thoger Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Jókérdés... attól függ az áldozat meiket szereti... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zozo1789 Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 A barátnöm szerint a vastagság!!elvégre ha tekintélyes vastag cerkád van ,már nem lehet olyan pici ami ne lenne jó a p...k!! :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ossian21 Posted Január 22, 2007 Share Posted Január 22, 2007 Szerintem a teljesitmény a legfontosabb jó aztért nem 11cmesel de a teljesitmény a legfontosabb lehetneked akármekkora ha nem tod használni mintha nem is lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIsGyenGe Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Nem a méret a lényeg csak játékos legyen :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted Január 29, 2007 Share Posted Január 29, 2007 Na igen faja téma. én bevalom öszintén 19 éves vok olyan kb 18 centis a broki!!! Csodákat leeht vele csinálni!!! Nem mindig a nagy a jó "kisebbel"is jót leeht összehoznia módszer nem mindegy és nem neki kell rontania csajnak csak finomal onan érzi hogy nem csak sexé vagy vele 10 peres sextöl mit leht várni!? semmit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Február 1, 2007 Share Posted Február 1, 2007 Szerintem is a vastagság a lényeg,nem mintha a hosszával gond lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 mért is nincs olyan választási lehetőség, hogy egyik sem??? mert bizony egyik sem... naaaa, jó, azért legyen 8 centi fölött Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMEncore Posted Április 21, 2007 Share Posted Április 21, 2007 8 cm elég lenne? 8| Én bevallom nekem 16 cm. 8) Vastagságra kíváncsiak vagytok? 8D Amúgy hány cm-től számít vastagnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andy1210 Posted Április 22, 2007 Share Posted Április 22, 2007 azt mondják 5 centi a megfelelő, de szerintem tökmind1, csak nelegyen túl cingár úgytom a nők hüvelyfala könnyen alkalmazkodik a vastagságához, szóval erről ennyit, a hosszúságról meg annyit hogy a hülyev első 10 centijében vannak érző idegek, szal 10 centi felett totál jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Április 24, 2007 Share Posted Április 24, 2007 Ennnyi Andy megaszonta a frankót!!!! A lényeg,hogy játékos legyen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rasoio Posted Április 25, 2007 Share Posted Április 25, 2007 Nekem nyugalmiba 20 cm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
robox Posted Május 24, 2007 Share Posted Május 24, 2007 nem tudok szavazni mert nincs olyan hogy nem a méret nem a vastagság számit hanem hogy tud mit csinálsz lehet 5 perc lehet 30 perc ha tudod mi jó a másiknak és megteszed felesleges a vastagság és a méret!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolyok74 Posted Június 3, 2007 Share Posted Június 3, 2007 Szerintem egyiksem.A technika a lényeg!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 14 évesen mekkora az ideális farkméret? oO Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killergang Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 nincs olyan hogy ideális... Magyarországon az átlag kb 14cm de nincs olyan h ideális Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mka Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Há nemtom ilyen nincs Nekem 14 évesen kb 15 cm lehetett a p*cs*m. Most 19 cm és 16.5 vok... De nem a méret a lényeg sztem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavrin Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 Én 17 vagyok, oszt 22 centi, lehet nem elhinni, nem érdekel, de amúgy asszem van ilyen topik már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bécikeeee Posted Június 9, 2007 Share Posted Június 9, 2007 nah, nekem meg 25 cm !!!! (félbehajtva) (amúgy igaziból meg 16) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toro-Rosso Posted Június 10, 2007 Share Posted Június 10, 2007 LOl, akkora farkam lenne, én egész nap csajoznié! Sajna nekem 14 cm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Június 13, 2007 Share Posted Június 13, 2007 Azt tudom h a magyar átlag 14 cm vagyis csak úgy emlékszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Június 14, 2007 Share Posted Június 14, 2007 Ez igy van a férfiaknál a 20-30 év köztieknél asszem. Az enyém 16 cm. 16 évesen. Megvaok elégedve vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 de én csak 13 multam félre ne értsétek vagy ennyire kicsi lenne ?! hát te mázlista vagy ha 13évesen 15 centi... én lassacskán 15éves leszek, és még mindig nincs meg annyi, mint neked szal szerintem nincs okod panaszkodni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-ray Posted Június 18, 2007 Share Posted Június 18, 2007 Nem a hossz a lényeg igazából, hanem az, hogy tudj bánni a szerszámmal. 15 múltam, 16 cm , és megvagyok vele elégedve amúgy ha meg szégyenled, ( ami tök hülyeség , mert a 14 az átlagos ) akkor tegyél a gatyádba egy krumplit ronii, szerintem biztos nőni fog még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Hát, nekem 15 évesen 16,5 cm, ezzel megvagyok elégedve, most kezdtem el igazándiból is használni, eddig nem volt rá rossz szó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokussj4 Posted Június 19, 2007 Share Posted Június 19, 2007 Én mindjárt 16 leszek és 18cm hosszú az má elég jó nem?:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Logeen Posted Június 23, 2007 Share Posted Június 23, 2007 Hát, anno láttam neten E-bookot erről, asszem masszás technikával lehet növelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norberto7 Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 Egyszer jött a sulinkba egy hapsi/doki/, aki a drogról+a szexről beszélt nekünk. Az mondta hogy 13 és 17cm között mozog a méret úgy ált-ban. Sztem senki se sírjon, hogy jaj, most nekem csak 13 vagy még kisebb, főleg ne 13 évesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyp Posted Június 25, 2007 Share Posted Június 25, 2007 nálunk is volt egyszer egy ilyen műszer doki aki azt mondta hogy" ha hosszú kb 17-20 cm akkor kevesebb az esélyed hogy gyereked legyen mert kis "ordítóegér" nem tud majd csattanni anyuci barlangjába. De ha túl rövifd a kolbász akkor meg azért nem lesz gyereked mert túl rövid és senki sem akar veled majd "hegeszteni". Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 28, 2007 Share Posted Június 28, 2007 18 éves vok és 19 cm....eddig senki sem panaszkodott (de az a 19 centi leeht 18.5, nem tom pontosan honnan mérjem, néha nagyobb néha kisebb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Július 2, 2007 Share Posted Július 2, 2007 18cm 16évesen, de egyébként nem a hossz a lényeg hanem a vastagság és ez komoly. nekem arra sincs panasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts