TrueMaster Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 A könnyebb döntés és összehasonlítás érdekében: LG KU990 - Viewty-beauty TESZT: http://mobilarena.hu/teszt/lg_ku990_viewty-beauty/bevezeto.html Nokia N95 TESZT: http://mobilarena.hu/teszt/nokia_n95_vagyak_kontra_valosag/bevezeto.html Szerintem a Viewty egy kicsit komolyabb gép mint az összedobott N95... Olvasd el mind a két tesztet és hasonlítsd össze a kettőt, tedd hozzá a saját elképzeléseidet, elvárásaidat és dönts Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Február 25, 2008 Share Posted Február 25, 2008 Köszi a válaszokat! Ma megvettem a Viewty-t. Mindenkinek ajánlom!!!!! Nagyon csúcs az egész!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szösszencs Posted Február 28, 2008 Share Posted Február 28, 2008 Megéri-e S.E. k800i-t veni? ha valaki tud segítsen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Február 29, 2008 Share Posted Február 29, 2008 attól függ mennyiért ,garanciával , mire kell neked és hogy mennyit tudnál rászánni egy új telefonra. Igazából nem egy rosz teló bár SE(nálam már ez hiba) és talán ha picivel többet ráteszel már egy komoly nokiát is kaphatsz egy kis leírás róla: http://www.mobilkor.hu/mobilkor_tesztek/index.php?teszt=169 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Március 3, 2008 Share Posted Március 3, 2008 A nokia e65 szerintetek jó teló?????????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 4, 2008 Share Posted Március 4, 2008 attól függ mire ? bár szerintem remek kis teló ! Wifi , jó oprendszer,szép kialakítás ,egész jó kamera .... Mobilaréna teszt : http://mobilarena.hu/teszt/nokia_e65_ami_kell/bevezeto.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 Az e65 zene szempontjából mien???????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 16, 2008 Share Posted Március 16, 2008 symbianos szal sztem attól függ hogy mien lejátszót használsz (1 kérdőjel nem elég ?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Március 17, 2008 Share Posted Március 17, 2008 "A zenelejátszó a jól ismert Symbian alkalmazás. A kezelőfelület puritán, de működik. Az egy szem hangszóróból kiáramló muzsika minőségére nincsen panasz, hangosan és majdnem torzításmentesen szól. A dobozba csomagolt füles alapszintű, jobb híján megteszi, az E65 nem erről szól. " tehát nem egy zenemobil ,de arra hogy az úuton hallagasd bőven megteszi ! Főleg hogy tudsz rá rakni más zenelejátszó progit is symbian miatt szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 18, 2008 Share Posted Március 18, 2008 háát manapság már annyi lejátszó van hogy az valami iszonyat ha majd meglessz a telód szólj és majd nézek neked valamit ami nem zabálja ugy az aksit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Március 19, 2008 Share Posted Március 19, 2008 Okszi!! De elég 1 is!! Hát már találtam egy pár progit rá de felőlem oké!! Hú hát az még soká lesz mikorra meg tom venni!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
srow Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 ki szeretném kérni a véleményetek a Nokia 6131-es modelljéről, ugyanis ilyet szeretnék venni. aki tud személyes tapasztalatot irni azt megköszöönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 hy ha vennék 1 telót valami gsm üzletbe szal nem szolgáltatónál akkor ahhoz kell személyi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Nekem E65ösöm van!! Nagyon remek telefon! Wifi,Gps(ha van hozzá vevőd),Symbian,Zip kezelés, PDF olvasás, Office Fájl olvasása, Stb. Rengeteg olyan funkció van, mi haszos! Igaz a kamerája nem egy nagy szám, de nem is azért vettem!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 sziasztok, én egy sony-ericson W630I, és egy K550I között hezitálok, szerintettek melyika jobb? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 Szerintem a W630i jobb és jobban is néz ki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexed Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 erre csak te tudsz válaszolni: fotózni akarsz vagy zenét hallgatni? én inkább k550i-t mondok, memóriakártyát abba is tudsz venni, akkor telenyomhatod zenével és a hangminősége se rossz (fülhallgatóval) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 igazábol mindketöre kéne, w630i jobban nézki tényleg, csak annak nem védi semmi a kameráját,:S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 hát az némeik embernél szempont mivel van aki nagyon nyúzza a telt ha ( haverom elesett dirt közbe és beleáltt a kamerályába 1 fadarab meg a kijelzője is betört ) meg a kettő teló között sztem semmi lényeges külömbség nincsen csak az 1ik a fényképezésre van kihegyezve a másik pedig a zenehallgatásra szal innentől már csak te tod hogy meik a fontosabb kamera - zene (tom hogy 2 mpix mind a 2 tel fényképezője de azért 1 cibershot mobilba mégiscsak sztem valami jobbat raknak bele) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berto Posted Április 1, 2008 Share Posted Április 1, 2008 köszi bigord, holnap elnézzek, megveszem valamelyiketm amelyik jobb árban van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 Mi az a wlan???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 wifi hogyha veszel hozzá mármint a géphez valami kütyüt (nem tom a nevét) és akkor a géphez csatlakozol és igy a telón tucc netezni remélem érthető volt vagy lehet hogy wifi router aszem vagy valami iesmi aszem ha nem igy van akkor javítsatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mexed Posted Április 3, 2008 Share Posted Április 3, 2008 a wlan az a vezetéknélküli internet. magyarul ha van a telódban wifi, akkor netezhetsz vele ingyen olyan helyen ahol sugároznak (vagy te sugárzol) internetet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 7, 2008 Share Posted Április 7, 2008 Nokia 5700 v. e65? segítsetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj bigrod Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 sztem e65 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 Külső alapján??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Április 10, 2008 Share Posted Április 10, 2008 szerintem is e65 ! Sokkal szebb,kamerája ugyan olyan elvielg ,könyebb kezelni ,wifi is van benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dori162 Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 Ok! És a zene hogy szól szerintetek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Április 13, 2008 Share Posted Április 13, 2008 wifi hogyha veszel hozzá mármint a géphez valami kütyüt (nem tom a nevét) és akkor a géphez csatlakozol és igy a telón tucc netezni remélem érthető volt vagy lehet hogy wifi router aszem vagy valami iesmi aszem ha nem igy van akkor javítsatok igy van énis nyomom igy. van egy wifis router aztán helo. n80am van. abban meg ugye van wifi.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Április 14, 2008 Share Posted Április 14, 2008 Nekem E65-ösöm van! Hát nem éppen zene halgatásra találták ki. Igazából üzleti telefon--> nem a legjobb a kamera, nem egy hifi torony, de minden más nagyon jó: Office fájlok olvasása, pdf, zip-tömörítés kezelése, nyomtatók kezelése stb. Szerintem nagyon klassz kis telefon, és külsőre szerintem nagyon szép! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts