xpassz Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 Nagyon rongy! Bünrossz zene, félresikerült fejek.A kisk*cs*gről csak később tudtam meg hogy fiú és ez még tovább rontott a helyzetükön nálam. 10-es skálán -50 - et adnék nekik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabee015 Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 Szerintem is ritka sz*r. Nem is értem, hogy vannak annyian beléjük buz*lva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 5, 2006 Share Posted Október 5, 2006 (edited) Ha megnézitek csak tinilányok rajonganak érte, eddig nem volt szerencsém hímnemű emberhez aki th fan.... Módosította Október 5, 2006 DreaM14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anry Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 hát nem tudom hogy honnan szalajtották ezeket a kis tölgyfagyökereket. ami azt illeti simán elmehetnek transzfesztitának. nem tudom hogy hanyan vannak, de sztem mind homorongyok. talán gyerekkorukban sokat homokoztak és rájuk ragadt a homok. hát valami iszonyat buher zenét játszanak, bár még nem hallottam, és nem is akarom, de tudom. ez lerí róluk. náluk még Britney Spears is jobb... szóval ha választhatnék hogy mi lenne a 3 kívánságom, az 1. az az hogy vigye el az ördög ezeket! :diablo: mert hát ők ezek. nem is lehet rájuk férfit vagy fiút vagy bármi mást mondani. szóval...bblleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :russian_roulette: :box: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 egyértelmű sz*r Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockwille Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 Sz@r!!4 És el is mondom miért. Leges legelsőként ami nagyon böki a csőröm, hogy nem ők írják a dalaikat. Egy dal és zeneszerző gárda összeül, majd összedobnak slágergyanús sz@r tömegterméket és ezek a kisgyerekek eltátogják, Ez aztán igazi tehetség és tudás. Másodjára, ami kicsapja a biztosítékot, az az egyik klippükben a hangszertörés. Még a Kurt cobainéktől se néztem szívesen, pedig ők azért letettek valamit az asztalra. Slashre (GnR szólógitárosa) sem tudok haragudni, pedig ő is széttört legalább két gitárt a Don't Cry klippjében. Meg egy Mustangot, de ez most mellékes. De ezek a kis pisisek berobbanak és asziszik övék a világ, közbe semmit nem tettek ezért. Nomeghamár tini ideálnak akarják beállítani őket, legalább el lehessen dönteni, hogy kisfijú vagy kisjány az énekes, mert én sokat gondolkoztam rajta, és hát még most sem igazán merem 100%ra mondani. Hát úgy köbö ennyi a véleményem. Akit megbántottam, az tehet egy szivességet....és az ég szerelmére, nórmális példaképeket keressetek akik mögött van ttudás is, meg tehetség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 (edited) Na jó vki a Királyra szavazott.Ki volt az és miért nem írja be mi késztette erre? V csak poénkodott? Módosította Október 7, 2006 bimbambu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 7, 2006 Share Posted Október 7, 2006 Rockwille 100%osan egyet értek helyesen gondolkocc!! Ami azt illetti ma láttam 1 gyereket a vásárban...kb 12 éves kislány lehetett RÓZSASZÍN tornacipő fűző....fekete tornacipő fekete-fehér csíkos rövid nadrág....tokio hoteles polo...esküszöm röhej lexivesebben az acélbetétessel 1 tetkot attam volna rá....annyira b*sztatják az ienek az agyam...igaz eltűnnek idővel?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Ennek annyi köze van a rockhoz,mint tehénnek a macskához(bocs,ha értelmetlen :D) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 Most elképzelem ahogy Hegyalja fesztiválon feltünnek mint vendégzenekar :lol: Akkor már inkább Uhrin Benedek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 Tőkjó Hotel! Fújjjjj! Még egy tömeggyártott "sztárbanda". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 valakinek csak meg kell élnie, ha más nem, ebből............. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Most elképzelem ahogy Hegyalja fesztiválon feltünnek mint vendégzenekar :lol: Akkor már inkább Uhrin Benedek. Ezekhez képest az Uhrin Benedek zseni. Legalább saját zenét (?) számokat csinál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomyHell Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Hát mondom hülyeségből megnézek egy klippet a YouToBe-n és bekapcsolt az agyam védelmi rendszere, vagyis kiestem a tuatomból ui: én lenni áz ötvenedik savazó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomyHell Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Te jó ég, de szerintem teljesen más a zene meg a szöveg. :fie: és mégvalami ne mondjátok rá, hogy sz@r. mert a sz@r a mezőgazdaságban nagyon fontos termék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadguy Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 A Viván láttam amikor megkérdezték valamelyik rockbanda tagját hogy mi a véleménye a Tokio Hotel-ről. "Nem tudom hogy megb*sszam vagy megverjem őket! Rájuk nézek és nem tudom eldönteni hogy fiúk vagy lányok-e!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 őő mi az a matrix? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodaiadam12 Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 x@r mint atom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 őő mi az a matrix? ?????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 19, 2006 Share Posted Október 19, 2006 (edited) Wehhehehe, olvastam vmeyk nap ujsagot, (az is ritka) és benne volt ez az eltorzult korcs gyerek, kiccsit íímós kinézetbe, meg sötöbö, és az volt benne h bili fejnek sajna már barátja se igazán van mert annyira a fejébe szállt a a dicsőség h szinte nem is a földön jár, és büszkén azt nyilatkozta h Ő DIKTÁLJA A DIVATOT ez lol....nahát igen ienkor a kis bandája többi tagja is haragudott rá, de bilifej tul büszke és még aztmondta nekik, h ha nem festik magukat, meg ugy öltöznek mint ő, akko felejcsék el mert ő kilép, (hála Istennek de jo lenne) és h itt tartanak, NEKI köszönhetik...jajj meg az is ott volt h billnek alap az ha kimegy uccára: - alapozo, rúzs ^^, meg festék.....wáá kislány.....jajjj remélem rájön h ő 1 kis senki az emberek között, és remélem előbb utobb eltűnik, nem csak mondogatjak h majd feloszlik... -,- Módosította Október 19, 2006 DreaM14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 PHÚÚÚJ :angry_smile: :grrr: kis k*csögök, naon utálom őket!!! az énekesről továbbra se tudom eldönteni, hogy fiú vagy lány-e... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hixon Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 uh de ritka sz*r zene, pfujjj undorító, ami közben hallgatja az ember azon gondolkozik hogy vághatná föl az ereit :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
victorius Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Ezek amúgy rockot játszanának? Mert nekem nem tűnt fel. Sok fosfejű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Csak tudnám ki szavazott a "KIRÁÁÁÁLY" -ra?! Bemutatnám 1 baltás gyilkosnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Abban igaza van a bilifejű gyereknek, hogy miatta lett népszerű a banda, erre a nyomorék fejre mindenki felfigyel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Csak tudnám ki szavazott a "KIRÁÁÁÁLY" -ra?! Bemutatnám 1 baltás gyilkosnak. Hát igen beszavazott a királyra és most meg nem vállalja be... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 Bevállalja? IGEN vagy NEM? :rofl: A régi szép slágerek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Október 23, 2006 Share Posted Október 23, 2006 hát nagyon sz@r! meg nem szeretem az ilyen transzfesztita bandákat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Király ra én szavaztam :D: :P Na jó nem! De aki rá szavazott, annak tetszik, vagy csak poénból nyomott rá egyet, mert gondolta több nem fog rá érkezni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Október 24, 2006 Share Posted Október 24, 2006 Baze MetalGun, megijesztettél. Hirtelen megállt bennem az ütő, h: "már Te is ien sz*rokat hallgatsz"?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts