Hexxo Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Meglehetősen békés természet vagyok. törni zuzni nem nagyon szoktam de a csunya szavak egyből felszínre törnek ha ugy hozza a helyzet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
körömlakkbaby:) Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 káromkodok de naon és egyszer eltörtem a kezem mert eléggé beleütöttem a falba Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rap gangsta Posted Január 23, 2007 Share Posted Január 23, 2007 Én EgYsZer OlyAt belevertem a képernyőbe hogy megált a kép és ujra kellet indítani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsy Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Általába azt ütöm aki felb@ssza az agyam,de néha a fal és a szekrény is beszól Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-Terror Posted Január 24, 2007 Share Posted Január 24, 2007 Én csak az asztalt szoktam ütögetni...Mert most nincs fenn a gépház oldala ezért most nem azt rugdosom De itt 1 nagyon lol video... itt kicsit ideges a kölök, ilyet szoktatok csinálni? http://www.youtube.com/watch?v=1_XzDWyWxMc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcsy Posted Január 27, 2007 Share Posted Január 27, 2007 Hát nekem tegnap is beszólt a fal Azóta is zsibbad az egyik ujjam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cukibea Posted Február 7, 2007 Share Posted Február 7, 2007 Ez nálam eléggé bonyolult, ezt sosem lehet tudni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gere-raser Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Én ha nagyon mérges vagyok akkor általában sportban vezetem le az idegességemet... Vagy lefutok egy huszast, vagy elmegyek és hajtok egyet a bringámon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsopy007 Posted Február 8, 2007 Share Posted Február 8, 2007 Én alapvetően egy elég nyugodt természet vagyok, szinte mindent elviselek. De mivel ember vagyok ezért fel lehet bosszantani. Ilyenkor jön a magyar káromkodási szótár teljes repertoárja és a fal ütögetése. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtro Posted Február 9, 2007 Share Posted Február 9, 2007 hát meghallgatok egy jó hip-hop számot azzal egy kicsit lenyugodok...de nekemis van ugy hogy hirtelenfelindulásbolcselekszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 elgondolkozok azon, mennyivel könnyebb lenne az élet számítógépek és emberek nélkül. (mondjuk 1 szigeten 3000 csajjal és pár xbox360al XD ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Február 16, 2007 Author Share Posted Február 16, 2007 hát én mostanság futással oldom meg ezeket a dolgokat!de a fal se marad el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Február 16, 2007 Share Posted Február 16, 2007 mondok egy mi atyánkot utána elküldök mindenkit a g/cibe... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
orix Posted Február 17, 2007 Share Posted Február 17, 2007 na nekem sok fajtája van: *játszáskor: -billenytüzet -egér -kólás flakon -lemez *általába: ami előttem van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 hátast dobok székestöl aztán valami brutális játékkal jáccok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gebana Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 otthon falat ököllel, koliban földet, mert a falak szerintem nem elég... erősek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziborhy Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 vagy hússzor megsarkalom a gépet a gépház már szép horpadt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted Január 20, 2008 Share Posted Január 20, 2008 Én az asztalt szoktam ököllel irdatlanul verni, az egeret az asztalhoz csapkodni (2hónap alatt ez a 4edik egerem),aztán még a billentyűzetet verem izomból... de egyik haverom, ha nagyon felhúzzák(de istenesen) akkor fogja az egeret, neki dobja kajakból a falnak, de úgy.h a festéket leveri a falról, aztán fogja a keyboardot, és elkezdi csapkodni vele a monitort, ami erre különböző színeket vesz felXDXDXD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rathel Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 nem nehéz kitalálni.FAL! egyébként mellette a híres pofán vágás a kedvencem(persze annak aki felb*szott) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FantasyHero Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Hát én betörtem egy kaputelefont, egy trolibusz táblát és szétrúgtam egy kukát És mindezt a barátnőm miatt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birkaoldschool Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 Én a monitort szoktam ütni erőből! Egyszer a piros egyszer meg a zöld színt "ütöttem ki" a szerkezetből! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zplleo Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 háááát....én a monitoromat inkább nem szadózom, mert LCD, és egy pofon szerencsétlennek, és már is a báttyám ölében kötne ki...aa mellettem lévő szobában Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haxi Posted Január 21, 2008 Share Posted Január 21, 2008 török zuzok amit érek általába a billentyuzettel utom a monitort... utána jön a lenyugtatófolyamat a gombok összeszedegetése..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakecka Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Már berepedt a ház eleje, és a floppy meghajtó zárlatos lett (fuck NFSMW). Amúgy csak ketté szoktam törni a lemezt, és shutdown egy-két napig. Ui: Az NFSMW egy szuper játék, csak mindig csal a drága. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thundertibor-alexei Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 általában ha mérges vagyok akkor -hűtőt -boilert -radiátort -sziszegőszappan dobozát szoktam bántalmazni megkönnyebbűlök, és nem is fáj annyira a kezem, mintha falat ütöttem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balkari1 Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 elszívok egy gyönyörű és finom egészségtelen ámde tökéletes cigarettát respect Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piero Posted Január 25, 2008 Share Posted Január 25, 2008 Hát (háttal nem kezdünk mondatot, na mind1 ) általába a falat bántalmazom, iskolában a táblát részesítem előnyben, de deformáltam már postaládát, és közlekedési táblát is. A szekrényajtók csapkodása nálam külön élvezet Felnőttmentes övezetben még a szókincsem is kibővül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KENKILL Posted Január 28, 2008 Share Posted Január 28, 2008 Nah gyerekek nekem van ide egy jó kis sztorim. Haverokkal múltkor belógtunk egy raktárba amit tele volt számítógépházakkal, de teljesen elhagyatott volt, és a készülékek is ősrégiek voltak. Felhívott a csajom és szakított velem (telefonon keresztül!!!) és akkor szétvertem pár monitort. De ha otthon ér hasonló idegroham minden török, vágon magam körül, aztán ha ez nem lenne elég, eadom a feszültséget a rendrakással. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$gabi$$$ Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 Én leköpöm néha a monitort.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roniii Posted Február 14, 2008 Share Posted Február 14, 2008 én eygszer ledobtam a telefonom földre nagyobb baja nem lett... a kikapcsológomb kiesett és az összes többi alkatrész összevissza a teremben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts