matee100 Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Én csak a zenéjüket szeretem, de abból is az új kiadásokat. Ezeket az újakat kevesen ismerik, ezért sokan nem szeretik. Én például az új feldolgozások után szerezzem meg. Most már csak a külsejükkel kéne valamit kezdeniük. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Hát te tudod... Én nem szeretem semmijüket! Egyébként nem értem miért lett ez gumiszoba topic Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariszt Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 én még nem hallotam öket de amiket mesélnek róluk hát nemsi nagyon akarom...-.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenny2 Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 A Tokio Hotel egy nagy rakás sz@r, sz@r, sz@r, sz@r, sz@r!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 sztem aki ezeket a meleg kisfiúkat szereti a sz@r zenéjükkel a meg is érdemli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enyimehe Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 nahát én megnéztem 1 ilyen klippet, (nem mostanában, már rég) és azt mondtam magamnak hogy az a kiscsaj aki énekel mijen deszka, pedig biztos van már vagy 16, és akkor szólnak hogy az a kiscsajnak láccó élőlény biológiailag hím. nos volt némi meglepődés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Ennél nagyobb rakat sz*rt nem láttam még a büdös életbe,undorító majmok..LEVELÜK!!!! raP & hIp hOp 4 eva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soner Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 lol látom ugy kedvelitek őket mint én ^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 gusztustalanok, fúúj, hányok tőlük... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wenř Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 Eggyetértek, sz@rok má a honlapon levö 'zenétöl' (márha ez zene lenne) megfájdult a fejem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 nahátvajon? egyértelműen egy kalap macskatáp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiHu Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Hát te tudod... Én nem szeretem semmijüket! Egyébként nem értem miért lett ez gumiszoba topic haat sztem mert elobb-utobb odakerulnek egyebkent RUHELLEM oket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 ahh ez nagy kedvenc... nah yó nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 amúgy csak a 12-15éves lányok vannak beléjük betegedve, pont a lehető legrosszabb kategória.. :s Nem értem, a Németek híresek a jó cuccokról(bmw,mercedes,lidl( )) de ez a "zenekar" csak rontja a németekről alkotott képet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 LIDL ó yeah Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 amúgy még nem voltm lidl-ben, milyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 TH=4köcsög. Az ilyeneket bekéne rakni egy német börtönbe, ott kapnának hátulról Schwanz-ot. Nem utálok semmilyen együttest náluk jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shotgun Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 HÁhá Loller ez tetszett Amúgy egyetértek.. Egyik osztálytársam is TH bzi, és az ellenőrzője hátulján van egy kép valamelyikükről... kiviszi a tanárhoz, megkérdi a tanár: Ki ez a kislány? Az egész osztály szakadt a röhögéstől :DD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iglrrc Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Helló! Két 12 éves kislánynak tanítok angol nyelvet. Mindkettő él-hal értük. Nos végighallgattam az albumukat, így okkal tiltakozhatok. A zene: Nos, már eleve az, hogy németül nyomják nem hozhat semmi jót. Szóval már eleve kudarcnak indul a dolog. Egy azért, mert nem tudok németül, de lehet, hogy a dalszövegek témáiból kiindulva jobb is, hogy nem. Szerintem egyetlen egy jó német banda van, ez pedig a RAMMSTEIN. Aztán lehet vitatkozni. A mási nagyon szörnyű dolog, hogy hát zeneileg sincsenek a toppon a ?srácok?. Hogy miért? Mert asszem majdnem 18 mindegyik, azt ahogy a klippen elnézem kemény két akkordot fog le a ?srác? a gitáron. Mondom ok. Akkor meg lehet nézni a Trivium nevű metál bandát, ahol az átlagéletkor 21 év. Igaz ez több, mint a 18, de technikailag, zeneileg ég és föld a kettő. Össze se lehet hasonlítani. A Schrei símű szám még tetszne is egyébként, csak a refrénbe nem kéne az a vékony Mariah Carey hangot kiadó vínnyogás és akkor már jó is lenne. Keresztapámnál eltöltött nyarakat idézi, amikor disznót vágtunk, és a malacka könyörgöt az életéért. Na kb. ez is olyan. Srácok: Nem tisztem megítélni senkit sem, pláne nem külsőre, de elég kemény, hogy az énekes szerintem nemi identitászavarral küszködik. Nem kicsit. Nagyon. A többiekről már jobb nem is beszélni, a rövidhajú dobos ?srácot? néztem csak fiúnak, amikor elsőnek megláttam őket poszteren. Asszem nagyjából ennyi. A kis 12 éves szűz kislányoknak ez maga a metal és a rock, amivel nincs is semmi baj, de tényleg. Én 12 évesen nagy Britney rajongó voltam, most 23 leszek és zúzom a metalt ezerrel. Az ember változik. Szerintem az a ciki, ha valaki 20 évesen hallgat ilyet. Na az már tényleg gáz, de ettől eltekintve a 12 éveseknek tényleg megfelel, csakúgy mint anno a sok fiúbanda, nyalókapop, selyemgyerekek. Backstreet Boys és társaik, ha még emlékeztek. Szal erről ennyit. Reakciókat szívesen fogadok. Üdv mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MG01 Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 Eggyetértek minenkivel. Nézzük marketinges szemmel az esetet: 1.Vegyünk néhány fura külsejű srácot az utcáról. 2. 3 alapozó réteg és 5 kg smink hogy még véletlenül se lehessen megálapítani a nemüket. 3. Ősszeállítani valami zenét amire majd a sok fiatal rámondja hogy rock valójában közel sem jár hozzá. 4. Megcsinálni a lemezt amiben a meg nem állapatható emberegyedeknek alig volt valami dolguk. 5. Felruházni az egészet halom reklámmal és hírdetéssel és máris beindult a gépezet. 6. Max egy évig tartó siker mert ők űgysem tudnak tovább fentmaradni. Csak az tud aki képes valamit letenni az asztalra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Braty Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 Sztem nagyon csutak egy zenekar (milyen zenekar? [NA mindegy]) azt sem tudom hogy nők vagy férfiak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 hát nem egy ötcsillagos szálloda,de szépek a szobáik :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Február 24, 2007 Share Posted Február 24, 2007 én is nagyon nagyon nagyon gyűlölöm!!! esgzerüen sz@@@@@@@@@@@@@@@@@@r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ihar Posted Március 18, 2007 Share Posted Március 18, 2007 Embereeeeeek....akik itt fikázzák a Tokio Hotelt, meggyőződésem, hogy egy része olyan RAPPER, aki az Iron Maident is kényelmesen fikázná..... (Ezzel nem azt a borzalamsan zenélni igencsak nemtudó divatstíluson lovagló szánalmas 16 éves homoszexuálisokból álló német bandát akarom védeni!!!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tekken9292 Posted Március 19, 2007 Share Posted Március 19, 2007 Buuuuzziiiiikkkkk Jah es down with Rappers too. Hajra metallica es hiphop!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossam Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Amikor meghallom azt a rettenetet, egy furcsa érzés kavarog bennem.... Hányinger vagy valami hasonló Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Június 7, 2007 Share Posted Június 7, 2007 Hát de mit akarnak ezek a csicskák?Pfuj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athem Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 jéé mindenki a sz*rra szavazott :D én is bocsi de már 6-an jó ra szavaztak... fújjjjjjjjj de szerintem is egy nagy rakás sz@r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athem Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 ez nagyon nagyon nagyon sz@r egyesület, banda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
truecrime Posted Július 1, 2007 Share Posted Július 1, 2007 nekem csak az furcsa hogy mindenki mondja hogy milyen sz@r de mégis vannak akik a jóra szavaztak (de nem védeni akarom őket mert utálom őket én is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts