aham Posted Szeptember 22, 2006 Share Posted Szeptember 22, 2006 Foci vagy Kézilabdázás??? ÉN foci Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 22, 2006 Share Posted Szeptember 22, 2006 Hát mivel a Kézilabdát még nem próbáltam, én is inkább a focinál maradok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 foci bár nem tudom miért pont ezt a kettőt hasonlitjuk össze Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Foci povaaaa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Nos, kézilabda. Bár a foci sem utolsó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted Október 2, 2006 Share Posted Október 2, 2006 Én is inkább foci párti vagyok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockerke(Marci) Posted Október 11, 2006 Share Posted Október 11, 2006 Én semelyikben se vok jó,de ha választani kell akkor a fociban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 sziasztok! én minde a kettőt kipróbáltam, és űztem, de ennyi és nem több. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalGun Posted Október 13, 2006 Share Posted Október 13, 2006 Naná, hogy foci. Régen sokat játszottam, de mostanában nincs rá időm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 Semelyik, de ha választani kell akkor foci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 6 éve kézizek ,,,de fociban se vagyok rossz,, sulicsapat meg haverokkal szoktunk menni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ. Csaby Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Foci 1000 el!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Foci! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebuló Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Hát én nem tudok szavazni, mert mindkettőt egyformán szeretem. Azonosan nagy felkészültsége, ügyességet, és kitartást igényel, és ha valamelyik csapat magas nívón űzi, mindkettő nagyon látványos. Úgyhogy nálam kézi vs. foc i= döntetlen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacsusz Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 Fociztam is kéziztem is de egyikben se vagyok világsztár Nyáron hobby szinten szoktunk focizni haverokkal meg régen tesiórán is a bőrt rugdostam szal mondjuk hogy abban kicsit jobb vagyok de a tudásomat inkább nem csillogtatom nagyközönség előtt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmarius Posted Január 5, 2007 Share Posted Január 5, 2007 sokat focizok és foviztam, de a kézit is szeretem de a focit jobban szeretem a röplabdára is rákattantam, de miért csak ez a kettő sportág van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
A Mester Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Egyértelmű - FOCI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ergei Posted Január 17, 2007 Share Posted Január 17, 2007 5éven keresztül kézisztem. Haverokkal jobb csak focizni, mert szerintem kézibe egy jobb összeszokot csapatra van szükség, focizni viszont mindneki tudd valamennyire. Kézilabdázni jobban szeretek, de nincs jobb mint egy jó hangulatú foci a haverokkal. Nem tom melyik a jobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Mind2be jó vagyok de a focit szivesebben nyomom.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
milán78 Posted Január 18, 2007 Share Posted Január 18, 2007 Hát jó vicc,hogy a FOCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vadri Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 még jó,hogy FOCI!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matati Posted Július 16, 2007 Share Posted Július 16, 2007 Nyilván a foci!!! A szavazók 88.37%-a arra szavazott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david0918 Posted Július 17, 2007 Share Posted Július 17, 2007 foci perce Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dishrz Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Én kézilabdázok, tehát én arra tettem a voksom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dishrz Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Én kézilabdázok, tehát én arra tettem a voksom. De ha vmelyik űzöd rendeseresen akkor nem kérdés melyikre szavazol. Már csak azon kellene elgondolkodni melyik a sikeresebb sport. !!! Manapság !!! De mindenkinek szíve joga mire rak dishrz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco_HUN Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 szijasztok! én is kézizek tehát arra szavaztam és hát afoci sem az utolsók között cammogg nálam de mégiscsak a kézi valahogy jobban a szivem csücske de focizni is tudok szintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari enzo Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hát én egyikben sem vagyok jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turul9 Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 Hát én maradok a focinál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bomba10 Posted Augusztus 1, 2007 Share Posted Augusztus 1, 2007 ilyet kérdezni.... persze h foci... naon sokat focizok..nem hiába nem szeretnek velem cselezni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosad81 Posted Augusztus 2, 2007 Share Posted Augusztus 2, 2007 hmm... mi osztályxon belül (és azon kívül is) nagyon bénán nyomjuk a focit, de ez olyan mint egy multis fps , élvezhető ha veled egyszinten lévő játékosokkal nyoimod de van h. az osztály pro focisa is velünk nyomja, mivel lecselezni nem nagyon tudjuk inkább kigáncsoljuk és rinyál erre ő egy jó órát és eljátsza h. k....ára fáj neki de amúgy FOCI!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts