sbxslade Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Na akkor a nagy kérdés: Megéri-e 5800-át venni/em? jah, fél év múlva illetve ha a pénz nálad nem számít, akkor még talán idén...meg persze előtte meg kéne nézni, hogy mennyire válik be az egész készülék gyakorlatban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 amugy nokia N95 8 GB röl van valakinek tapasztalata? az akksi mennyit bir? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Attól függ ha minden funkciót használsz 1napig se bírja. De nyugiban is max 2 napot bír. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 hat nekem nemkell sokat birjon. este rárakom töltöre ha kell és pá. net miatt kell mer van wifis routerem stb. meg a 8 giga miatt filmek zene nemnagyon arra ott az mp4 lejátszo. meghát szépnagy kijelzö Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 ha aktívan nyomod róla a netet akkor 1napig bírja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 az elég ugyis ágyam mellett van konektor, bedugom azt nyomom a netet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kita100 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Akkor ha van pénzed vedd azt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csonix Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Még valakinek valami tapasztalat, vélemény a K850i-ről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Sajnos a camera drivere még úgy tudom nem tökéletes. Moddolás szempontjából se a legszerencsésebb választás. Viszont nagyon korrekt a tudása, fényképezésre van kihegyezve szóval a hangszórója és a acoustic drivere lehet, hogy szar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 nekem nemjon be a k850i Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Segítsetek! Nagy bajban vagyok! Ugye jelenleg van egy Sony Ericsson W610i-m! És gondolkozok, hogy venni szeretnék egy másikat! Két készülék között gondolkozok: Sony Ericsson W580i és Nokia 6300. Olvasgattam róluk teszteket, leírásokat, de nem tudok dönteni! Szerintetek megéri lecserélni a W610i-met ezek közül valamelyikre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 szerintem sokkal egyik telefon sem jobb ,én csak akkor cserélném le a középkategóriás telómat egy ugyan olyan tudású másik középkategóriásra ha nagyobb igényem nem lenne az előző telefonnál de már kiszolgált szegény és van pénzem rá. A nokia 6300 nagyon jó kis telefon ez tapasztalat. Egyszerű és egy vérbeli középkategória. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 ebben az esetben szerintem inkabb w580i (hozzáteszem nokia párti vagyok) kijelzöje nemolyan jo mint a 6300nak de pl ha veszed beszélgetési ill. készenléti idöt stb sony nyer. csak kijelzöben jobb a nokia, de több dologban a sony Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 ch3f, épp a 6300 akkuja bírja tovább Roland18, ha kibírod a SE töltelékfunkciói és a Megabass nélkül plusz tetszik a klasszikus, üzleties külső, akkor mindenképp a Nokiát ajánlanám, főleg mivel abból van wifi-s változat is 40 körüli áron. Ha a fiatalos külsőt preferálod és nem tudod nélkülözni a TrackID és Fitnesz funkciókat illetve a készülék oldalán színesen villogó sávokat, akkor (amellett, hogy gratulálok...) W580. Dönts. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 telefongurun neztem összehasonlitast azt irtam ami oda van irva. csak ugy hasraütés szerüen nem irkálok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Telefongurut felejtsd el... semmit nem értenek a telefonokhoz. Olvastam akkor baromságokat. MobilArena, legjobb, mind tesztekben, hírekbe, fórumban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 sbxslade: (amellett, hogy gratulálok...) Ezt mire értetted? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Roland18, arra céloztam, hogy a TrackID és a Fitnesz a legszánalmasabb funkciók, amik telefonba belekerülhetnek, és aki ezért vesz telefont, annak én csak gratulálni tudok telefongurun neztem összehasonlitast azt irtam ami oda van irva. csak ugy hasraütés szerüen nem irkálok smile.gif telefongurun olvastam már pár hülyeséget (pl. Nokia 5610 és az infraport), ellenben olvastam mindkettőről a mobilarénás tesztet, és ott a gyakorlatban igenis a Nokia bírta tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 én egyértelműen a nokiát választanám próbáltam már és nagyon jó telefon szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Telefongurut felejtsd el... semmit nem értenek a telefonokhoz. Olvastam akkor baromságokat. MobilArena, legjobb, mind tesztekben, hírekbe, fórumban. tudom hogy nem a legjobb de sokkal egyszerübben tudtam ott összehasonlitani mint mobilarenan megkeresni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Sziasztok! Megrendeltem az 5610-t Köszönöm szépen segítségeteket, mindegyikőtöknek ment 5* Egyébként gsmtakacs.hu-ról rendeltem, az a legkorrektebb! Vigyázzatok GsmLine-al!!! Mint kiderült, a telefonokat 1 éves garival dobálják, és képzeljétek, az 5610-t angol menüvel akarták eladni! És ami a csúcs, hogy a nem létező doboz(merthogy nem kapsz dobozt) tartalma a telefon és a töltő! Ennyi! Ez az oldalon Sehol nincs feltüntetve!!! És arra is fény derült, hogy a webshopok rádobják a 20%áfát a telókra, viszont azt te nem igényelheted vissza...node így van ez mindegyiknél! Szóval mindenképpen hívjátok fel a kereskedést, ahol telefont vennétek! Üdv, Soße Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Na gratulálok Egyébként az 5610-est rendelted meg igaz? Csak mert 5600 kétlem, hogy létezne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 hupsz, tényleg! Kijavítottam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedde Le Grand Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Én is nagyon gondolkozom ezen az 5800 án sztem nagyon jó kis teló. (Most egy redvás W800i-m van bár a hangjával nincs baj ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Valakinek van Nokia 6120-as telefonja és ha igen akkor miróla a válasza,szép képet készít vagy szép a hangzása? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 haveromnak olyan van, és azt mondta, hogy jól szól, de a kamerája irtó pocsék képeket csinál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 2 megapixeles és rossz képeket csinál?1600x1200-as képeket az van a neten irva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Úgy gondolhatta, hogy nem jól fókuszált, zajos képeket csinál. Az csak a felbontása. Simán lehet 1 megapixeles is szép, tiszta, csak éppen kisebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdávid15 Posted December 1, 2008 Share Posted December 1, 2008 Akkor jó telefon megéri megvenni?a hangzása az mien ? jobb mint a Samsung E250-nél? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 2 megapixeles és rossz képeket csinál?1600x1200-as képeket az van a neten irva nagy dolog...a SE már majdnem minden walkman telefonjába belerak egy fixfókuszos 3 megás kamerát, és mindegyik bűnrossz képeket csinál... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts