Dj Tommy Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Milyen márka Nokia Se,Samsung??? Nokia: E50,N70,3250 SE: K750i,K800. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Szeptember 15, 2007 Share Posted Szeptember 15, 2007 Köszi, most válogathatok :D Am inkább Nokia felé hajlok........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 N70 tetszik de azt mondta vki h szar a kijelzője........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markeee Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 SE K800i az MP3, bővíthető memória, ha minden igaz 3.2 megapixeles kamera , kékfog és egyebek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Nokia 6120 Igaz nem 50000 de megéri nagyon ja és elöfizuval már 20 ért megkapod! 2 gb ig bövithatö 2 mpixel kam, 16millio szin, Bluetooth, pdf Word,excel, ls power point olvasás...és még sok minden. Minden ami kell. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 vagy ha használt teló is jó, akkor N73-at kaphatsz akörüli összegért.. és összességében 100e alatt annál jobb telót nem találsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Szeptember 18, 2007 Share Posted Szeptember 18, 2007 Egyéb 5let ? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bali007 Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Ez engem is érdekelne - én se vagyok ott ilyen témákban úgyhogy jó lenne ha lenne valaki aki leírná az infókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmate92 Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 Na hát tervezem egy ilyen készülék vásrlását, már teljesen biztos, hogy meg is veszem. Nekem tetszik a cucc alapötlete is. Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is ezzel kapcsoltaba. Videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=9nw3joQACKA Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Szeptember 26, 2007 Share Posted Szeptember 26, 2007 Nekem is tetszene egy ilyen eszköz,úgyan telefonálni nem lehet vele,de nem is erre tervezték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thierry15 Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Jaja... Már lassan a "telefon"-nak nem is telefonálás a (fő)feladata! xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmate92 Posted Október 4, 2007 Share Posted Október 4, 2007 Na megvettem, suliba egész nap netezhetek. Aki tud rá programokat az légyszi szóljon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 kismatee mennyiért vetted? mert én nokiaN95öt akarok de ha ez olcsobb akkor ez lesz a jobb milyen rajta net? gyors? meg tudsz rajta msnezni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josika Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 megvan hozá headset? lehet rajta mp3at halgatni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmate92 Posted Október 5, 2007 Share Posted Október 5, 2007 Újonnan már amerikába van 80000-100000ért, itthon 130000 körül, nem olcsó. Na de én 30 rugóért vettem doboz papirok nélkül. Csak töltő és a tokok voltak hozzá, valószínű lopott. Amúgy meg 100% állapotban volt, tehát nagyon megérte. Vam egy N95-öm is, ezt csak azért vettem meg, mert ilyen olcsón kihagyhatatlan volt, jó döntés volt. A wlan-ja erős, akksi nekem kíbir 6-7 órát ha filmet nézek, netezek, ez nagyon jó. Megjeleníti az animációkat az oldalakon, nem tördeli szét az oldalakat. Opera beépített böngésző, flash player 6-tal nem tudom még hogy lehet rá újabb flash playert rakni. Negatívum: nincs benne sim kártya, csak wifi hozzáféréssel lehet netezni nincs msn, lehet rá vmi gaimot rakni, én ezt használom: webmessenger.msn.com kevés program, még n95-re van egy millió. Ha már van egy jó telefonod, jol ki fogja egészíteni. Nekem van egy n95-öm az oldalakat jó szarul jeleníti meg, néha belassul.... De azért a n95 is nagyon jó. Ja és az n770-re nincs magyar. Hát ennyi, szerintem 100000 ezret már nem ér meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 heló valaki el tudná magyarázni hogy hogyan működik az se k750i-n a távvezérlés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatsch Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 kell hozzá egy Bluetooth adapter amit a géphez csatlakoztatsz, azután pedig bekapcsolod a BT a telón is majd a távvezérlés menübe bemész és ott kiválsztod mondjuk azt, hogy desktop, és megvárod amíg megtalálják egymást és ha kész akkor a teló gomjaival tudod irányítani az egeret. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 8, 2007 Share Posted Október 8, 2007 az odáig oké de én ugy tom hogy telót is lehet bt info nélköl Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatsch Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 bt info nélkül nem lehet más telóját irányítani(ez valakinek rossz, valakinek meg jó hír) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 de a k750iben van 1 olyan funkció hogy távvezérlés akko gondolom hogy lehetséges bt info nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
masatsch Posted Október 10, 2007 Share Posted Október 10, 2007 azzal a távvezérléssel telót nem tudsz irányítani csak a gépedet, azt is úgy ahogy fentebb leírtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 11, 2007 Share Posted Október 11, 2007 jah ok azt hittem hogy telót is lehet azé köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
d.j.g.bor Posted Október 17, 2007 Share Posted Október 17, 2007 cső hogyha a N91 mellett döntenél akkor a figyelmedbe ajánlom még a nokia n73 ME-t is ugyan olya simbyan van ralyta mint a N91 en (meg olcsóbb is:P) és elméletileg erre is elérhetőek lesznek a legújabb ngage játékok is(sztem szebb is sokkal meg hát annak teló formálya is van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Október 23, 2007 Share Posted Október 23, 2007 mondanám hogy se w880i... ajándék 1gb m2 kártya...kicsi, szép...walkman...2mp kamera.. játékok term használhatók.... asszem az összes elvárásodnak eleget tesz énis nagyjából ezeket tűztem ki magam elé telóvétel előtt és tökéletesen elégedett vagyok (kivéve h. fm rádió nincs benne ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
schorpyon Posted Október 25, 2007 Share Posted Október 25, 2007 csáó szerintem függetlenítsd ki és válts t-mobil-ra ha minden féleképp feltöltőset akarsz akkor a Dominó Nap díjcsomagot válaszd (minden mindenhovan 33ft) de ha itt előfizetést csinálsz akkor a kaméleon díjcsomagot ajánlom 3500ft a havidíja (ebből 1000ft lebeszélhető) a percdíja meg nagyon alacsony 5-10ft között mozog (ez attól függ hogy milyen opciókat kapcsoltatsz be) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
STeVe_89 Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni ezekről a nemrég megjelent telefonokról. Kinek melyik jön be jobban és miért és melyiket vennétek meg? Nekem G800 1000X jobban tetszik az N82-nél mivel fém és szétcsúsztatható azon kívül optikai zoomal rendelkezik. Az N82-ről csak annyit mondanék hogy NOKIA szerintem ez elég is az előnyök kifejtéséhez. Szóval kisebb dilemmában vagyok hogy melyik lenne a "tökéletes" telefon. Légyszi írjátok meg a véleményeteket, bármi jöhet ami a 2 mobillal kapcsolatos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 hát nézzük mi szól az egyik és mi a másik mellett: g800: optikai zoom n82: gps, wlan, symbian szvsz egyértelműen n82, de neked kell eldöntened mik a fontosabbak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Én is azt mondom,hogy N82 De te tudod mit veszel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xan Kriegor Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Sőt, hiába az 5Megapixel, megnézed, nem készít annyira szép képeket mint a Nokia N82 Nokia N82 -nek 2 hátránya van: Nincs Optikai Zoom, és a Billzet sokaknak vékonyka lehet... Mindenesetre én nem nem gondolkodok már Januárban jön a NOKIA N82 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExiX18 Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Hmm.. Mi a rossz tulajdonsága? most a vodafonál előfizetéssel adnak hozzá füllhalgatót? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts