dj_goffy Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Én inkább a 8210-t ajánlom izléses a strapabírósága mellet szóval szerintem az a jó döntés!!!!(én is azt akarok venni,hógolyózni jójaz!) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 ekem javas teló(kell de azért kćssz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_goffy Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Te tudod !Én inkább maradok a simbian rendszernél ! (de akkor is jó a 8210-es ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 Hát, esetleg siemens m55... Javas és strapabíró. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KISS FanTom Posted December 5, 2005 Share Posted December 5, 2005 Szerintetek megéri a Samsung X660-as?? Mert olyat akarok venni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 Hi! Plz írjatk már erről a telórol tapasztalatokat vagy véleményeket! Ez is oylan mint a többi siemens? csak hogy van eértelme iylet kérnem! ha nincs akkor kb melyik az a telefon amit kb ennyiért megkapok és jobb? ha vki nem ismeri akkor egy link: http://www.benqmobile.com/cds/frontdoor/0,2241,hu_hu_0_105755_rArNrNrNrN,00.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted December 10, 2005 Share Posted December 10, 2005 szerintem az M65 is elég strapabíró... kibírta azt hogy véletlenül a szék lába alá került én meg jól ráültem (nem vagyok épp pehelysúlyu ) aztán elrepült.... alig láccódott meg rajta a kijelző meg meg sem karcolódott... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuzaco Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Szerintem megbízható készülék, könnyű kezelés, tudásához képest olcsó. Egy kis leírás: http://mobilkor.hu/mobilkor_tesztek/index.php?teszt=124 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmiska2 Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Osztom gerri15 véleményét. hasonló a szoftvere a cxt70-éhez, és sokkal jobban néz ki a telcsi maga. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissmiska2 Posted December 20, 2005 Share Posted December 20, 2005 Csá! Sztem 3210-t vegyél, mert az a legolcsóbb teló. igaz h nem tud java-t, de hógolyózás közbe ki szokott java-s játékokkal játszani?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atika93 Posted Január 3, 2006 Share Posted Január 3, 2006 En a Nokia 5210-et elola nelkul kiejtettem a 4.ik emeletrol es semmi baja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
r_gacsal Posted Január 5, 2006 Share Posted Január 5, 2006 Aktiválva van a feltöltőmenüd? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
axis Posted Január 5, 2006 Share Posted Január 5, 2006 Bocs de, már nem aktulális eladtam a telót.Vettem egy 7610-est és úgy érzem jóljártam vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba8472 Posted Január 7, 2006 Share Posted Január 7, 2006 Hi ha ezzel a telóval van vkinek problémája én tudok segíteni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodomen Posted Január 25, 2006 Share Posted Január 25, 2006 Sziasztok! én panasonic vs3at akartam venni, de miután utánaolvastam, letettem róla..kétségbe is estem hogy mi l1en, mert nem volt rá több pénzem. Végül a t mobilnál vettem k700i-t, 29ezer vmennyiért. Nagyon +érte! imádom a telcsit, és a kijelzőt leszámítva nekem sokkal jobban bejön mint a voda által lekorlátozott vs3, aminek a bejövő hívásminősége állítólag oan ratyi, hogy vonaton már fel se vedd ..a k700i sokat tud sztem 30 ezerért, semmi sincs korlátozva. függetlenül láttam 26ért is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janee008 Posted Február 1, 2006 Share Posted Február 1, 2006 szerintem sem rossz bár talán egy kicsit el van maradva.... a kamerája viszont elég rossz (legalábbis annak amelyiket én láttam) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muchaco Posted Február 2, 2006 Share Posted Február 2, 2006 már megvan a mobil egy ideje sztem nagyon cool köszi midnenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taczmana Posted Február 19, 2006 Share Posted Február 19, 2006 Szeretnék egy olyan telót venni ami nem kamerás, de a nem kamerások közül a legjobb. Fogalmam sincs még, hogy melyik lenne a legjobb. ha van vmi jó ötletetek akkor írjátok már meg létszi!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
karanyi Posted Február 22, 2006 Share Posted Február 22, 2006 mennyi az összeghatár? előfizezés vagy kártyás? melyik szolgáltató? ha lehetne tudni, könnyebben tudnánk ajánlani amúgy szvsz a nokia e sorozata a legjobb a kamera nélküliek között. már ha kijött egyáltalán. de lehet hogy csak most fog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Február 23, 2006 Share Posted Február 23, 2006 karanyi kérdései naon jok én is ezt kérdezném meg még azt h nokia legyen??? vagy lehet más is pl sonyericssonok közül van egy jópár ami nem kamerás és naon jó telcsi és olcsók is üdv Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 23, 2006 Share Posted Február 23, 2006 láttam már a telefont és elég jól kezelhető meg normálisan néz ki!szerintem jó!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
taczmana Posted Március 10, 2006 Share Posted Március 10, 2006 Kártyásat szeretnék, T-Mobile, meg amit már elmondtam. Ja meg infra legyen rajta és tudjon Mp3-at lejátszani és legyen rajta azé memória. Az összeghatár az egyenlőre még mindegy. Légyszi segítsetek!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Március 10, 2006 Share Posted Március 10, 2006 telefonguru.hu ezen az oldalon szinte minden telefon leírását megtalálod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Március 18, 2006 Share Posted Március 18, 2006 Szerintem a nokiák közül tudnál nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chopperboy Posted Április 6, 2006 Share Posted Április 6, 2006 Megéri ilyet vennem szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 Szerintem nem. Keveset tud. Nézz inkább SonyEricssont vagy Nokiát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chopperboy Posted Április 7, 2006 Share Posted Április 7, 2006 Kösz a tippet! én is se-re vagy nokiára gondoltam de hallottam hogy most a motorolák elég népszerűek és a pannonnál ami kedvezőbb árba van csak ez volt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 (edited) szerintetek SE k700i vagy k750i legyen a választott telefon? milyen dolgokat zudnak egyebekt szertenék kérdezni róla! vagy én még egy Motorola V360-en gondolkodtam! az szerintetek milyen teló? Módosította Július 31, 2006 srow Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csupka.norbert Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 Hali Srow! Én szerintem a K750i-t válaszd... mondom az okokat... A K750i-nek bővithető memóriája van, jobb minőségű képeket csinál mint a K700, szóval jobb . Én azt mondom neked hogyha megteheted akkor vedd meg a K750i-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Július 31, 2006 Share Posted Július 31, 2006 oké! eddig egy vok a k750i mellett várom a további dolgokat! jah és köszi hogy írtál! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts