Dori162 Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Végre olyan ír akinek van is ilyen telója! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 wifiwel ám vigyázni kell mondták nekem hogy sok vírust is be lehet rajta nyelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 És tényleg nincs rajta mobil akasztó????? Mert én azt olvastam!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 az E üzleti széria, így könnyen lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Április 18, 2008 Share Posted Április 18, 2008 wifiwel ám vigyázni kell mondták nekem hogy sok vírust is be lehet rajta nyelni énmeg használom telefonrol nap mint nap és nemtapasztaltam még... nemtudom kimondhatta neked... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 23, 2008 Share Posted Április 23, 2008 Melyikkel járok jobban? Nokia 5700 v e65? Mert nekem az 65 azért mert szép az a piros szín az 5700 meg xpress-es! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeCee Posted Április 24, 2008 Share Posted Április 24, 2008 Attól függ, mire szeretnéd használni. Az 5700 zenéhez illik, de megvan benne a Nokia feelin, még az E65 okostelefon, inkább üzleti stílusú. Én az 5700át ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balogh Posted Április 27, 2008 Share Posted Április 27, 2008 Nokia 5300-ról vélemény? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 28, 2008 Share Posted Április 28, 2008 hát nekem olyan mondta akinek wifis telója van! és nap mint nap használja! (nevet azért nem említek) és hát ez attól is függ hogy merre mekkora .... ok laknak hogy ieneket küldözgetnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 30, 2008 Share Posted Április 30, 2008 Mos olyan írjon akinek van e65-se! Van rajta nyakbaakasztós lyuk rajta? Mert énn egy képen láttam másikon meg nem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 1, 2008 Share Posted Május 1, 2008 bemész egy nokia boltba vagy ahol telót akarsz venni és kipróbálod ,körbenézed mi hol van és hogy mi van rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Május 2, 2008 Share Posted Május 2, 2008 Kössz szolnokon van a legközelebb meg amúgy pesten akarom maj venni mert ott olcsóbb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invideo Posted Május 4, 2008 Share Posted Május 4, 2008 Sony Ericsson V640i, Véleményeket kérnék a telóról!!! Szerintetek érdemes ilyen telefont venni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 sziasztok tudtok nekem olyan telefont mondani, ami megbízható, és lehet hozzá bluetooth headset-et csatlakoztatni. maximum 20000 ft-ig. nemkell kamera bele semmi, csak heatset-es legyen. vagy ha van mmás ötletetek, kihangosító vagy ilyesmi, akkor szivesen meghallgatom. előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu1977 Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 Ezt bármelyik mai telefon tudja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deryck Whibley Posted Május 25, 2008 Share Posted Május 25, 2008 mondanál egy példát? 20k alatt bluetooth-os teló és nem alcatel minden bluetooth-os telóhoz lehet headset-et csatlakoztatni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 nem minden bluetooth-os telóhoz lehet headset-et csatlakoztatni ,de a legtöbbhöz igen . Szerintem például egy Motorola V3xx vagy egy Nokia 3110 classic nem rossz kis telók. Az első 23 a második 24ért van T-mobile-nál . De nem tudom hogy milyen szolgáltatónál akarsz venni vagy talán kártyafüggetlent... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sbxslade Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 mondanál egy példát? 20k alatt bluetooth-os teló és nem alcatel minden bluetooth-os telóhoz lehet headset-et csatlakoztatni? én is a Nokia 3110-et ajánlom. http://mobilarena.hu/teszt/nokia_3110_classic_elavult_nem_klasszikus/adatkommunikacio_akkumulator_osszegzes.html A2DP támagogatás van, 2 oldalon is ezt olvastam esetleg ott a 3109. ugyanaz mint a 3110, csak kamera nélkül, 1-2 ezerrel olcsóbban. ha 20k-ból akarsz kijönni, akkor ez is sokat számít Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 max 25kért milyen mobilt ajánlanátok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 Attól függ h főként mire kell és h kártyafüggetlent akarsz vagy nem Ha nem akkor t-mobilenál Samsung D900 pont 25e Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyman Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 t-mobilnál szándékozok venni(ezt kihagytam) mi a véleményed a Samsung D900rol? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 én nem szeretem a samsungokat de egész jó áron van most és végülis nem egy csúcsmobil ,de használható. itt egy teszt. http://mobilarena.hu/teszt/samsung_d900_finomsagok_boltja/bevezeto.html ha inkább az egyszerűségre hajtasz akkor a fentebb említett két teló (sbxslade és én írtam) is jó áron van és valahogy ha nekem nem egy közép-felső kategóriás teló kéne akkor inkább a nokia vagy a motorola mint a d900. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbitrágó Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 nekem is d900i-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve. én csak ajánlani tudom. itt bátran kérdezhetsz róla: http://telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_samsung_D900i.asp Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 hali! valaki mondjon véleményt a SE P1i-ről pls:) olyat akarok venni, 55E a mostani ára, de nem tudom, h érdemes-e azt választani...egyéb ötlet ebben az árkategóriában? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 pufko! hol nézted ezt az árat? mert én a sony ericssonnál néztem, és ott 95.900ft. 3G Gyors szélessávú internetezés. Videohívások, audió- és videostreamelés, internetböngészés, multimédiás üzenetküldés és e-mail, akár utazás közben is. Kézírás-felismerés Szövegbevitel az érintőképernyőn keresztül: Amikor a tollal beír egy karaktert, a rendszer átalakítja a billentyűzetnek megfelelő betűvé vagy jellé Videohívás 3G telefonja segítségével láthatja, hogy kivel beszél. Videohíváskor élő videoképet láthat arról, akivel telefonál, és partnere is láthatja Önt. TrackID? - zenefelismerés Mi is a szám címe? Vegyen fel pár másodpercet a zenéből, és a TrackID? (a Gracenote Mobile MusicID támogatásával) pillanatokon belül visszaküldi a szám címét, előadóját és az albumot a telefonjára. Érintőképernyő A képernyőn megjelenő ikonok vagy menüpontok tollal történő megérintésével navigálhat a telefon menüjében. Beépített kamera Beépített digitális kamera képernyős képkeresővel, dedikált menük, közvetlen együttműködés a telefon kép- és üzenetkezelő funkcióival. hasonló telefonok: x1, g502, g900, g700 szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
etooo Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 pufko: 55ezerért érdemes megvenni. ebben a kategóriában (symbian+érintőkijelző), jelenleg tudtommal a legjobb telefon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Folyamatos elérhetőség Üzleti alkalmazásainak folyamatos elérhetősége hatékonyságát növeli. A SonyEricssonP1i készülékkel bármikor hozzáférhet vállalati postafiókjához, naptárához és névjegyzékéhez. Függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik. Teljes értékű mobil iroda Vigye magával irodáját. A szükséges sebességét az 3G technológia biztosítja. A teljes körű irodai alkalmazásokkal telefonja segítségével útközben is megtekintheti és szerkesztheti dokumentumait. Szórakozásra alkalmas A SonyEricssonP1i készülék pihenés közben is Önnek dolgozik. Hallgathat zenét. Képeket készíthet 3.2 megapixeles kamerájával és elküldheti blogjára. Vagy lazíthat egy játékkal. Symbian? OS Nyílt operációs rendszer mobil eszközökhöz, amely lehetővé teszi új alkalmazások letöltését a telefonjára. iSkoot - Skype a mobiltelefonján Kezdeményezzen és fogadjon Skype hívásokat, csevegjen és nézze meg, hogy ismerősei közül ki van online A P1i támogatja az iSkoot használatát - ingyenes szoftver amellyel telepítheti a Skype alkalmazást telefonjára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Szipi, én a helyi GSM-be néztem, 2-3 hónaposan ennyi (kártyafüggetlen) de haver nézte pesti GSM weboldalán újonnan 60K+postaköltség garival Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 Nem valami új modell és most valóban kb feleannyi mint amikor megjelent. Kb 60 körül van új állapotban sok boltban . Ha nem fontos a nagy érintőkijelző és a qwerty billentyűzet meg a kamera akkor inkább egy nokia n73-at vagy e51-et javasolnék. Mégis csak nokia és 60 körül van mindkettő. Az n73 még talán jobb is mint az se mert a kamerája ugyan olyan(jobb is) és wlan is van benne és szerintem HSDPA támogatás is ami ugye az se-ben nincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufko Posted Június 5, 2008 Share Posted Június 5, 2008 hát nokiában egyre többet csalódok. most 6288-am van, elég döcögős volt a hozzájutásom: boltból elhoztam, 2 óra múlva küldöm vissza, mert az új teló 7-es gombja nem jó. amikor a forgalmazó rendelt 4 készüléket, 3 hibás volt eleve (egyik be se kapcsolt) és a 4. került hozzám. ennek néha a hangszórója nem szól, én kontakthibára gyanakszom. amúgy elég sok ismerősöm panaszkodik a Nokiára... remélem az SE-ben nem csalódok majd;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts