dawe789 Posted Szeptember 6, 2006 Share Posted Szeptember 6, 2006 Na ezt a topicot azert csinaltam hogy nagy DJ-ek megoszhassak tudasukat a kicsikkel en pl egy kicsi vagyok nem regkezdtem acid pro 4-el, Es a masik dolog azert hogy idebelehet linkeni sajat mixeinket es dumalni roluk. Jo dumalast es tanulast VAROK MINDEN DJ-T VAGY AKI OLYSAMIVEL FOGLALKOZIK ES AZ IS IRJON AKI CSAK HALLGAT OLYAN ZENEKT Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 Én sokáig a Reason-t használtam, de mostanában a Cubase-vel ismerkedek!!! És ha minden igaz pár hónap múlva veszek egy keverőpultot ami már megkönnyíti az én dolgomat is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 7, 2006 Share Posted Szeptember 7, 2006 Hat akkor latom itt a helyem... En annak idejen a VTT programot hasznaltam mixelesre vagy a Virtual DJ-t... De azok mar mostanra hanyagolva vannak... Ma mar ezeket hasznalom: Behringer VMX100: Pioneer CDJ100: Es ha majd tobb idom lesz akkor egy mixet is dobok ossze es azt tutira belinkelem... Addig is varom a velemenyeket a cuccokkal szemben...(erdemes e volt megvenni vagy nem,stb...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 8, 2006 Author Share Posted Szeptember 8, 2006 Hat te mar egy profi vagy amugy tudod honnan tudok effectecet leszedni meg olyan dalokat amik megnincsenek feldolgozva? Amugy en meg csak most kezdtem el tanulni acidon szoval nekem meg nincs semmi kevero pultom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Hat azert profinak nem neveznem magam, mert egz profi az olyan mint peldaul a Dj Tiesto, de azert egzpar jo kis trukkot tudok a mixpultokon... Most is egy DEMO CD-n dolgozom, hatha lesz belole valami, de valahogy igen lassan haladok elore... Majd egyszer... Ami kesik az nem mulik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Mar mint hogyan erted azt hogy efekteket lehuzni??? Mert vannak House, Drum n Bass, Dance es Hip-Hop efektjeim... Ha gondolod majd valamelyikeket feldobhatom neked... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 (edited) DJ Z-Project: A keverő az fain. A CD lejátszó: hát már picit régi típus, de még sokan nyomulnak azzal. Persze költséges a Djskedés. Én amúgy amolyan Home DJ vagyok. De ha kérdezik hogy milyen cuccot szeretnék akkor: http://www.zaj.hu/page2/termek.php?id=1507 ez és két faja bakelit lejátszó és egy keverőt vennék. És meglenne minden. Fél millából ki is jönne cucc, bőven. A maradékból fülest és mikrofont vennék. Módosította Február 26, 2008 spdeluxe Használd a Code tag-et,direct-link kihelyezése Tilos!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 (edited) Hat a CD lejatszo nemvolt valami olcso...(14 900 szlovak korona) Durvan 85 000 Ft (hanem meg tobb)... Nekem nem kellene lemezlejatszo mert nem szol benne tisztan a zene...Meg ha csak scratchre kell akkor mar veszek ezt: Ez 45 900 szlovak korona, ami kb. 275400 Ft. Szoval nekem momental ez eleg... Módosította Szeptember 8, 2006 DJ Z-Project Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Hi! Melyik az a VTT progi ? van weboldala vagy valami ilyesmi ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 Feltolthetem ha van ra igeny... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 8, 2006 Author Share Posted Szeptember 8, 2006 Hat nekem kene house, drum n bass, meg dance Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 OK!!! Maris neki fogok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 8, 2006 Author Share Posted Szeptember 8, 2006 Koszi varom az effecteket Zotyek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 9, 2006 Author Share Posted Szeptember 9, 2006 Felrakod akkor azokat az effecteket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 9, 2006 Share Posted Szeptember 9, 2006 Fel csak nagyon lassu a netem felfele... Majd ha fent lesz belinkelem nyugi... Nem felejtettem el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 9, 2006 Share Posted Szeptember 9, 2006 Meg egykicsit varod fog kelleni, mert megallt a feltoltes... De meglesz, mert megigertem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Szeptember 10, 2006 Share Posted Szeptember 10, 2006 Nekem volt osztálytársam dj...meg ismerek egy pár srácot...akik discoban nyomják...csak gondoltam írok,ha már van ilyen topic(én nem vagyok discos...de nem baj) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 10, 2006 Share Posted Szeptember 10, 2006 (edited) Nekem nem kellene lemezlejatszo mert nem szol benne tisztan a zene...Meg ha csak scratchre kell akkor mar veszek ezt: uhhh nagyon nem vagyunk egy hangon. Lemezlejátszó, nemszól tisztán? Igen de legalább megvan a maga hangulata, feelingje. áhhhhh ha ezt egy igazi bakelites dj hallaná. vááá őrület, ne is mondj inkább ilyeneket amúgy meg amit linkeltem Stanton Final Scratch 2 nem megy magába. hiába veszek mellé cd játszót. azzal nem érek semmit. Ja abból a lejátszóból kettőt kell venned, nem csak egyet és az már féll millkó. Innen válogathattok mindedn félét: http://www.musik-service.de/dj-equipment-turntables-mixer-djcdplayer-cnt8de.aspx Ja egy ilyen is jó lenne: http://www.musik-service.de/numark-hdmix-Professionelle-DJ-Playback-Station-mit-interner-80-GB-Festplatte-prx395755616de.aspx De az igazi a Final Scratch 2. Ne idézd a közvetlenül előtted szólót! Módosította Február 26, 2008 spdeluxe Code tag használata kötelező , direct-link használata TILOS! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 11, 2006 Author Share Posted Szeptember 11, 2006 Hat ezek eleg draga cuccok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 12, 2006 Share Posted Szeptember 12, 2006 (edited) Tessek a Drum efektek: http://www.megaupload.com/?d=O87RIOKO a tobbi meg feltoltes alatt... Módosította Február 26, 2008 spdeluxe Használd a Code tag-et,direct-link kihelyezése Tilos!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 12, 2006 Author Share Posted Szeptember 12, 2006 ezer koszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 (edited) House efektek: http://www.megaupload.com/?d=CI2V8BWY Módosította Február 26, 2008 spdeluxe Használd a Code tag-et,direct-link kihelyezése Tilos!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lali25 Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 [ quote name='Raziel#666' date='Sep 10 2006, 09:53 PM' post='176073] uhhh nagyon nem vagyunk egy hangon. Lemezlejátszó, nemszól tisztán? Igen de legalább megvan a maga hangulata, feelingje. áhhhhh ha ezt egy igazi bakelites dj hallaná. vááá őrület, ne is mondj inkább ilyeneket Jaja! Raziel egyetértek!!! De persze sokan inkább cd-s dolgot vesznek, mert a bakelites dolog eléggé drága és nem sok helyen lehet hozzá kapni cuccokat!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted Szeptember 15, 2006 Share Posted Szeptember 15, 2006 Ki hogyan...En maradok a CD lejatszonal...Egyszer mixeltem lemezlejatszon es nem nagyon tetszett... Meg a lemezek sem valami olcsoak es jobbik esetben van rajta 4 vagy 5 szam...CD-t meg egetek magam is... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Szeptember 16, 2006 Share Posted Szeptember 16, 2006 Pénz hiányában a Virtual Dj nálam a keverő cucc. Igaz most éppen az Atomix mp3 2.3-al szórakozok.. fura, de néha az egyszerübb a praktikus. Van egy haverom, 2 Techn. lemezjátszó meg egy mixere van, de már rég nem serénykedik vele, néha otthon. Amúgy én az 5-8 perces remixekből tudok a legjobban dolgozni számítógépen. Több idő marad az egérrel és a billentyűk tologatására.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 16, 2006 Author Share Posted Szeptember 16, 2006 Na koszi az effecteket most mar tudok ugykodni ezer kosz csa! Ja zotyek nagyon kemeny az alairasod Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adambarath Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 bocsi de nem tom hogy lehet meguploadról letölteni....vki elmegyarázná? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Szeptember 24, 2006 Share Posted Szeptember 24, 2006 Hat a CD lejatszo nemvolt valami olcso...(14 900 szlovak korona) Durvan 85 000 Ft (hanem meg tobb)... Nekem nem kellene lemezlejatszo mert nem szol benne tisztan a zene...Meg ha csak scratchre kell akkor mar veszek ezt: Ez 45 900 szlovak korona, ami kb. 275400 Ft. Szoval nekem momental ez eleg... Hm a magyar árakhoz képest elég kedvezőek Pénz hiányában a Virtual Dj nálam a keverő cucc. Igaz most éppen az Atomix mp3 2.3-al szórakozok.. fura, de néha az egyszerübb a praktikus. Van egy haverom, 2 Techn. lemezjátszó meg egy mixere van, de már rég nem serénykedik vele, néha otthon. Amúgy én az 5-8 perces remixekből tudok a legjobban dolgozni számítógépen. Több idő marad az egérrel és a billentyűk tologatására.. És nem akarja eladni őket? Egyébként én annak a híve vagyok, hogy kell a cd játszó és a bakelit is. Akkor lehet válogatni Csak nem éppen pénztárca kímélő megoldás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawe789 Posted Szeptember 25, 2006 Author Share Posted Szeptember 25, 2006 ha ja ez a baj minden draga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Szeptember 25, 2006 Share Posted Szeptember 25, 2006 Ezért marad a PC Home-DJskedés. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts