tomiguy3 Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 Hello! Hallottam hogy megfilmesítik a Prince of Persia: the Sands of Time-ot!!! A forgatókönyvet Jordan Mechner írta, aki a klasszikus (DOS-os) pop-okat gyártotta. Várom az infókat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blox Posted Szeptember 1, 2006 Share Posted Szeptember 1, 2006 2008-ra várható, túl sokat még nem tudni róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
polip14 Posted Szeptember 2, 2006 Share Posted Szeptember 2, 2006 Kiváncsian várom mi lessz belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
msnysuran Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Na én ebbe sem hiszek, ha megfilmesítik, akkor kéne lenni további részeknek, de ez csak egy kis trilógia... Ha hallottad akkor biztos úgy van, de én nem várok semmit, ha meg jön akkor örülni fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flamer Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 hát kiváncsi leszek rá hogy mi lesz belöle pont a "ki milyen filmet vár?" topikba irta valaki hogy lesz , utána néztem imdb-n és nem találtam semmit de lehet csak rosszul kerestem Kiváncsi leszek rá ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 ha lesz olyan élménye mint a játéknak tuti megnézem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 29, 2006 Share Posted Október 29, 2006 A számból vetted ki a szót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 2008-ra szerintem jól megcsinálják(grafika meg hasonlók)nincs problematika...nekem eddig szinte minden játékból készült film tetszett.... csak nem emlékszem melyikeket láttam xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 én nagyon várom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 én is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Schofield Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 hmmm ezt még akár németül is megnézném pedig nem szertem a nyelvet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRy Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Hát én is nagyon remélem, hogy jó lesz mert amiket eddig láttam játékfilmeket azok nem nagyon nyerték meg a tetszésemet (Bloodrayne), bár a Tomb Raider még elmegy . A látványvilága biztosan nagyon jó lesz, viszont ha a film a játék alapján készül és a történet ugyan az lesz, akkor kérdem én, mi lesz benne újdonság? oO ..................Nagyon merem remélni, hogy jó lesz és van egy sejtésem is erről, hiszen ha a játékban 3 részen keresztül le tudtak kötni akkor valószínűleg a film is hasonló lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamanti Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 biztos jó lessz már csak a játékból kiindulva olyan kalandfilm lessz... én is várom... jah és sztem még2008- ig kiadnak még 1 pár prince of persia játékot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigoo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Na ez engem is érdekel. A játékkal sosem játszottam, nem jutott rá időm, de öcsém végigtolta mindhármat, és "ős-Tomb Raider-es"-ként nagyon bejött. Biztosan megnézem majd, ha lesz, 2008-ig talán még a játékot is kipróbálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poc Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Én is várom a filmet nekem is nagyon tetszett a játék és is mindet végigtoltam és remélem a film is olyan élményt nyújt mint a játék és akkor joh film lesz belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheephear Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Ez jó lenne. Csak könyörgöm, nehogy Uwe Boll kezére jusson, mert akkor megint egy nagyszerű játék megfilmesítése menne a kukába (lsd.: Bloodrayne, Alone in the dark). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campione Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Egyelőre még nincsen sok infó a filmről az imdb-n, csak ennyi: Pop - Imdb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 El?reláthatólag nagy film lessz Kíváncsian várom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukács Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 várom már Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Kíváncsi, hogyan tudják makd visszaadni a játék hangilatát, vagy csinálnak mellé a játékhoz egyátalán nem köt?d? unalmas sztorit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Hát nagyon remélem h nem Uwe Boll lesz a rendez?. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Szerintem ilyen jó történetet már nem lehet elb*szni. Mindegyik részt végigvittem kb 10-szer. Imádom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Én is! Még telefonon is végígjátszottam az összes részt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spori Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 A legjobb jattek a PoP. Az els? két részét kijátszottam többször is, de a harmadik f?elensége megszivatott... De ha tényleg lesz film, akkor.... JUPPI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemdam Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Remélem Uwe Boll rendezi... :lol: :lol: :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 err?l nem is hallodtam még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Én azt hallottam, hogy lehet hogy Vin Diesel vagy Dwayne "The Rock" Johnson lesz a prince. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Végy egy sikeres játékot, amelyet korábban százezrek vettek meg és amelyről nagy biztonsággal előre meg lehet mondani, hogy tömegeket fog vonzani a mozikba is, majd válassz ki néhány neves szereplőt és elvileg garantált a (kassza)siker. Újabb nagy sikerű játék kerülhet filmvászonra néhány hónapon belül. A fenti ötlet nem új, nemrég a Tomb Raiderből ismert Lara Croftból lett filmsiker, és könnyen elképzelhető, hogy követni fogja a Prince of Persia nevű kalandjáték is. Március 4-én jelentették be, hogy filmvászonra kerül a Soul Calibur nevű játék is, rá egy napra a Variety.com oldal már arról számolt be, hogy a Ubi Soft által kiadott Prince of Persia: Sands of Time játékból is film készül. Úgy tűnik, mintha Hollywoodban ráéreztek volna a "számítógépes vagy konzolos játékokból való filmcsinálás" ízére. A filmkészítési jogokat a Prince of Persia esetében a rendkívül sikeres producer, Jerry Buckheimer szerezte meg. Ha valaki, hát ő igazán tudja, hogyan és miből kell és lehet sikerfilmet csinálni. Az úriember nevéhez ugyanis olyan filmek fűződnek, mint az Armaggedon, a Bad Boys, A Szikla, a Perl Harbor vagy a Black Hawk Down - A sólyom végveszélyben. További információkat egyelőre nem hoztak nyilvánosságra a készülő filmről, csupán az bizonyos, hogy a Prince of Persia atyja, Jordan Mechner fogja írni a mű forgatókönyvét. Erre azért van szükség, hogy ne egy olyan alkotás szülessen, amiből senki meg nem mondja, hogy a Prince of Persia az alapja. A Ubi Softtól kiszivárgott időközben az is, hogy a fejlesztők már egy új részen dolgoznak, amely várhatóan 2004 karácsonyán jelenik meg. A herceg diadalútja tehát könnyen lehet, hogy 2005-ben is folytatódni fog. Ezek után már csak az a kérdés, hogy vajon a film beváltja-e majd a hozzá fűzött reményeket, és ugyanolyan sikeres lesz-e, mint amennyire befutott lett az alapjául szolgáló játék. forrás: http://www.sg.hu/cikkek/31331 és itt van az hogy biztosan lesz: http://www.imdb.com/title/tt0473075/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
winder Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ez nagyon jó lesz szerintem!!! :) Csak az a pláne hogy 2008 Az kicsit eléggé(nagyon) messze van. Nem bírok addig várni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 szerinted én? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts