polip14 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 ha a szempontok megfelelnek és bejön a telefon akkor vedd meg filmnézésre egyik sem alkalmas úgy igazából szóval végülis jobbat nem várhatunk tőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Ha filmnézésre kell telefon akkor iPhone és 5800.Ezeknek elég nagy a kijelzője hozzá. Vedd csak meg azt a telefont jó lesz 20-30k-ért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 Köszi mindenkinek a segítséget.... Még bemegyek az üzletbe, nyomogatom ha tetszik megveszem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 mi a véleményetek erröl: HTC Touch Diamond vs Nokia N95 8gb. melyik érné meg jobban szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Ha tetszik a Diamond akkor azt. Szerintem sokkal jobb mint az N95 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Mit gondoltok a HTC Kaiserről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 megvettem az e8at, jobb mint gondoltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 HTC Kaiser ? öszinten? nemjonbe phz azabajom a diamondal csupán h nincs benne vaku : < Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 mi a véleményetek erröl: HTC Touch Diamond vs Nokia N95 8gb. melyik érné meg jobban szerintetek? sok értelme van összehasonlítani, mondhatom mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, de két teljesen különböző kategória Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 tudom, ezért nemtudok dönteni. HTCben vannak érdekes dolgok. pl csörög v rezeg v vmi és kijelzövel lefele forditod elnémul ez csak egy a sok közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 tényleg nagyon más a két telefon,a diamond egy üzleti winmo telefon,míg az n95 inkább egy multimédiás,symbianos nem a legjobb az üzleti célra telefon. Döntsd el hogy multimédia és a sok kis symbian alkalmazás vagy a komoly winmo rendszer és gyengébb multimédiás képesség a fontosabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 15, 2008 Share Posted December 15, 2008 Én a HTC Diamondot nem ajánlom senkinek! Munkatársam vett egy Diamondot, de csak a baj van vele... nem részletezném, keress rá egy tesztre ott is szépen leírják hogy több rossz van benne mint jó. Annyit lehet jónak elkönyvelni hogy szép nagyon, de hardveresen elég gyenge... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 olvastam rola teszteket mindig utána olvasok olyan dolgoknak ami érdekel. Viszont igazán leirhatnád hogy a munkatársadnak mi volt vele a gondja, személyes tapasztalatot tudni sosem árt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Elsősorban az hogy lassú a procija, így ha érintőképernyőn nyomkod valamit várni kell egy csomót mondjuk két kép betöltése között. A GPS vevője sz*r, alig talál műholdat, szakad, pontatlan, és az aksija is kevesebbet bír mint bármely más vetélytársa... Ennyi pénzért amennyiért árulják nagyon nem éri meg megvenni, ő is adja el a telefont és vesz egy Omniát.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 528MHz-es a procija bár akkor lehet h maradok az n95 8gb nál -.-' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 HTC Kaiser ? öszinten? nemjonbe Bővebben? Nekem nagyon tetszik és gondolkodom rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 az nem tetszik ahogyan összecsukva néz ki. olyan semmilyen szerintem. tudással nincs probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 528MHz-es a procija bár akkor lehet h maradok az n95 8gb nál -.-' Én is ezen csodálkozok, de hát látod, tapasztalatból mondom neked hogy lassú. Lehet hogy az FW-vel van a baj és később jön majd valami orvoslás rá, de jelenleg ez a helyzet. Közbe én meg vettem egy N95 8GB-ot, és ajánlom neked Séf Nagyon jó kis telcsi, csak jókat tudok róla mondani! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 mennyi volt? az a gondom h tul nagy és vastag :/ ezért még szóbajött a Nokia E66. erröl is kérnék pár véleményt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 75-ért vettem. Full dobozos, új, minden gyári tartozékával. Nekem nagyon tetszik, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Hát igen az tény hogy tényleg szép kis példány, de a tudásnak hely kell Engem annyira nem zavarnak a méretei, a kijelzője kárpótol szerintem mindent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 ebben igazad van. amugy hol vetted? gsm böl? erösen gondolkodom az E66on : > Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 (edited) Csaó! Olyan gondba szenvedek, hogy segítsetek már plizz, hogy milyen mobilt érdemes venni keretem rá 28 forint! Sony Ericssonba gondolkodok, nekem nagyon bejött a Sony Ericsson régen 3-4 évig volt de most döntésképtelen vagyok... Tehát ezzek közül kellene választanom kb, hogy melyik érné meg ennyi kereten belül! - Sony Ericsson G502 - Sony Ericsson K550i - Sony Ericsson S302 -Sony Ericsson W880i Ezzek közül segítsetek már választani lécci, mert akkor holnap meg is veszem magamnak! Köszönöm! Moncsóó Módosította December 18, 2008 novistar Áthelyezett téma!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 S302 tudás szempontjából semmit nem ér. A K550 szerintem jóval 20 alatt van, szóval még egy Walkman füles is belefér. A W880-nak kicsi a kijelzője, de az előző kettőnél nagyobb a felbontása legalább. A G502 igazából a legjobb ezek közül, ha kijön 28ezerből, akkor mindenképp vedd meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 énis arra szavazok. a w880i elég gyengus képet csinál mellesleg. (gondolom a g502 csak jobblehet ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 T-Mobile-nál SE G502-24.990 http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_603.shtml SE K550i-19.980 http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_490.shtml SE S302-25.980 http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_621.shtml SE W880i-21.990 http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_492.shtml Mindegyik nagyon jó telefon de ha megengeded én is ajánlanék egy telefont . SE K800i-21.990 http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/telefonismertetok/ismertetok/keszulek_451.shtml Van teszt is ha érdekel valakit . http://www.telefonguru.hu/keszulekek%5Cteszt_SonyEricsson_K800.asp Szerintem ez üti az összes fentebb felsorolt telefont de ez csak az én véleményem .(nem ien telefonom van) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 Miért mindenki a kamerája alapján ítéli meg a telefonokat? Főleg az ilyen alsó-közép kategóriás cuccok esetében nem értem... Moncsóó, egyébként elnézve az igényeidet, szerintem még tetszene neked a K530, a W610 és a W660 is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted December 18, 2008 Share Posted December 18, 2008 sbxslade haver most vett egyet. tegnap csakigy megfogtam kamerat megneztem nagyoon nemfoglalkoztam vele. oké vékony meg kicsi. ennyi a tapasztalatom ezt tudtam leirni. most ha bemásoltam ovlna egy tesztet attolsincs sokkal elörébb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Csaó! Köszönöm szépen a tanácsokat skacok... Nekem mégis erre a telóra esni inkább választásom... Sony Ericsson K770 fekete, kártyafüggetlen ---> http://www.gsmtakacs.hu/?menu_id=4&value=6790&referer=olcsobbat.hu Erre a telóra várnék véleményt tőletek! Köszönöm szépen! Üdv: Moncsóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
samurai fiu Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Hát moncsó, jó telefon bár ha már pénzt szánsz rá akkor k800i t vegyél... nem azt mondom hgoy nem jó telefon csak havernak is ien van és szidja a kijelzőméretét mer szó szót követ eléggé kicsi, a kamera jó képet csinál bár rendes ledes vakuja van elég fényt ad a legtöbb helyzethez. az hogy oldalán van a csatlakozási pontja néhány helyzetbe zavaró lehet. kevés a telefon memóriája viszont ami sztem javára szól h a hátulján sülyesztve van a kamera nem türemkedik ki így kényelmes kézbe tartani és hogy nem joystick os... a döntés a te kezedbe van és én nem azt mondom hogy nem jó telefon de veszel mondjuk t-mobil nál 22 ért k800i t és kifüggetleníted ha gsm es spanod akkor ingyen megcsinálja. de mondom te döntesz énse tudtam miet vegyek k550i t akartam mikor a k800i 2 ft volt csak drágább és a rendelés időpontjába döbbentem rá hogy igen k800it rendelek mer az jobb sok sikert a választáshoz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Köszönöm szépen a válaszodat, msnen majd dumálunk küldtem pü-t üdv testvérem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts