phish007 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 szerintem N96(tudás és támogatottság szempontjából), bár attól függ mit szeretnél vele kezdeni, monnyuk nekem fontos az érintő(+design), ezért venném az omnia-t, bár hamár érintő akkor Iphone 3G Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 már csak azért is N96, mert az Omnián Windows Mobile van.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 az még nem lenne baj ,ha gyors és nem akar sok programok rárakni .Árban n96 szerintem több lesz . Attól függ hogy mire akarod használni. Design,zene,néha kamera akkor elég a Samsung is . Van néhány progi ami viszont a fura képernyőfelbontás miatt nem indul el de annyi baj legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 úgy hallottam ez a touchscreen eléggé el van szúrva az Omniában. ha amiatt kell akkor tényleg inkább iPhone.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coulthard Posted Szeptember 8, 2008 Share Posted Szeptember 8, 2008 Nos, amire nekem kellene a sok funkció közül a főbbek: GPS (úgy hallottam, hogy a Samsung-on megy az IGO, ami a Nokián nem), filmnézés, esetleg Tv-nézés, bár ez nem tudom mennyire támogatott a szolgáltatók által. Sokat utazom és olyankor jól jön út közben ha le tudom magam kötni egy ilyen készülékkel. Pl. az sem lenne rossz, ha tudna kikapcsolt állapotból is ébreszteni, mivel a mostani nem tud. Fényképezni én még mindig külön géppel fényképezem, bár lehet csak azért, mert még nem volt jó képminőséget produkáló telefonom. Aztán persze a szokásos dolgok közül jó ha van jegyzetfüzet benne, vagy rakhatok olyan progit rá, amibe a fontos adatok beírva, azt jelszóval levédhetem. Nyilván ezek alapból benne vannak mindkettőben. (Mármint a jegyzet meg ilyesmik.) Azzal sem vagyok tisztában, hogy egy Windows Mobile -os rendszerre mennyire könnyű úgy progikat találni, mint ugye mondjuk egy Nokiára. Az N96 -ról úgy tudom, hogy 140.000.-Ft lesz a független ára, a Samsung most olyan 125.000 körül van. Az érintőképernyő nem mindenáron kitétel , viszont az iPhone funkcionalitásában nem kevesebb, mint a Samsung? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 A nokia e65-n filmet is lehe nézni ugye? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 Dori162: Persze lehet, avit is tudsz nézni, ha felrakod a Smartmovie, Divxplayer, vagy Coreplayer progit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 Coulthard: hát a gps nem tudom mennyire működik rajta. Én talán pár hete olvastam hogy pont a kéeprnyőfelbontás miatt nem futott az IGO rajta. Aztán lehet azóta már az új szoftver megoldotta ezt. Kamerában és gps-ben (ha fut az igo pl.) akkor jobb mint az iphone(bár már állítólag jön iphone-ra is IGO) de egyszerű programok vannak iphone-ra is. És még nagyon sok program fog jönni amit ingyen le tudsz szedni.Az iphone szerintem gyorsabb is (tegnapi szoftverfrissítés után állítólag méggyorsabb lett). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 13, 2008 Share Posted Szeptember 13, 2008 "Az iphone szerintem gyorsabb is (tegnapi szoftverfrissítés után állítólag méggyorsabb lett)" ezt csak megerősíteni tudom! 2.1 előtt sem volt az a lassú telefon, de azóta csak gyorsult! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Ajánljatok nekem 20-25 ezer között valami "minőségibb" telefont. Fontos, hogy 3 évig használható legyen, nem fontos nekem, hogy csúcsmodell legyen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 14, 2008 Share Posted Szeptember 14, 2008 Sony Ericsson K800i T-nél 20k asszem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 16, 2008 Share Posted Szeptember 16, 2008 Azt elfelejtettem, hogy nekem mindenképp Pannonnál kellene, mert a családban mindenki Pannonos csak én nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 Coulthard, a mostani piacról én az omniát ajánlanám,"elvileg" a nokia erősebb az ilyesmi szoftverekbe, de ez a 900as omnia egy elég jól összerakott mobil asbi az iphone egy fos, ráadásul hamar elromlik... szerintem a három közül messze ez a legrosszabb választás, bár a suliba nagyon menő,a hazsnálhatósága elmarad a többi mögött amúgy nem nagyon ismerem a nokia navigációs mobiljait, de érdemes utána érdeklődni,és mellé egy jobb mp4et - filmekre (P2est pl.) árba kb ugyanaz... Robinho11, esetleg egy T303?)) egy samsung f250-es, az két évig sztem tuti húzza,egészen "minőségi" tulajdonságai vannak, és ezt a darabot kifejzetten dícsérték amúgy ha ez nem tetszene, és a külső nem számít, a helyedbe én sonyt vennék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
50centfan Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 hali! Samsung U600-am van most akarom lecserélni egy N73-ra vagy egy N80-ra. melyikre cseréljem le szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Szeptember 27, 2008 Share Posted Szeptember 27, 2008 ne cseréld le:D ha már lecseréled tudjad, h csak az n80ban van wifi, viszont a készülék nagyon vastag, és gyorsabban merül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Robinho11, esetleg egy T303?)) egy samsung f250-es, az két évig sztem tuti húzza,egészen "minőségi" tulajdonságai vannak, és ezt a darabot kifejzetten dícsérték amúgy ha ez nem tetszene, és a külső nem számít, a helyedbe én sonyt vennék Az SE, amit ajánlottál, nekem gyenge. Most egy K310 van, minimum olyan kellene, ami bővíthető, BT, infra és a hangja is szép legyen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 50centfan: szerintem se cseréld le. Mindkét telefon régebbi típus.Wifi valóban csak az n80-ban van de az amúgy sem egy jólsikerült telefonja a nokiának.Hamar merül,vastag,gyenge kamera....wifi sem használható valami jól. Ha fontos a wifi ,zene,jobb kamera akkor n82 Mondjuk drágább mint az két előző de sokkal jobb. Robinho11: 262 ezer színű kijelző 1,3 megapixeles kamera, 8x digitális zoom 2 GB-ig bővíthető telefonmemória Mobilszélessáv-képes MMS-üzenetek küldése és fogadása Wap-funkció E-mail küldése és fogadása Bluetooth Sztereo FM-rádió Modemként használható Java alkalmazások támogatása Nokia 3110 classic. Egyszerű kis nokia de jól használható. VAn bt,bővíthető memőria,és tűrhető kamera. Az ára 19 980 FT. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ezekre ugye lehet Java játékokat telepíteni? Ugyanazokat el tudja indítani, mint a SE K310? Mert azért buszozás kozben egy kis Worms.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 OMG. Olvass már... Java alkalmazások támogatása Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Elolvastam azt is, de régebben volt a családban egy olyan Samsung, amire nem lehetett sehogy se Java alkalmazást telepíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Egyik ismerősömnek ilyen telefonja van és még tavaly toltuk a Worms-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 A K800i sokkal jobb ennél Nokia 3110 classic-nál és az is csak 20k T-nél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 De nekem nem kell T-s telefon. Nekem Pannon kell, mert mindenki más a családba a Pannonál van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
abel13 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 persze, csak vicceltem. azonfelül, h pannon mégis milyen díjcsomagba szeretnéd? a samsung f250-t nézd meg, szerintem elég jó telefon, és mééég az SE S500(?)i amivel szintén elégedett lehetsz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Pannon Praktikumba szeretnék. Ezzel a telefonnal az a bajom, hogy csúsztathatós és nekem nem tetszik ez a nagyon üzleties kinézet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 szerintem 20körül a nokia a legjobb választás a pannonnál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Szeptember 28, 2008 Share Posted Szeptember 28, 2008 Ajánljatok nekem 20-25 ezer között valami "minőségibb" telefont. Fontos, hogy 3 évig használható legyen, nem fontos nekem, hogy csúcsmodell legyen http://mobilarena.hu/teszt/nokia_3120_classic_szintet_lep_2/specifikacio.html praktikummal 25000ft, én lecsapnék rá, mert nagyon korrekt telefonnak tűnik, a kijelző külön öröm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoo220v Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 legjobb az Iphone nekem az van es megvagyok nagyon vele elegedve samsungot= soha nevegyel a kamara az jo de a menu meg a tobbi szar en igazabol nokias meg sonny ericssonos vok nekem a w910i-m eleg jol mukodik es elegjo telefon de en az iphonet javaslom abbol is ha megteheted a 16 gb-st nekem olyan van akarmeik telefont felul mulja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 már lehet kapni a motorola zn5-öt...72 körül van ,szerintem jó kis telefon. Most még várok kicsit aztán megnézem a piacot november körül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 2, 2008 Share Posted Október 2, 2008 W350-ről mit gondoltok? Mennyire éri meg és mennyire használható? Az a kis fedél nem torhet le egy idő után? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts