mind2 Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 jó válasz, de mind a 2 szétcsúsztatható. én inkább a d600ast venném. jobb a kamerája. amúgy én sem nagyon vennék samsungot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind2 Posted Február 23, 2007 Share Posted Február 23, 2007 (edited) szerintem nagyon jó kis teló. jó a kamera, szép színek, jó hangzás, bővíthető memória... nekem is ez van. pont most akarom eladni, mert újítani akarok egy k800i re. nekem ezelőtt a teló előtt is se- vol (k700i) szerintem elég jók. Módosította Március 3, 2007 NicK Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 Páromnak D600E van és nagyon jó kis teló. Jó kamerája van, és kártya is rakható bele. Én d600-ra szavaztam. (semmi baj a samsung telókkal) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoRo Posted Február 26, 2007 Share Posted Február 26, 2007 szerintem is inkább D600 -at vegyál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Február 27, 2007 Share Posted Február 27, 2007 köszi a szavazatokat és véleményeket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Március 1, 2007 Share Posted Március 1, 2007 Azt szeretném kérdezni hogy mi a különbség a Samsung D600 és a D600E között?? eddig senki se tudta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Csak annyi hogy az E nélküli csak sima gprst használ az E-s meg már edget is.Kicsit gyorsabb a neten. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 ok köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Március 2, 2007 Share Posted Március 2, 2007 Szivesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Nem tudom eldönteni hogy egy W810i-t vegyek, vagy megvegyem nagybátyámtól a Nokia N70-ét. Mert azt az N70-et 60 ezerért adná el, és nagyon jó állapotban van a teló, és mivel nagybátyámé volt ezért biztos hogy jó kezekben volt. Ja és egy 1 GB-os karit is adna hozzá és a teló független! Vagy pedig vegyek egy Új W810i-t kb ugyan ebben az árban? Tudásban szerintem a N70-es jobb, meg a Symbian is jó benne. Viszont a W810i pedig régebben már nagyon megtetszett, szóval nemtudom. De az N70-es is tetszik nagyon! Szerintem a N70-essel jobban járnék, mert ezért az árért nagyon megéri! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 n70-et már 57-ért lehet kapni újonnan, 40-ért pedig használtan.. amik pedig a lényegesebb különbségek: a sony-nak valszeg jobb a hangzása, mert az végülis arra van kitalálva, az n70 meg már 3G-s, és hát a symbian.. neked kell eldöntened melyiket akarod, én nem mondanék semmit, hisz elfogult vagyok már több mint két éve van symbian-os telóm, és amióta megismertem ezt a dolgot, már biztosan nem lesz másmiylen telóm, csak symbianos (feltéve ha nem találnak ki vmi jobbat ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Kösz a választ! Ennyire jó lenne a Symbian? Amúgy a 3G-t nemnagyon használnám, szóval akkor lehet hogy maradok a W810i-nél. Még gondolkodok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 HA zenére kell akkor W810i ha meg a többi elképzelhető funkcióra akkor Nokia Sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 Mit értessz a többi elképzelhető funkció alatt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 7, 2007 Share Posted Április 7, 2007 hát, a symbian-ra elképesztő mennyiségű játék, program, és téma van, amik azért nem mellékesek szerintem.. rengeteg minden kihozható belőle, mittudom én, avi lejátszás, video rögzítése aviba, tök jó szótárak, opera, mint böngésző, mindenféle fájlkezelők, akár rar és zip fájlok kezelése, grafikus tudományos számológépek, office-os cuccok megnézése és szerkesztése, webkamera, távirányító a telóból, stb stb.. szóval rengeteg minden van hozzá, és teljességgel testreszabható a telefon, nincsenek olyan kötöttségek, mint egy szimpla telónál.. ha meg mondjuk a játékok is érdekelnek, nagyon sok n-gage-es játék fut rajta, amiknek a minősége azért összehasonlíthatatlan egy szimpla java-s játékkal.. igaz azokat szinte még a sima symbianos játékokkal sem lehet összehasonlítani és ezek mellett még emulálható rajta commodore 64, spectrum, enterprise, gamboy, gameboy color, nintendo, super nintendo, sega, szóval a játékok terén szinte kifogyhatatlan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Köszi hogy ezt a sokmindent így leírtad! Máshol is megkérdeztem ezt a kérdést és tényleg mindenki mást mond! Nekem azért tetszik a W810i mert, hogy állítólag milyen jól nyomotja a zenét, meg nagyon tetszik a hozzá való haedset. Az hogy berakod a füledbe és akkor semmi más zajt nem hallasz csak a zenét. Családtagok azt mondják, hogy ez veszélyes, mert pl. megyek az utcán és mondjuk vmi figyelmeztető hangot(dudálás, szirénázás, stb.) nem hallok meg, ami lehet hogy egy balesettől mentene meg. Viszont az N70-nél meg az mind tetszik benne amit előbb leírtál, szóval ezt elég nehéz eldönteni. Ezen még sokat kell gondolkodnom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Figy,egyértelmű,hogy az N70-n a jobb telo,én is már régóta használok Symbianos telokat,és hidd el,sztem megéri ilyen telot venni,N70-n már több,mint 1éve van,sztem nagyon jó telo,videoba nagyon jó az N70-n 384*288 mp4-be vesz fel,meg a Symbianos cuccok határtalan mennyisége vár rád Az más kérdés persze,hogy mennyire van szükséged a Symbian-ra,ha nincs,akkor jó lesz sztem az SE W810i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Hát Symbiannak örülnék, mert tényleg kifogyhatatlan a programokban, dehát a W810i meg zenére van kitalálva, ami annyira hú de nem fontos, szeretem a zenét, meg a Symbiant is. Viszont azt mondják, hogy a W810i-nek jobb a kamerája, amit kétlek. És a W810i-ben az agybadugós headset meg veszélyes is lehet, az előbb leírtak alapján. Az N70-nél nincs ilyen és a N70-nél is lehet zenét hallgatna, meghát divx lejátszó stb. stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 kamera kérdéshez egy-két talált kép w810i: http://www.mobilport.hu/files/image_5/14733.jpg http://www.mobilport.hu/files/image_5/14732.jpg n70: http://www.mobilport.hu/files/gallery_5/631.jpg http://www.mobilport.hu/files/gallery_5/209.jpg de ha meg annyira zenélni akarsz, akkor inkább vegyél egy ipod-ot, és akkor garantált a minőség Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Hát képminőségre nekem az N70-é tetszik, de nem vagyok szakértő, nem tudom eldönteni melyik a jobb. Köszi a képeket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Ha Symbian+zenét akarsz akkor a te telod az N91 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 csak az egy másik árkategória Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Netam Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 Jah. De szerintem a Nokiám lesz. Az megbízhatóbb is. Meg azon is lehet zenét hallgatni. Szóval lehet ohgy Nokia lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 csak az egy másik árkategória Hát igen <_< ,de sztem Nokia-k közül ez a legjobb zenében Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Április 29, 2007 Share Posted Április 29, 2007 Na szoval van nekem egy Nokia 6600-m nem eredeti fekete elolappal es gombokkal! Szerintetek Megeri-e elcserelni egy garanciaban levo, doboz+128mb mmc+headset+usb kabel nokia 6230i-re??? En nagyon szeretem a nokia6230i-nek a kinezetet azonban a symbian-t is nagyon szeretem.... velemenyeteket varom ... koszonom elore is szoval megeri egy Nokia 6600t elcsereni egy 6230i-re?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Április 30, 2007 Share Posted Április 30, 2007 Én nem cserélném el a Symbian-t semmiért ,de te tudod A 6230i-ben 1,3mpx-es kamera,jobb zene hallgatás... 6600:Symbian... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
koncsol Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 figyelj a fateromnak 6230i van szerintem elégjó telefon de a 6600 se rosz de szerintem a 6230i jobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Koncsol: Igazad van,van amibe a 6230i jobb,mint a 6600 A két telo teljesen más kategória,a döntés azon van,ki mire használja legjobban a teloját Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Május 3, 2007 Share Posted Május 3, 2007 oké ... köszönöm az infót mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speeder Posted Május 4, 2007 Share Posted Május 4, 2007 én nem cserélném el a 6600-át 6230i-re. Nekem is 6230i-m van és most akarom majd lecserélni egy symbianos mobilra, én ahelyedben egy másik symbianos mobilra cserélném ,de semmi képpen sem 6230i-re, de amugy egész jó telefon ,de szerintem a symbian jobb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts