Wrong7 Posted Július 20, 2009 Share Posted Július 20, 2009 szinkron powa... viszont vannak animék és sorozatok amiket szeretek eredeti szinkronnal halgatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3skiboy Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Sztem felirattal sokkal jobb, mert az eredeti hangon élvezetesebb a film sztem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel666 Posted Szeptember 17, 2009 Share Posted Szeptember 17, 2009 Filmeket általában szinkronnal... Animéket csakis eredeti hanggal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Nekem teljesen mindegy. Valahol az angol jó, valahol a magyar! Mondjuk azért a The Dark Knight jobb volt angolul, A Gyűrűk Ura pedig jobban tetszett magyar hanggal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D4NT3 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Általában szinkronosan nézem meg,de ha nagyon tetszik egy film megnézem feliratosan is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earp Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Ha lehetőségem nyílik rá, akkor először az eredeti hang + felirat párosításban tekintem meg az újdonságokat és utána a szinkronnal felvértezett változatot is meglesem. Régi, klasszikus szinkronok esetében viszont egyértelműen csak ezeket fogyasztom. Amikor még volt becsülete a szinkronizálásnak hihetetlenül jól tudták művelni régi nagyjaink. Mára már elvesztette régi csillogását a szinkronizálás mint szakma és sajnos egyre csak fogy azon remek színészek tábora is, akik a hangokat kölcsönözték a filmvászon karaktereinek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Ritkán szinkronnal, animét csakis felirattal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
upstair Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 Felirat egyértelműen...ugyanis mondjuk a sitcom-okban rengeteg olyan poén van ami a szinkronban nem adja vissza az eredetit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Szeptember 18, 2009 Share Posted Szeptember 18, 2009 eredeti hang, minden más nélkül. A felirat elvonja a figyelmem, és gyakran nem jó a fordítás, szinkron detto. Nem is beszélve arról, hogy mostanság a filmek is futószalagon jönnek, futószalagon követik a szinkronok is. Összecsapva, szóvicceket kihagyva,... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOC Posted Október 8, 2009 Share Posted Október 8, 2009 a szinkronosat szeretem,ha a feliratot olvasom nem birok kozben a filmre figyelni + faraszto Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdevil Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Csak feliratosan, a szinkronok gagyik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jlkiss Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Szinkronosan, de vannak olyan filmek amiket csak feliratosan szabad megnézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Egyértelmü,szinkron Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Inkább a szinkronos, de mostanában az angol feliratosat sem vetem meg, mert soha nem árt egy kis plusz angolozás Kellemest a hasznossal alapon.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Október 9, 2009 Share Posted Október 9, 2009 Szinkronosan jobban, mert feliratosan egy idő után megunom az olvasást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferro7 Posted Október 22, 2009 Share Posted Október 22, 2009 Mindenképpen szinkronnal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecso.franci Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 A legjobb szinkronosan, de felirattal is megnézem...!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjGabesz92 Posted Október 30, 2009 Share Posted Október 30, 2009 Feliratosan élvezhetőbb szerintem. (Plusz nem árt az angol fejlesztése ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Régebben mindegy volt, de most már csak szinkronosan nézem meg őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 utálok olvasni Pff, no comment. Inkább a szinkronos, de mostanában az angol feliratosat sem vetem meg, mert soha nem árt egy kis plusz angolozás Hidd el jobb az ha angolul hallod és esetleg ha nem érted hozzáolvasod a magyart! Inkább a feliratosokat szeretem, angol hangon és ha kell hozzáolvasom a magyar feliratot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaty.ádám Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Teljesen mindegy számomra.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
látogató11 Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Lustaság beszél belőlem, kitartok még mindig a szinkronos mellett Persze nem nagyon esek kétségbe, ha angol nyleven hallom a szöveget, persze felirattal. Igaz, az eredeti hang adja vissza a színész önmagát, de a magyar szinkronok sztem benne vannak a top5ben, ha a világ szinkronjait nézzük Ezért is szeretem. Van úgy, hogy sokkal jobb a magyar szinkron, mint az eredeti hang, jobban illik a színészhez, mint a saját hangja . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nefertiti016 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 A szinkron a jó, a felirat, csak tönkreteszi a szemet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Angel_ Posted December 21, 2009 Share Posted December 21, 2009 Ha csak tehetem feliratosan nézek filmet.....a szinkronnal nagyon sok filmet és karaktert láttam már elrontani. Szeretem hallani a színészek eredeti hangját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 szinkronosat szeretem,felírattal csak akkor ha nagyon akarom látni a filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 felirattal mert jobb szeretem hallgatni az eredeti hangokat.néhány filmet nézek csak meg szinkesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Feliratosan szoktam filmet nézni, de van amit felirat nélkül is akár (pl.: Dr. House). A filmekből majdnem többet tanulsz angolul mint egy angol tanfolyamból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 ja ja ez igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 29, 2010 Share Posted Július 29, 2010 Feliratosan jobban szeretek nézni, a szinkron egy csomószor csak elrontja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Szinkronos. Én valahogy úgy jobban szeretem. Tudom, hogy sokszor a magyar szinkron sokat ront a produkción, de így ha legalább hulla fáradtan ledőlök megnézni egy filmet, akkor ha picit lecsukódik a szemem, nem figyelek oda pár percre, még akkor is értem miről van szó. Idegen nyelvű film esetében ilyenkor vissza kell tekernem, hogy tudjam mi is történt. Meg akárhányszor szántam rá magam feliratos filmek nézésére, mindig rossz volt hozzá a letöltött felirat. Legutóbb a Nagyfiúkat akartam így megnézni, de a fele "Untranslated subtitle' volt + hiányos fordítások, így számomra élvezhetetlen volt, mivel angolul nem tudok annyira perfektül, hogy megértsem miről van szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts