winder Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Nemtom nem ismerlek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 gondolhatod ki nem várna egy ilyen filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Csatlakozom winderhez, nagyon messze van még 2008 addig nem bírom ki,mondjuk a game naon bejött nekem pedig én csak a háborúsakat szoktam nyomni meg az autoversenyeseket hát várjuk a filmet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
msnysuran Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 fúú én is várom, viszont a háték az csaj 3 részes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rivals Posted Február 5, 2007 Share Posted Február 5, 2007 Már tényleg régóta bevan jelentve,és tuti biztos hogy lesz. Hogy miért jelenik meg ilyen későn? Egyszerű a válasz. Jordan Mechner eddig a játékokkal foglalkozott.Ha jól tudom 2006 elején jött be a pop t2t. Egy filmnek a készítése meg simán eltart 3-4 évig. Hogy miért? Egyszerű a válasz. Azért mert a forgatókönyv legalább félév.Keresni helyszíneket,és azoknak megadni a forgatási engedélyt kb 1 év stb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnye92 Posted Július 23, 2007 Share Posted Július 23, 2007 Amúgy mostmár meg 2009-et ír az IMDB megjelenésnek Én nagyon várom, mert sokat játszottam a POP játékokkal Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazuGawa Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 A negyedik játékról: Prince of Persia 4 Kiadó: UbiSoft, Fejlesztő: UbiSoft Platform: PC, Típus: Akció, Kardozós A herceg visszatér! A trilógiának tervezett Prince of Persia folytatódik egy negyedik rész személyében, úgyhogy most aztán semmi okuk nem lehet panaszkodásra a sorozat kedvelőinek! A képeket a képfeltöltés.hu törölte 1enlőre ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Július 28, 2007 Author Share Posted Július 28, 2007 Ááh, ez rohadt jóó! Imádom a prince of persiát. Minden álmom egy negyedik rész. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronii Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 hát én kíváncsi vok a filmre! majd meglátjuk, hogy mennyire jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulló Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 ha a film csak fele olyan jó lesz, mint a játék, akkor már jól jártunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
reanny30 Posted Július 27, 2008 Share Posted Július 27, 2008 lesz film 2009-re jön ki és a főszereplő Jake Gyllenhaal. mondjuk én őt annyira nem szeretem, de majd meglátjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
csucsok0004 Posted Október 29, 2008 Share Posted Október 29, 2008 zsyr lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hasztalan Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 várom én is, igaz nekem a legjobban a dos-os változatok tetszettek igaz a ps2-es változatból is megvan néhány rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 http://www.imdb.com/title/tt0473075/ nah itt már 2010et írnak rá szóval még plusz egy év Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PauL_MarloW Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 Én azt hallottam, hogy lehet hogy Vin Diesel vagy Dwayne "The Rock" Johnson lesz a prince. MAjd a két ajtós szekrény fog a falakon szaladgálni xD Nézz imdb-t xD Amúgy én is kiváncsi leszek ezzel a herceget játszó srácot jól eltalálták..kicsit kigyurja magát 2010 ig hajat növeszt meg kis borostát hagy csk és már prince klónt is kapunk . tuti jó lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 jah csak könyörgöm ne legyen olyan feeling mint a Max Payne mert ak sírva jövök ki a moziból Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kizi Posted Május 19, 2009 Share Posted Május 19, 2009 Code tag használata kötelező vannak képek a színészről mint Herceg Hát én ahogy ezeket láttam egy kicsit elszörnyülködtem Nincs mellizma és túl kerek a képe a pasinak és még a karjára is szedhetne vmi izmot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
O_o Posted Június 25, 2009 Share Posted Június 25, 2009 Nekm sem vami szimpi de majd meglátjuk. Egy kis info a filmről : halott Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lóbab Lecsó Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 Az összeset kijátszottam a ps2-eseket a psp-seket és amelyik kijött 360-ra azt is Már csak a film kell ide Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Itt az első hivatalos kép Perzsia hercegéről Messze még Jerry Bruckheimer új filmjének, a Prince of Persiának 2010. május 28-ára kitűzött premierje, de máris viszonylag magas a rajongók várakozási foka a film előtt, mely valószínűleg átveszi a Tomb Raidertől a legsikeresebb játékadaptáció címét. Eddig láthattunk lesi- és normál fotósok által készített Prince of Persia-képeket, de most már egy hivatalos fotón is legeltethetik szemüket az elvakult Jake Gyllenhaal-rajongók. A Dastan herceget alakító színész a következőket nyilatkozta: "Elegem van abból, hogy komolyan vegyem magam. Jó érzés, amikor egy kaszkadőr hozzád fordul és azt mondja, hogy egy színész ilyesmit általában nem szokott csinálni." A Perzsia hercege története szerint egyébként Gyllenhaal karaktere egy megbűvölt tőrt próbál megszerezni, amivel vissza tudja fordítani az időt. Premier: 2010 májusa (SG) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Július 22, 2009 Share Posted Július 22, 2009 Én is játszottam a játékkal, gépen és PSP-n egyaránt. Nekem bejött a játék, de ez szerintem már vicc hogy minden játékból filmet csinálnak De nem? Már nem tudnak mit kitalálni az írók és gondolják hogy valami olyat mutatnak be, amit már kitalált valaki?! Vicc szerintem ez az egész.... Tehát ha meg akarom tudni milyen filmek lesznek a jövőben, játszanom kell az összes megjelent számítógépes és konzol játékkal? :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 Újabb képek a hercegről 2009. július 31. 09:11, Péntek - Ötvös Tibor Újabb képek érkeztek a Jerry Bruckheimer nevével fémjelzett, talán az utóbbi idők legjobban várt adaptációjából. A Prince of Persia: The Sands of Time a modernkori trilógia első részét dolgozza fel, a főszereplő pedig Jake Gyllenhaal. Korábban már közöltük az első képet és az azzal szinte azonos időben megjelenő plakátokat a játékosok által megváltóként várt Prince of Persia filmből, mely sokak szerint az első élvezhető adaptáció lesz, melynek alapjait egy játék adja. Mindenesetre az eddig megjelent információk alapot adnak a bizakodásra és a most megjelent két kép tovább fokozza a várakozást. A történet a The Sands of Time című részt dolgozza át a vásznakra. Ebben az epizódban a Dastan herceg egy olyan tőr nyomába ered, mellyel befolyásolni tudja az időt. A női főszereplőt, Tamina hercegnőt Gemma Arterton alakítja, míg a gonosz Nizam szultánt Sir Ben Kingsley személyesíti meg. A Prince of Persia: The Sands of Time 2010. május 28-án debütál. A végére egy poén: a Ubisoft már készíti a film játékváltozatát. És ez komoly. (SG) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 31, 2009 Share Posted Július 31, 2009 "A végére egy poén: a Ubisoft már készíti a film játékváltozatát. És ez komoly." Ezt eddig is tudtuk. Van a Sands of Time játék és most majd lesz a Sands of Time: The movie. Kb 1 éve már voltak erről hírek. A filmet nagyon várom már. Talán végre lesz egy jó film amit játék alapján csinálnak. Ebben még talán nem is baj, hogy a Disney keze is benne van, mert ez még nem annyira véres de ha megcsinálják a 2. részt is ott már eléggé más a hangulat. Véres, sötét az egész játék. Azt nem fogják tudni megcsinálni úgy, hogy ne legyen 18-as karika. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
razors Posted Augusztus 10, 2009 Share Posted Augusztus 10, 2009 én örülnék ha megcsinálnák az összes részt remélem jó lesz bár nemtudom a játék hangulatát nehéz vissza adni de szerintem a disney-nek sikerülni fog hiszen az egész olyan "mesés" amugy szerintem jó lenne ha a 2. résznek a "véres hangulatát is vissza adnák gondoljatok bele: "Prince Of Persia Warrior Within az év horror filmje" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 Itt a hivatalos trailer : name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterfisz Posted November 3, 2009 Share Posted November 3, 2009 nagyon király és a prince is tök úgy néz ki mint a Two thrones-ban tehát én is csatlakozom a lelkes várók egyesületéhez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted November 10, 2009 Author Share Posted November 10, 2009 Húú, ez most rendesen felcsigázott nagyon látványos lesz, remélem nem csak erre hajtottak a készítők. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Én ma voltam moziba és leadták a bemutatóját a film elején Komoly lesz tényleg, erre én is kíváncsi vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 ezt a filmet tuti nem hagyom ki! mondjuk remélem nem cseszik el annyira, mint a Kaptárt vagy a Alien versus Predatorokat... talán a Hitman film volt, ami tetszett szóval vannak elvárásaim, mindenesetre én már nagyon várom a május 28-at Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Január 6, 2010 Share Posted Január 6, 2010 Látta már vki a trailert nagyon odavág. Már várom, 1000-el megtámadom a mozit ugyanis ezt érdemes moziban megnézni trailer alapján. Aztán kitudja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts