Dori162 Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 Szeretnék majd venni nokia 5300-át szerintetek megéri?????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Hát ez attól függ hogy mennyiért veszed! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xx55tt Posted Január 19, 2008 Share Posted Január 19, 2008 Meg hogy mennyi pénzt szánsz telóra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Hát a t-mobilnál 35e + még memory kártya hozzá az nemtom mennyi lehet!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Videózás szempontjából tényleg sz*r???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Szerintem nincs semmi gond a videóival! Jó persze nem .mpg-be veszi fel a videókat és nem is lesz egy DVD minőség, de szerintem .3gp-be egész jó minőségű videókat vesz fel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 Oké kicsit megnyugodtam mert sokmindenki a videóját szidja és egy kicsit elbizonytalanítottak!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Január 24, 2008 Share Posted Január 24, 2008 5300 teszt-ben olvastam : " A videót jobb nem is említeni, a QCIF felbontás (176x144) " egy másik test : "Mozgóképet csak QCIF felbontásban rögzíthetünk, ami kicsit harmatos." Mobilaréna összegzése: "Összegzés. Az 5300 érdekes modell. Igazából tök jó, hogy én is marhára fiatalos legyek, cool, trendi, meg minden. A formaterv megszokás kérdése, a tudás azonban korrekt. A zenei képességek leginkább akkor domborodnak ki, ha félretesszük a gyári fülest, de tényleg tud egy csomó olyan hasznos apróságot, ami megkönnyíti a használatot." szerintem ha nem kell egy csúcskamerás teló és fontos a zene és a megbízhatóság akkor jó kis vétel . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikoy Posted Január 30, 2008 Share Posted Január 30, 2008 hát ja sztem is az számít hogy mennyit szánsz rá... de ha nem akarsz túl drágát és azért akarod hogy jó is legyen akkor egy SE k550i megteszi.. én is azt használom... megbízható,sokat tud,nem fagy le,jó a videója,fényképe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 31, 2008 Share Posted Január 31, 2008 Figyelj ez a videó dolog nézőpont kérdés! Most arra jó hogy amit felvettél megmutasd a haveroknak, de hogy utána DVD-re kiírva nézegesd vagy gépen azt felejtsd el! De az összes javas Nokia ilyen felbontásban veszi fel a videókat. Ez egy telefon, nem egy digitális kamera! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Február 3, 2008 Share Posted Február 3, 2008 üdv a véleményeteket szeretném kérni a nokia n81 es telóról http://www.nokia.hu/link?cid=PLAIN_TEXT_376544 szerintetek megéri a pénzét? és a nem 8 gb-s nek akkor hol van a memóriakártya nyílása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Hú hát még nem láttam ilyet, de elég komolynak néz ki! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RicsiBond Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Sztem ez lesz a memokártya ajtó: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 szerintem nagyon jó kis teló ! az ára kb 80-90 körül van ha jól tudom és tényleg szinte mindent tud amit mostanában kell tudnia egy csúcskategóriás telónak . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Február 5, 2008 Share Posted Február 5, 2008 Az 5700-áról kérek véleményeket!!!!!!!!!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOBI90 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 egy barátom elakarja cserélni a telefonját s.e. k750i it egy w600 ra. szerintetek megíri? szerintem nem. véleményeteket várom- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 16, 2008 Share Posted Február 16, 2008 hát olyna sok mindenben nem különböznek..bár a k750 i kamerája elvileg jobb .de szerintem se-t ne se re cseréljen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 Az 5300-ra lehet játékokat tenni??? Pl legyen ön is milliomost??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Február 20, 2008 Share Posted Február 20, 2008 ha játékra kell a telefon akkor inkább valami komolyab telefont vegyél symbyanosat vagyhát attól is függ hogy mire szeretnéd használni a telót (ja és a haveromnak ien van és nem találtunk rá olyan játékot ami megy rajata Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Február 21, 2008 Share Posted Február 21, 2008 5700-hoz hol lehet hozzájutni??? Szolnokon van nokia bolt??? Ha igen mennyiért????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hello! Szerintetek megérné a mostani K750i-met egy LG KU990 Viewty-ra leváltani? Mert jó az meg minden (5Mp, full érintő, kézírás felismerő, 120fps DivX video felvevő stb...), de nem volt még tapasztalatom ilyennel. Ráadásul ha nem egy nagy pukk, "feleslegesen" nem adnák ki rá ennyit. Kártyafüggetlenül 149e. szóval szerintetek? Köszi a választ előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 5700-hoz hol lehet hozzájutni??? Szolnokon van nokia bolt??? Ha igen mennyiért????? Cím: Kossuth Lajos u. 18. Település: Szolnok Irányítószám: 5000 Telefon: 56 / 789-654 Fax: 56 / 789-654 Nyitva tartás: Hétfő-péntek: 10-18 h, Szombat: 9-12 h E-mail cím: nokiaboltszolnok@chello.hu További információ: A Nokia mintabolt könnyen megközelíthető. A bejutást nem nehezíti lépcső. Parkolni az üzlet mellett lehet. pontos árat nem tudok, de kb. 80 körül lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phish007 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hello! Szerintetek megérné a mostani K750i-met egy LG KU990 Viewty-ra leváltani? Mert jó az meg minden (5Mp, full érintő, kézírás felismerő, 120fps DivX video felvevő stb...), de nem volt még tapasztalatom ilyennel. Ráadásul ha nem egy nagy pukk, "feleslegesen" nem adnák ki rá ennyit. Kártyafüggetlenül 149e. szóval szerintetek? Köszi a választ előre is! nekem Pradam van, de ezentúl nemlessz érintőképernyős telón kívül más telefonom Áprilisba gondolkozom én Viewty-ra váltáson. Am. 150 kicsit sok érte, majdnem feléért megveszem am. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 a k750 est természetesen megéri lecserélni érintőképernyős lg-re ,de 149 nagyon sok ! egy 50-essel biztosan kapsz olcsóbban ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 hát én sztem veszek 1 n73-mat és csá hiszen 3.2 mpix kamera az n73 az n81 nek csak 2 másrészt az n81 csúszkás az n73 meg nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hello! Köszi a válaszokat! Most úgy alakul, hogy tényleg olcsóbban meglenne. De még annyit szeretnék kérdezni, hogy maga az LG milyen "márka" telefonokban? Mennyire megbízható? Elég strapabíró, vagy óvatosan kell vele bánni az érintők. miatt. Meg ilyesmik... Köszi a választ előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 23, 2008 Share Posted Február 23, 2008 Hát őszintén nekem sosem volt lg telóm ,de tény hogy az lg nem kifejezetten mobilgyártó cég és ugye a nokia a mobilok király. A samsung csak azért van a 2. helyen mert sok olcsó csúsztathatós telót dobtak ki és a szegényebbek veszik,meg a sok akció... . A motorola még nagyon is jó de nem fejlesztenek . (bocs a kitérőért ,de ebből is látszik hogy az lg nincs benne a top 3 mobilgyártóba).Talán csak azért mert nincs sok készülékük .Vigyázni természetesen kell rá ,a képernyője biztos nem olyan strapabíró mint az iphone-é ,de nem fog a kezedben szétesni . Ha 90 körül 1-2 év garival megtudod venni akkor ajánlható kis teló .Nekem csak a wifi hiányzik belőle és az hogy nem nokia vagy motorola ( de ez én vagyok ) Mielött megvennéd gondolom úgyis kipróbálod , mert ugye embere válogatja. Egy teszt amiből sokat megtudhatsz: http://mobilarena.hu/teszt/lg_ku990_viewty-beauty/bevezeto.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Köszi a válaszokat! Ha minden jól megy, holnap megyek érte. Annyit még viszont kérdeznék, hátha tudja valaki, hogy T-Mobile-nál adnak-e hozzá memóriakártyát? Szerk: Na azóta változott a helyzet! Szerintetek a Viewty vagy egy N95? Köszi a válaszokat előre is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 Én N95-öst nem vennék Nekem rossz tapasztalataim vannak afelől, de ha tetszik és eggyüt tudtsz élni a bújaival, bajaival... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 24, 2008 Share Posted Február 24, 2008 én n95-öt választanám van benne wifi is és azért mégiscsak nokia !bár nem egy divattaló és nem érintőképernyős ,úgyhogy megint meg kell nézned hogy mire is kell neked a teló ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts