Aric Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Hány fórumozó szükséges egy villanykörte kicseréléséhez? 1, aki kicseréli a körtét, és az Off-Topic-ban leírja, hogy ki lett cserélve 14-en, akik voltak már hasonló helyzetben, elmagyarázzák, hogy lehetett volna másképp csinálni 7-en figyelmeztetnek a villanykörte kicserélésének veszélyeire 3-an megkérdezik, hogy a témaindítónak mihez kell egyáltalán az izzó 5-en a hatalmon lévő kormányt okolják, amiért az izzó kiégett 3, akik azt állítják, hogy az ellenzék se tudta volna jobban csinálni 1 őrült, aki azt állítja, hogy ismerte a villanykörte feltalálóját 8-an utalnak az előző hozzászólások nyelvtani hibáira 12-en kijelentik, hogy utálják az ilyen nyelvtan-fanatikusokat, és szidni kezdik őket 25-en kijavítják az előző hozzászólások nyelvtani hibáit 6, akik azok vitatkoznak, hogy valójában villanykörtének vagy világítótestnek nevezik-e az említett tárgyat További 6, akik az előző 6-ot kezdik szidni 3 öreg fórumozó, akik tudják, hogy egy ilyen vita volt már 2 évvel ezelőtt is, idéznek az akkori, olyan emberek hozzászólásaiból, akiket már senki sem ismer, és a témaindítót megvádolják azzal, hogy lopta az ötletet, azért, hogy ismertebb legyen a fórumon 32, akik arra utalnak, hogy egy villanykörtéről szóló vita nem az Off-Topic-ba való, és hogy nem oda kellett volna írni 36, akik arról kezdenek vitatkozni, hogy mik a legjobb izzócserélő-módszerek, hol lehet a legjobb izzókat venni, melyik izzómárka a legjobb, melyik izzó melyik módszerrel működik a legmegfelelőbben, ill melyik izzók használhatatlanok 12, akik az előbb említett használhatatlan izzókkal is megelégszenek, és azt állítják az előttük írókról, hogy ők vagy kereskedők, vagy gyártók, akik a fórumon akarnak reklámozni 5, akik a különböző izzómárkák rajongóiről azt állítják, hogy egész nap a sötétben ülnek, és fogalmuk sincs az izzókról 3, akik arra utalnak, hogy ők világosítóként dolgoznak és ezért tudják, hogy miről beszélnek 4, akik hangsúlyozzák, hogy aki tud olvasni, az előnyben van 2, akik, mint mindig, a keresés funkcióra utalnak 6, akik nagy áruházak rossz kiszolgálására panaszkodnak 2, akik azt állítják, hogy náluk semmi baj sincs a kiszolgálássa, és hogy Amerikában se jobb a helyzet 11-en utalnak arra, hogy vannak szaküzletek is, ahol megkaphatunk bármit, amit akarunk 4, akik vitatkozni kezdenek a lámpabúrák hőtűrőképességéről 13-an utalnak arra, hogy ez már tényleg nem ide tartozik, és hogy új témát kellene nyitni, ha erről akarnak beszélni 3-an teljesen ignorálják az előbbi kérést 19, akik különböző oldalak linkjeit postolják, ahol megfelelő villanykörtét lehet venni 7, akik utalnak arra, hogy a URL-ek részben hibásak, és kijavítják őket 3, akik ugyanazt írják, mint az előttük lévő, egy még hozzászerkesztett mondattal: "Oh, te gyorsabb voltál" 2, akik félreértik az előbbi mondatot, és szitkozódni kezdenek 22, akik idézik a leghosszabb hozzászolásokat és utánaírják: "Teljesen egyetértek!" 7, akiknek a hozzászólásaik csak smile-kból állnak 9, akik egy másik nick-kel regisztrálnak, és elkezdik az általuk utált fórumozók hozzászólásait idézik, és provokálják őket Ezeknek a tagoknak 4 barátja ill. szimpatizánsa, akik az előbbi 9-et infantilis hülyegyereknek nevezik, akik még a nevüket se merik felvállalni, és közben megpróbálják kitalálni, hogy kik lehetnek ők 8-an 1 óra alatt 50 hozzászólást írnak. És bár mindegyiküknek ugyanaz a véleménye, folyamatosan elbeszélnek egymás mellett, és okosan válaszolnak, pedig magukban végig azt kérdezik, hogy mire is utalhat valójában 1-1 mondat 7, akik csak a sok hozzászolás miatt figyelnek fel a témára, és csak az utolsó két kommentet olvasták el, és ők is írnak valamit, csak azért, hogy ők is részt vehessenek a vitában 9-en elmagyarázzák az előbbi 7-nek, hogy ezeket a dolgokat már írták korábban 1, aki egy túlméretezett képet rak be, úgy hogy mostantól vízszintesen kell görgetni, hogy el lehessen olvasni a szövegeket 3-an megkérdezik, hogy hogy lehet képeket berakni 5-en utalnak a FAQ-re és megkérnek mindenkit, hogy beszéljenek az eredeti témáról 2 új tag, akik arra kérnek egy admint, hogy törölje az accountjukat, mert idétlennek tartják a fórumot 8-an megpróbálják őket lebeszélni erről 2, akik egy óvodához hasonlítják a fórumot, mert látszólag senki se tudja, hogy miról van szó 7-en elhatározzák, hogy befejezik a vitatkozást, mert a "színvonal nagyon alacsony lett" 3, akik kárörvendően kijelentik, hogy az előbbi 7-nek akkor is alacsony lesz a színvonal, ha elfogynak az érveik És végül 1 user, aki 6 hónap után ismét előhozza a témát, és az egész kezdődik előlről....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 áhh, én ezt el sem olvasom, mer lusta vok így este <--- nah, ezt hívják felesleges hozzászólásnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Hat nekem tetszik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Hát bizony mi, fórumozók már csak ilyenek vagyunk...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ticKy Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Már itt is láttam pár olyan topicot ahol ez: ,,1, aki az eredeti hozzászólásra válaszol mától fogva 6 hónap múlva, így újrakezdi az egészet." tényleg megtörtént Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
caprine666 Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Én pedig már javítgattam helyesírási hibákat...! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 lol jó poén enisz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixHouse Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Nekem is teccik ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lollercoaster Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 milyen igaz :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destro Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ez egyébként valóban hasonló módon zajlik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassi Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 ötletes, tetszik Még amúgy vannak páran, akik a villanykörte szó hallatán egyből kijelentik, hogy ez "fake" és erősen érvelnek, hogy kiégés helyett photoshopos munka az egész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiscsirke Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 ez nagyon tetszik jót nevettem köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 én azon kacagtam be amit etoo linkelt :D tényleg egy ördögi kör Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 én ezen nem is annyira nevettem, de viszonylag igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Kellemes perceket szerzett nekem eme topic! Etooo linkje meg kész! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BE3NC3 Posted Július 29, 2008 Share Posted Július 29, 2008 Hát ez kész Miylen hülyék vagyunk mi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 ezt el lehetne játszani a Gumiszobában am tényleg nagyon jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Akkor játszuk el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
durfi Posted Július 30, 2008 Share Posted Július 30, 2008 Teljesen egyetértek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristangyerek Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 igaz a cucc:D: sztem a philips a legjobb égőgyártó :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteamOwner Posted Július 31, 2008 Share Posted Július 31, 2008 Hát ez kész vicc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
traki.balint Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Hát ezek mi vagyunk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 Ez tök jó! köszi, hogy megosztottad velünk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
riczhard Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 De azt kihagyta, hogy aztán 120-an akik égőt akarnak cserélni, rákeresnek google-ben, megtalálják a fórumot, és nagyon örülnek, hogy ilyen részletes, beszámoló van még erről is a neten. (Majd belátásuk szerint döntenek.) Amúgy tényleg nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 lol ez nagyon kemény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Augusztus 13, 2008 Share Posted Augusztus 13, 2008 :D "7, akiknek a hozzászólásaik csak smile-kból állnak " Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigollo Posted Augusztus 16, 2008 Share Posted Augusztus 16, 2008 De azt kihagyta, hogy aztán 120-an akik égőt akarnak cserélni, rákeresnek google-ben, megtalálják a fórumot, és nagyon örülnek, hogy ilyen részletes, beszámoló van még erről is a neten. (Majd belátásuk szerint döntenek.) Amúgy tényleg nagyon jó! Teljesen Eggyetértek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts