dawe789 Posted Október 4, 2006 Author Share Posted Október 4, 2006 hat ja nalam is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Október 17, 2006 Share Posted Október 17, 2006 Új játékszert tesztelgetek.. a VirtualDj 4.1-et, úgy fest nagyon nagyot szól!!! A Ken Laszlo és a Gumimaci olyan szépen folyt egymásba, ahogy a nagykönyvben meg van írva.. (tesztalanyok) nagyon sok új dolog került bele, ezeknek igaz a zöme technikai finomítás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Október 17, 2006 Author Share Posted Október 17, 2006 Na akkor majd gyrsba leszedem meg nezem mit lehet vele ugykodni koszi az infot! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Ezért marad a PC Home-DJskedés. Hát eleinte én is így kezdtem, de abból semmi haszon nincs...Lehet, hogy te csak hobbyból csinálod, de én már Discóban nyomom...Abból egy éjszakára kapok 3500 SK-t... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 Hát szerintem telítve vagyunk DJkből amúgy is. Meg ha igazán jó DJ akarok lenni, akkor mindet neki kellene áldoznom. Szóval én elvagyok, tudok valamicskét. ha beállnék egy pult mögé, azért tudnék valamit mutatni. de nem hiszem hogy nekem ez lesz a megélhetési forrásom. tehát nem érzem igazán magaménak a tevékenységet, de a népt szórakoztatni jó dolog. de egy kis diszkóba, az emberek többsége lesz*rja milyen zene megy. a gagyi DJ-nek is tudnak örülni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
George00 Posted Október 18, 2006 Share Posted Október 18, 2006 CSő! Én 1 elég kezdő Dj vok Reasont Használok! KI használja még ezt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Október 20, 2006 Author Share Posted Október 20, 2006 Szerintem azer tvan par jo dj-nk ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Október 20, 2006 Share Posted Október 20, 2006 én nem azt modtam, hogy gagyik vannak. én azt mondam hogy telítve vagyunk DJkből. A reason tudomásom szerint nem boldugul VSTi efektekkel, ami nagyonb nagy baj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Október 24, 2006 Author Share Posted Október 24, 2006 tudom de azert mondtam mert szerintem tele vagyunk jo dj-kel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Tommy Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 Én is kezdő vagyok,én a Virtual Dj,Pro Dj,Dance Ejay és Adobe Audition 2.0-s progit használom. Jó lenne így pénzt keresni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Október 31, 2006 Share Posted Október 31, 2006 (edited) Hát szerintem telítve vagyunk DJkből amúgy is. Lehet nálatok telítve vagytok DJ-ekel, de nálunk Szlovákiában csak 1 DJ van és az is Drum n Bass-t nyom...(A többiről nem tudok) A töbség mind Hip-Hop vagy Rap... Módosította Október 31, 2006 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 na latod szlovakiarol nem tudok semmit dj ugybe sorry Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Ez a baj, hogy én se tudok sokmindent itt DJ ügyben... Annyit tudok, Szlovákia az egy Rapperes ország... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
noisia Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 most kezdtem el 1kicsit komolabban foglalkozni zenekészítéssel főleg így dnb , breakbeat zenék kreálása érdekel de az alapoktól szóval valakinek van ötelete hogy mivel kezdjek a semmiből törtzenét csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 én a fuity loops-ot ajánlom. de még először kis gyüjtő munkába kellene belekezdened. VSTi -efekteket és sampeleket szerezni. utánna lehet vele dolgozni csak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted November 16, 2006 Author Share Posted November 16, 2006 halgass razielre igaza van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djbedross Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Sziasztok kellene egy pár jótanács nekem én is most kezdem komolyabban van egy keverő + CD player de az a helyzet hogy hiába csinálok mixeket nem szól úgy mint egy discóba Szerintem valamit szarul csinálok valaki segíthetne igazán. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Írd le nekem pontosan, hogy mi a baj... Az attól is függ, hogy milyen az erősítőd, hangfalak és a cuccok milyenek... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla21 Posted Január 6, 2007 Share Posted Január 6, 2007 Hát én már 4-5 éve csinálom házibulikon a jó öreg mixeket,s nem is olyan rég haverral csináltunk 1 zenét,amit természetesen feltöltök ide a jövö héten! Budapestiek elönyben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Február 1, 2007 Author Share Posted Február 1, 2007 na nekem pedig kene valaki aki tanitana es nem hadja abba 1 honap utan mert egy mester mindig jol jon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj Inferno Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Csákány! Discotronic számokat fel tudtok tölteni? előre is thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabesz_01 Posted Február 21, 2007 Share Posted Február 21, 2007 Sziasztok! Én is kezdö Dj. tanonc lennék és jo hogy van ez az oldal. Egyépként max nemértek egyet azzal hogy a cd szebben szol mint a bakelit,nekem egy Technics 1210 és egy Technics 1200-esem van és amit hangzásban tudnak nyujtani azt egy cd sosem adhatja vissza.A számitogépes progikrol annyit hogy mindenki a Wirtual dj és a Tractor Dj-re esküszik,de probálta már valaki a DSS Dj-t? Ajánlom mindenki figyelmébe,kenterbe veri az elöbbi progikat szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Sziasztok! Én is kezdö Dj. tanonc lennék és jo hogy van ez az oldal. Egyépként max nemértek egyet azzal hogy a cd szebben szol mint a bakelit,nekem egy Technics 1210 és egy Technics 1200-esem van és amit hangzásban tudnak nyujtani azt egy cd sosem adhatja vissza. hihihi jót nevettem. ne viccelj már bakelit akkor is bakelit marad és kifogástalan minőséget nem tudsz vele nyújtani. megvan a bakelit maga varázsa, ha tehetném én is használnám (mint elég sok dj teszi). de nyugodtan hallgass meg egy vinyl ripet és egy cdm ripet mondjuk (ha kell asszem tudok is küldeni) és meglátod, hogy van különbség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 11, 2007 Share Posted Május 11, 2007 Sziasztok! én Kezdő Dj vaok' csinálok saját zeét FL Studio-val és összemixelek Mixvibes 5 PRO-val Lesz keverőm is egy Behringer DX - 626! Mind két progit a zene szerkesztőt(FL Studio) és a mix progit is(Mixvibes) Felraktam a zeneszerkesztésbe! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr3dat0r Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Én egy Behringer 626-os keverővel nyomulok és laptoppal. Proginak pedig a virtual Dj-t használom, mivel nekem az a legjobb. De többnyire zeneszerkesztéssel is foglakozok a keverés mellett. (Dance E-jay 7, illetve most akarok kipróbálni a Reason 3.0-t) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted Augusztus 7, 2007 Share Posted Augusztus 7, 2007 Üdv! Én is az afféle DJ tanonc lennék! Mixeket és remixeket szoktam csinálni a virtual DJ-vel, csak annyi a baj vele, hogy plussz effektekre lenne szükségem hozzá! Ha majd anyagiakban ott leszek szeretnék majd én is felszerelkezni DJ cuccokkal, nagyon nem akarok belemeráni a Virtual DJ, szerintem élőben sokkal jobb lenne gyakorolgatni! Ja am zeneszerkesztéssel még nem próbálkoztam, talán azért mert nem találtam meg a jó progit hozzá! Akinek van és jó használható, akkor kérem tegye fel ide! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocóóó Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 ajánlom az Ableton live-ot méghozzá a 6os verziót..jah meg töccsé le hozzá vsti-ket, meg native instruments dolgokat!Jah és ha meglesz a NI Komplete 4 (ami cirka 25gb)Akkor nyugodtan postázhatod Egyelőre letölteni sincs szabad helyem XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atmex Posted Augusztus 10, 2007 Share Posted Augusztus 10, 2007 Szerintem Cubase. De legközelebb a zeneszerkesztéshez írj. (Technikai rész) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbertoons Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Hy. Énis VDJ-vel nyomom, sajna az igazi DJ technika az még mindíg elég drága. Nekem ez csak itthoni hobbi, Trance zenében utazom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djPoullux Posted Január 6, 2009 Share Posted Január 6, 2009 ezt azért cáfolnám! semmi sem drága ha komolyan gondolod és ténylegesen ezt akarod csinálni! nekem is sok idő volt amire összekapartam a cucc-ra valót de "megérte kipréselni a lét"!!! Van 2 Numark axis 4-esem meg egy behringer dx626-os keverőm!Ezek kerültek másfél 2 éve 160 ezer ft-ba de most lejebb ment az áruk! Szal sztem nem drága ennyi még!Persze ellehet menni a csillagos égig is árban de kezdéshez ez az összeállítás fasza! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts