FlashHU Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 a procit nagy hülyeség volt megvenni, ilyen árban már c2d alapú "p2d" (pentium 2xxx)-et is kapsz, ami nem az ősi (ám fűtőtestnek a mai napig kíváló) prescott alapokon nyugszik és nem mellesleg gyors is..., a többivel nincs gond Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agr Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Ha procit javítom és 1 giga ramot veszek még bele el megy rajta PL Airborn akadás nélkül sztetek meg az újabb játékok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 4, 2007 Share Posted Szeptember 4, 2007 Igen el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agr Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Változott a szitu mert vettem 1 fasza vidi karit amin 1024x768 akadás nélkül mint az airborn mind a stalker fut györöüen még majd ve3sszek mellé kis ramot meg később 1 Core 2-es procit és olyan lesz mint az állat Ja és lenne 1 kérdésem ha az alaplapom ami az 533-as ddr2-es memóriát tudja kezelni és veszek bele 2 1 gigás 800MHz-es memóriát az nem ront a teljesytményen ne cseréljem le a memóriákat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 az is csak 533-on fog menni (milyen ősi alaplap ez???) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agr Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Most vettem 17 ezerésrt ASUS nem tom de nem vesz vissza a gép teljesítményéből? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Szeptember 5, 2007 Share Posted Szeptember 5, 2007 Hát már eleve az hátrány,hogy csak 533-ig kezeli a memóriákat... Elég rossz vétel volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomika123 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Sziasztok szeretném a segítségeteket kérni egy új gép össze álításában mivel én egy kanyit nem érterk a géphez szeretném a segítenétek összeállitani erröl a honlapról http://www.cbolt.hu nagyon megösszöném a segítséget a gép full játékokra menne és max kb 130.000 lenne és monitor nélkül előre is köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 (edited) 130k-ból olyan nagyon gépet nem fogsz összerakni game-re játékra 200-250 alatt nem szabad gépet venni neked egy M2N-E is jó lesz ez 15k és még mielőtt vki intellel jönne: intel alá egy rendes lap 40k-nál kezdődik..., szerény véleményem szerint inteles gépet csak a már megadott korlát felett érdemes kiépiteni Módosította Október 28, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomika123 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 ok és köszi a gyors választ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spancho Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 Hello! Szerintem "FlashHU" nagyn elvan szállva az árakkal! Sokal olcsóbban sokkal jobb gépet lehet összerakni csak jó helyen kell nézni! És a 2600-os VGA nem iszem h jó választás lenne!(játékra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Szeptember 7, 2007 Share Posted Szeptember 7, 2007 FlashHU: Hát nem tudom az Asus lapjai 30körül szerintem nagyon jók Core2 alá és akkor máris nem 40ezer.Nem kell ide minden új fícsőr mikor az ember nem is használja ki.Ami a txt-be voltak árak azok korrektek Csak szerintem felesleges az SLI-s alaplap mikor nem használja ki meg nem is nagyon éri meg SLI-be venni VGA-t mert csak 2x pénz és nem lesz 2x olyan jó.Inkább 1 vga de erősebb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danoboy Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Asus P5k 2*1 giga kigston ddr2 1066mhz chieftek 500 w gainward bliss 8800 gts 320mb samsung 250 gb sata intel core2duo e6550 lg dvd író aerocool aero engine mit gondoltok erről a konfigról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Ez így tökéletes . De a DVD író inkább ne LG legyen. Most nem remekel meghajtók terén. A NEC AD-7173S vagy a Pioneer DVR-212D lenne a jó választás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
torok222 Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Szerintem is jó konfig,de a vinyó lehetne sata2es mert az gyorsabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soccermage Posted Szeptember 8, 2007 Share Posted Szeptember 8, 2007 Ja jó kis gép lesz ez! Danoboy nyerte a Gamestar játékát, szal így könnyű... Hajrá danoboy! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Micsoda? Melyik játékát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
danoboy Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 A gamestar júniusi sms nyereményjátékán nyertem a vga-t. Kösz a tanácsokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Te marha nagy mákos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheeZee Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Aztaaa Pedig én is pályáztam rá És én a helyedbe inkább 2GB 800Mhz GEiL Ultra-t vennék tkrisz is azt ajánlaná Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 9, 2007 Share Posted Szeptember 9, 2007 Hát ja Vagy esetleg tuninghoz A-DATA-at. Még nem kell 1066-os RAM. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 11, 2007 Share Posted Szeptember 11, 2007 fentebb írtam, hogy neki a wlan miatt kellet ilyen, általános célra az M2N-E tökéletes ez 20k-val olcsóbb és se sli se wlan nincs benne, a HD2600XT jobb játékra, mint az ilyen árban kapható 8600GT, főleg, hogy rendes HD supp is van benne, így az 1080p és 1440p filmekkel se lesz gond spancho: persze, ha haver a boltos..., ismerjük ezeket az én 30Ft-ért szerzem a Verba DVD-t embereket..., amikor meg kell, akkor bocs nincs, vagy a csávó is felszívódik..., árgép korrekt árakat ad, a többi vagy elírás vagy nincs mellesleg: múlkor 2500-ért láttam 400GB-s winyót (egy 0 lemaradt a végéről) kicsit jó vétel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubberman Posted Szeptember 13, 2007 Share Posted Szeptember 13, 2007 Na szóval kigondoltam mik lesznek, a 4400-as Intel Core2 Duo ugye már biztos, lesz még 7300GT VGA, alaplapnak kinéztem az ASUS P5KC-t, jónak tűnik, má csak a memória kérdéses, mert szeretném a legjobbat kihozni az árból, tehát eddig úgy volt hogy 2x1 GB-os 800 Mhz-s Kingston lesz, ez az ipon.hu-n 30k. De most vettem észre egy olyat hogy Kingston hyperX 2x1GB-os 800 Mhz-s, van 2 változatban is, az egyik CL4-es, a másik CL5-ös, mindegyik 35k. Ja, és mindehhez egy Chieftech 500W vagy 550W-os tápegységet gondoltam. Ezekről várok véleményeket, főleg a RAM-ról, mert sokan mondják hogy a Kingston az egyeduralkodó és azt érdemes venni, de mások pedig mást ajánlanak. Érveket kérek hogy miért vagy miért nem lenne jó ez a Kingston hyperX vagy a sima! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Ezek a dolgok nem éppen lesznek egy súlycsoportban. A videokártya elég gyengus. Nincs értelme a Kingston HyperX-nek. Ha veszel 2 giga RAM-ot 25-ért (pl. A-DATA, GeiL), akkor máris lesz pénz egy jó videokártyára. Például egy 7600GT-re. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulcatcher Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Hali! Megint én. Mert van egy olyan, hogy az ASUS M2NPV-MX alaplapot nem lehet kapni sehol :( . És ajánlottak helyette egy ASUS M2V-MX-et. Na most a kérdés ugyanaz: 1. kérdés Ez jó gépkonfiguráció?: alaplap: ASUS M2V-MX proceszor: AMD Athlon 64 3500+ memória: Kingmax KLCD48F-A8KB5 ------------------------------------------------------- 2.kérdés Milyen játékok futnának ezzel az integrált videókártyával? ---------------------------------------------------------------------------- Alaplap adatai: Alaplap - Socket: AM2 - támogatott FSB: 2000 MT/s - chipset: VIAR K8M890 / VIA VT8237A - memóriahelyek: 2 x Dual Channel DDR2 667/ 533, max. 2 GB, - kártyahelyek: PCIe x16, 2x PCI - grafikai chip: VIA DeltaChrome - audio chip: Realtek ALC883 6 csatornás - LAN: 10/100 Mbps - csatlakozók: VGA, PS/2 billentyűzet/egér, 4 x USB, RJ45, audio I/O, párhuzamos, soros - belső csatlakozók: 2 x ATA 133/100, 2 x S-ATA, 2 x S-ATA 3Gb/s, 2 x USB, S/PDIF kimenet, CD audio bemenet - mATX formátum Köszi a segítséget! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 (edited) Ez a VIA-s chipkészlet nem túl nyerő, AMD alá. Módosította Október 28, 2009 Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubberman Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Tudod arról volt szó hogy veszek egy olyan video kártyát ami éppen kielégíti a mostani játékok igényeit, és amikor kijön a Mafia 2 meg a GTA 4, akkor veszek mondjuk egy 512-es 8800-ast. A gép minden más alkatrészén pedig ami viszonylag tartósabb mint egy VGA, attól nem sajnálom a pénzt, és ha majd megveszem hozzá késöbb a jobb VGA kártyát, akkor egy elég erős gépem lesz. És addig is kitart egy 256-os. De tisztában vagyok hogy amit írtam az gyenge a többihez. Szóval most úgy terveztem hogy egyedül a VGA-n spórolok. Az összes többi alkatrészből pedig viszonylag jót veszek. De megnézem azokat is amiket írtál. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 8800-asokból sose volt és sose lesz 512-es, csak a 8700-asból lesz majd október vége környékén, mellesleg az újabb tesztekben a HD2900XT is hasit, érdemes még várni mi lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 a VIA DeltaChrome gyengébb, mint az intel megoldásai, a 3D-s játékokon keményen elhasal, de a 2D-sek (pl: Heroes 3) jól mennek , integrált vga-val nem nagyon fogsz játszani, ma már minimum egy 7300GT, ezt kb. 15k körül már kapni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomy1000tomy Posted Szeptember 14, 2007 Share Posted Szeptember 14, 2007 Ezek a dolgok nem éppen lesznek egy súlycsoportban. A videokártya elég gyengus. Nincs értelme a Kingston HyperX-nek. Ha veszel 2 giga RAM-ot 25-ért (pl. A-DATA, GeiL), akkor máris lesz pénz egy jó videokártyára. Például egy 7600GT-re. Szerintem is bőven jó lenne neked 2*1GB-s kitben Geil vagy Corsair ram.25k körül van mindkettő,és azt a 10k-t ami marad hozzá is dobhatod a VGA-hoz,amit majd veszel később,annyival is kevesebbet kell rá majd gyűjtened. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts