arkangel Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 (edited) Ez lenne a kérdés! Én nem szeretem őket főleg a külsőjük miatt , de a zenéjük se olyan jó! Szerintem Módosította Október 12, 2006 guru Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 1értelműen sz*r! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Dettó. Én nem nagyon szeretem a rock-ot, de ezt a sz*rt még a rockerek se bírják. Ez nem is rock, ez csak ien divatsz*r. :nhl_checking: :bad: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohazard Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Ezt vagy a szavazásba vagy a zene topicba kellett volna de már mind1 Amugy egy hányás nem igkább 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Ez egy sz*rból felkapott "együttes" és ugyanugy 1-2 év mulva vissza is megy ahonnan jöt.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Szeptember 23, 2006 Author Share Posted Szeptember 23, 2006 Ezt vagy a szavazásba vagy a zene topicba kellett volna de már mind1 Amugy egy hányás nem igkább 2 Azért ide raktam mert először csak gondoltam megcsevegjük kinek mi a véleménye róla de aztán szavazást is beraktam. 11 emberből 11 ugygondolja hogy sz*r. szerinetm is az csak nem akartam rögtön elsőnek durván fogalmazni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaba19 Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 ja tök yó csaj azaz énekes csávó... broáááf... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 szerntem egyértelműen SZ*R! nincs kifogás! az a szánalmas hogy minden kislánynak Ők a favorit.....rohadt b*zik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Űtálatos állatok...sok p*cs akinek ilyen-olyan ficama van... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Agyukra ment a sok anime, csk arra nem jöttek rá, hogy a valóságban ez k*rva sz*rul néz ki! :lol2: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bimbambu Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Még senki nem szvazott a sz*ron kívűl másra(én sem). Tokio Hotel: 100% sz*r. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Ezt a statisztikát erősítem én is. :butcher: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 (edited) sziasztok! ne hari rám, de mi az a tokio hotel??? olvasom, hogy vmi rockbanda. de ez annyira sz*r, hogy már én nem is hallottam róla? ez meg hogy lehet? vagy egyzserűen csak szerencsém volt, hogy nem találkoztam velük???? szipi Módosította Szeptember 25, 2006 szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Művelődj: www.tokiohotel.de Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 jéé mindenki a sz*rra szavazott :D én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Művelődj: www.tokiohotel.de szia kedves szape! nem hiszem, hogy ez a sz*r nyikorgás hozzátartozna a művelődéshez, vagy valamivel is gazdagodnék tőle, mert engem agyilag inkább leamortizált, és nem érzem magam műveltnek tőle, de ettől függetlenül köszi a feltöltést! puszi: szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 A művelődést átvitt értelemben értettem... De legalább ezzel is gazdagodott a tudástárad. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fezo Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 ennél az együttesnél már csak Császár Előd sz*rabb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 ilyen tudásra inkább nem tennék szert........... romboló hatással van rám. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Szeptember 25, 2006 Author Share Posted Szeptember 25, 2006 Hát szipi nem sok mindenről maradtál le azzal hogy nem ismered a tokio hotelt... Művőlődjünk : Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 ok! művelődjünk!!! nagyon okos lettem, és nagyon tájékozott! így megfelel??? szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 lol. 25 szavazat érkezett a sz*rra (még csak, majd lesz több is) én sem szeretem őket. egy 30 kilós, lánynak kinéző fiú, elkezd ordibálni, hogy shrei vagy mittomén, a rasztahajú tesója meg a dagi havrja meg utik a dobot meg pengetik agitárt. lol. csak egy divatzenekar, gyüttek, láttuk, elfelejtjük.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Bogaram!Helyesírás "MIjen a Tokio Hotel?" nem ly ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Szeptember 25, 2006 Author Share Posted Szeptember 25, 2006 Nem ez a lényeg Remélem értékelitek a művészt Nem egy photoshopmunka de megteszi:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
menyet999 Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Egyértelmű... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ádám1313 Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Nah hát ez a véleményem . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Na DC ről most szedek le egy számot tőlük, kiváncsi leszek. De sokra nem számítok, már az nem tetszik, hogy baba arcuk van lol Hamarosan nyilatkozom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 jobban tennéd, ha le sem töltenéd :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Szeptember 28, 2006 Share Posted Szeptember 28, 2006 Már késő Letöltöttem, elmegy re szavaztam. Hallottam már rosszabbat is. De még egyszer nem fogom meghallgatni, mert nem tetszett. Én Iron Maiden, Kiss, AC/DC, Scorpions, Ossian, Moby Dick, Pokolgép, Hammerfall, Kárpátia rajongó vagyok. plusz amik kiérdemelték, hogy jók legyenek. Remélem azért olyan nem lesz aki a király ra szavaz, mert akkor padlót fogok. Kevés rock van ami király, én az Iron Maident tartom annak Bruce Dickinson óta fa**a a Maiden. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreaM14 Posted Október 4, 2006 Share Posted Október 4, 2006 (edited) Szerintem ennek köze sincs a rockhoz, és nem bocs mer reménykedem h nem sértek senkit ennyire nem vagytok buták hogy ijet hallgassatok Hisz a rajongojuknak az átlag életkora 9-14 rossz esetben 15...hát igen megláccik, jellemző rájuk, ez valami félre sikerült emos zene, meg gyenge pop, nem is tom eszt a szart műfajba sorolni...............de hogy hawerom jobban jáccik a gitáron mint ők az tény, még a playback.ükről nem is beszélve ^^ nem volt feltűnő a koncijukon...... Meg h bili fej még aszonta h szivesen képviselnék ők a punk rock irányzatát, hát igen ez fájt....erre no comment, szentem mindenkinek innestől saját véleménye van....mit gondolnak, más szenved azé h 1 bandát összeszeggyenek meg minden alap, ők meg pffff...a producerek rávilágítottak kiattak 1 vagy 2 nemtom, albumot, aminek a szövegét sem ők irták, hot ciki, és most őket kell szeretni...ez direkt tinibálványként jött létre -,- meg sokan csak azzé őrülnek meg ezé' mer "ohhjajbilifejolyanhelyes" meg tom vagy ki az a korcs rapper, (bili fejre meg 1 hónapig aszittem h vmi sminkes gebe kislány) Szerintem 1 bandát nem azért kell szeretni mert hogy mennyire szépek az együttes/banda tagjai hanem hogy igazán mit is jáccanak....itt minden kiderül roluk, elég is ennyi bőven belőlük, rosszat álmodok tőlük Szánalom, na de nem mérgelődöm, ugyanugy eltűnik mint a többi divatbanda....lassan vagy gyorsan de el fog tűnni. Módosította Október 4, 2006 DreaM14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts