Tomi11 Posted Szeptember 27, 2006 Share Posted Szeptember 27, 2006 Szoktatok mesét ill.rajzfilmeket nézni??? én szoktam: Dragon Ball Gt(számitógépen)<---kedvencem,TV-ben: Inujasha(lehet nem jól irtam le)<----kedvencem, Ogi és a svábbogarak(jetix-en),Louie élete!Asszem ennyi! lehet most kiröhögtök de én szeretem a rajzfilmeket! Ja most jut eszembe kiskoromban(ANNO) a kedvencem volt MEKK MESTER! Ha van ilyen topik akkor Bocs! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 27, 2006 Share Posted Szeptember 27, 2006 én nagyon szeretem a meséket! főleg, ha jókat adnak a tévében! meg szoktam nézni magyar népmesék, mekk mester, mesék mátyás királyról, varjúdombi mesék, frakk, kockásfülű nyúl, gumimacik, vuk. ezeket nagyon szerettem, de mostanában ritkán adják le őket. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Xiaolin Showdown, Ben 10, Duel Masters 1.5, Spiral, Read or Die. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Én is inkább a klasszikus mesefilmeket szeretem, a Macskafogó az egyik kedvencem. Az előttem szóló által említetteket pedig még nem is láttam, sőt nem is hallottam róluk. Tudom-tudom, műveletlen vok (esetleg túl öreg)! :pioneer: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Xiaolin Showdown - Shaolin leszámolás (Cartoon Network 18:30) Ben Ten - Ben 10 (Cartoon Network 19:00) Duel Masters 1.5 (Cartoon Network hétvégén) Spiral - Spirál (Anime+ 20:30) Read or Die - Betük bűvöletében (Anime+ 21:00) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Én is inkább a klasszikus mesefilmeket szeretem, a Macskafogó az egyik kedvencem. Az előttem szóló által említetteket pedig még nem is láttam, sőt nem is hallottam róluk. Tudom-tudom, műveletlen vok (esetleg túl öreg)! :pioneer: szia kedves szapeboy! emlékeztetnélek egy beszólásodra! Művelődj! :bye: szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Tokio Hotel Rulezz... emléxem minden szavadra! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Helyes szape! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 /off MINDENRE /on Ja és még az egyik legjobb mese az a Pampalínis micsoda volt. De már jóóó régen, szóval 80%-a a fórumozóknak még tervben sem volt akkor, amikor a tévében ment... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Tom & Jerry jeee... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Én csak ilyen értelmes meséket pl: South Park, az ijen pokemon-októl és a hasonlóktól röhögőgörcsöt kapok mijen szánalmas De vannak jók az ijen népmesék, de van ami szegény gyerekeket butítja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Fősuliban pont akkor nincs órám, mikor a gumimacik mennek, az egy igen jó mese, tök jó nézni, meg sört inni alatta :P Dragon Ball -t, Tom és Jerry -t, Bolondos dallamok -at, Popey -t szoktam nézni. Én azt vallom, akárki akárhány éves, mesét kell néznie, mert aki nem teszi abbol rossz ember lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Nah ez bölcs hozzászólás volt :D a Dragon Ball az télleg jó mese, régen néztem még a simát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulya Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Én a lányommal szoktam micimackót, meg kisvakondokat nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 A kisvakond is jó volt anno. Na de a szünidei matiné tele volt jó mesével az akkori mtv-n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@rdel Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 (edited) Akkár idézni is tudok egy pár meséből,de így van ez ha az embernek kisgyermekei vannak. Jó tanács szülőknek min két tv/dvd így van esély néha legalább a híradót megnézni. Különben szeretem is a meséket,most pl:Szörny Rt nézik, de nekem kb.:300 x már nem olyan érdekes. Módosította Szeptember 29, 2006 M@rdel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Pampalini az nagyon baba volt. Pompom, kockásfülü nyúl, Misi Mókus kalandjai, Füles Mackó etc. na azok még mesék voltak. A manga és társai meg a Cartoon Network-ön futó "mesének" nevezettektől görcsbe rándulnak az idegszálaim. Ha egy-egy régi jó mesét látok, akkor leülök és megnézem. Nosztalgiázok kicsit, hogy haj de jó is volt 20-22 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 szia brunoka! jajj, de jó, hogy az eszembe juttad ezeket, tényleg jó mesefilmek, és én is néztem őket! szuperek. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Jah, ezt mondom én is, a manga közül a dragon ball a legnormálisabb a többi ijen agylágyító, gyerekek öngyilkoságára késztető megrajzolt képek sorozata. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 Én néha szoktam a Simpson családod a barátnőmmel!!!Nagyon szeretjük ám!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Szeptember 29, 2006 Share Posted Szeptember 29, 2006 A Simpson annyira már nem gyerekmese.. de lehet tévedek. Mikor unokahugom nézi a tévét, a hangzavarból tudom, hogy Jetix, vagy Cartoon megy. Elég ha a síkitó, rikoltozó csörgő-zörgő hangokat hallom. Akkor tuti Cartoon. Valamikor olyan jó kis csatorna volt, Frédi-Béni, Tom és Jerry, Foxi Maxi meg ilyenek mentek rajta, ma meg.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Ez van, ahogy mondani szokták ez a "trend" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Tom & Jerry a legnagyobb! Macskafogó, Vuk, Frakk, Mézga család, Magyar népmesék, Gumimacik, Frédi és Béni, Bolondos dallamok, Az Oroszlánkirály; ezek is nagyon jók! De már csak nagyon ritkán nézek rajzfilmeket... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
evice84 Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Tom és Jerry, Hupikék Törpikék, Aladdin...szóval az örök klasszikusok! Nekem a mai mesék már nem igazán tetszenek! hol vannak már a mesebeli figurák,a jól megrajzolt kis formák.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 A mostani gyerekek azok úgy elvannak szállva. Multkor pl. az unokaöcséméknek akartam adni egy dvd nyi Tom és Yerry-t és azt mondták, nem kell mert szar. Utána mondtam hogy az fa**a mese, még a Vaterjuk is mondta, hogy a T és J az jó. Akkor felajánlottam a bolondos dallamokat és a Popey -t, nem is hallottak még róluk. :( :( Hát erröl ennyit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomi11 Posted Október 1, 2006 Author Share Posted Október 1, 2006 Teljesen igaza van MetalGunnak mostani gyeekek már csak az ilyen Pokemon,Digimon meg az ilyen fura kitalált figurás meséket nézik az egyiknek a fejéből jön ki a keze és a kezébe meg a szemét fogja meg ilyen baromságok nem olyan mint régen volt a Népmesék meg stb .Azt már nem is ismerik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Most azért szeretik ezeket, mert mindig harcolnak stb. meg mindig az győz akit szerettek.. persze a Tom és Jerry-ben nem igy volt Várhattam mig Tom elkapja Jerry-t és kicsit meggyepálja De igy is nagyon jó volt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 sziasztok! és emlékeztek a mikrobira? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Gyóhogy. Állatira jó kis mese volt. Nameg ott van a Mézga család is, ami vitte az úszót. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 1, 2006 Share Posted Október 1, 2006 Újjab animációs meséből melyik a kedvencetek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts