meséket, de nem a hülye japán és egyéb egzotikus idiótaságokat... a favoritok: macskafogó (alig várom a második részt) mézga család wacky racers (ebben van a mardel ) loony tunes, főleg a kenygelfutó gyalogkakukk, mert imádom a prérifarkast.... meg a sylvester-t is birom nagyon... meg a pinky and the brain-t duck dodgers... ilyesmik. ezek az abszolút favoritok, de van 1 mappa mesém, és mind láttam, és nézni is szokatam őket rendszeresen... mesefüggő vagyok... jobb poénok vannak bennük, mint egyes vígjátékokban.... de hiányzik nagyon az atomanti, meg ilyesmi, mert ezer éve nem láttam őket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 megpróbálok szerezni régi mesesorozatokat és ha sikerült, akkor feltolom őket, mert nekem is kedvenceim a régi nagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 szipi ezekből a legtöbb cartoon network-ös mese, és hogy spongya bob-ot nemismered térdelj kukoricán sarokban hátrakötött kézzel és zöldre festett hajjal nahjó csak vicceltem, nah de spongyabobot nemismerni, komoly hijányosságaid vannak, pótold be! űlj le 2-es csaak viccőtem, meg ne bántsalak de hogy még esse --> super dod = dodó kacsa Én sajnos én ismerem, egy akkora sz*r mese, hogy el se lehet mondani. szia kedves pimpike! az a nagy helyzet, hogy nekem nincsenek ilyen csatornáim, ahol ezeket meg tudnám nézni, és emiatt nem tudok róluk. szipi Ne sajnáld, hogy nem ismered a Spongya Bob ot, szánalmas. Legalább is nekem. De ha látod, nézd meg, hátha neked tetszeni fog. Jobb is, én se ismerem amiket irtak. Nekem tökéletesen megfelel a Gumimacik amiket néha látok az RTL Club on. Jégkorszak 2 nekem tetszett. Főleg az a rész amikor a tigris megtudta, hogy a tigrisek nem tudnak azonnal úszni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 jaj, a gumamacikat mennyira utálom kiskoromban szerettem, de most délutánonként mondjuk játsszok, és halkan megy a tv, meghallom a gumimacis dalt, szét tudnám törni az egeret. nagyon idegesít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Én már nem nézek meséket max manga (az is mese) de a spongya bob az egy hányás amibe belekaksiztak és rákenték papírra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamanti Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 én nagyonritkán... de akkor is csak ilyesmiket hogy spongyabob stb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Shrek 1,2 Jégkorszak 1,2 Verdák ezek nagyon tetszettek meg a volt 1szer az élet c. sorozat is bejött meg az a felfedezős is tetszik nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
beton Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Hungarikum Dexter laboratoriuma Edd ed és Eddy (lehet rosszul írtam) South Park Billy és mandy kalandjai a kaszással ( naon sütiiii ) Boci és pipi DBZ Tom & Jerry Minden ami looney tunes spongyabob naggyábol ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabak Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 A South Park bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts