joxy17 Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 nah várom az idegbetegebbnél idgebetegebb válszokat! én eddig csak 1 számítógépházzal végeztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szuszka Posted Augusztus 23, 2006 Share Posted Augusztus 23, 2006 A gépemben még nem tettem kárt (szándékosan), egyébként is viszonylag nyugott természetű vagyok. De eccer sikerült egy ketchup-ös flakkont úgy földhöz vágnom, hogy atomjaira hullott. Egész délután a konyha falát vakartam.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Én vagy oldalba rugom a gépet (hátránya hogy a neoncsövek leesnek benne) vagy egy jó nagyot csapok az asztalra. Akkor úgy megfájdul a kezem, hogy az elveszi minden mérgemet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ádám1313 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Az asztalra énis rászoktam vágni, meg a falba is belevágok . És egyszer a ketchup sem akart kijönni, és olyat rávágtam az aljára, hogy szanaszét tört . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 A falat soktam verni de volt hogy csempe volt csak kéznél azt nagyon megszívtam mert eltörött és elvágta a kezem nagyon mindig itt a kezemen a heg kb 3-4 hónapja történt ja meg billrntyűt meg egert csapdosom már párat kellett venni belőlük amúgy nyugodt ember vok csak ha elszakad az ékszij akkor ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiphopjam Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Én egyszer baltát dobtam az ikertestvérem után, nem találta el, mert időben zárta be a kiskaput. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Augusztus 24, 2006 Author Share Posted Augusztus 24, 2006 oohh...ha én egyedül vagyok itthon és nagyon dühös vagyok kikelek magamból és üvöltök!de rendesen....asztalcsapkodás nekem is szokott lenni.néha az egeret is szívesen szadiznám de túl drága volt ahoz h kárt tegyek benne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeti Peti Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 falat ütöttem egy idejig.......de most már rászoktam a racsnira....... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FERY332 Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 régebben a játéknak a cd-jeit morzsolgattam szét most kiállok az erkéjre és elordítom magam ---->aztán magyarázodhattam a szomszéd öregasszonynak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pimpmaster Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 Nekem általában a gép szokta felhúzni az agyam, szal ami kéznél van az egér + a billentyüzet , vagy csak egyszerűen a gép melletti fal, ami jól megedzi az öklömet Az asztalra csak ritkán csapok, mert volt már olyan hogy lefagyott tőle a gép Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ki Posted Augusztus 24, 2006 Share Posted Augusztus 24, 2006 elmúlt 2 évben 8 egér 3 billentyűzet és egyszer a gépet csaptam a falhoz azt törtem darabokra mikor a haverom lenyomott az utolsó véres bonberman csatában. természetesen ittunk és jóideje anyázott h mekkora láma vagy nézdmár lol megint kikaptál. mák h bazi gagyi gépem volt ja és cs meg bw lossok utáni örjöngésem nem is említem. ezért vettem boxzsákot(komolyan) hiába aki nem bír veszíteni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 1, 2006 Author Share Posted Szeptember 1, 2006 én mostmár átszokom fal,asztal és egér rombolása helyett az emberek pusztítására!!!!ááá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dontom23 Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 Hát nálam az "ékszíj" a számítógép miatt(Windows )miatt szokott elszakadni...ilyenkor jön az asztal csapkodás,de ha van rajta vmi előtte félrerakom szép nyugodtan aztán adj neki Na meg ugye a bill és egér is kapja az "égi" áldást bár még nem sikerült 1-et sem megölnöm Meg egyszer akkor nagyon ideges voltam beletosztam az ajtóba azt berepedt(5cm vastag acélajtó )na jó nem acél csak fa,több rétegből van és mint a karatésok a téglát én is széttörtem egy pár réteget Most egy kosaras(mi msá )poszter van ott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Szeptember 5, 2006 Share Posted Szeptember 5, 2006 sziasztok! hát én nem török- zúzok, mert az pénzbe kerül. hanem csak kiabálok, de azt nagyon. de ehhez nagyon ki kell hozni a sodromból! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychooo Posted Szeptember 8, 2006 Share Posted Szeptember 8, 2006 (edited) Én max az asztalt verem...meg néha a lábamat . Az uccsó hatásos mert akkor már nem lesz kedvem ütni semmit... Feltettem még anno pár hangklippett amik codozás közben készültek. Dealer és Henker hülyeségeit tartalmazzák. Na a Dealer az amiket tudok az az hogy az egeréből kitépte a görgőt... (ez szerepel a Dekaer2 hangfelvételen is) , multkor letépte magárolc a 9000 HUF-os pólót mert nem volt elég FPS-e, meg megkérdeztem nem olyan rég hogy miért nem jáccik mostanában...a válasz ez volt: a csaba lelőtte és ez felidgesítete ekkor megkapta az egeret de ugy hogy az usb csatoló beleszakadt az alaplapba...szal szervizbe van a gépe. Hát sztem ezeken nem lehet tul tenni Módosította Szeptember 8, 2006 Psychooo Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Szeptember 17, 2006 Share Posted Szeptember 17, 2006 én néha a monitort csapkodom, meg van ien kis cucc amire a bill-t kell rakni és azt-at ki kell húzni. na azt szoktam úgy becsapni, hogy nem lehet utána kihúzni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandoo Posted Szeptember 17, 2006 Share Posted Szeptember 17, 2006 úgyszint de ha engem kihoznak a sodromból akkor vagy elkeszdek káromkodni mint állat vagy brutálisan játszok a hitman4-gyel és mindenkit kinyírok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locutus Posted Szeptember 17, 2006 Share Posted Szeptember 17, 2006 meg van ien kis cucc amire a bill-t kell rakni és azt-at ki kell húzni. na azt szoktam úgy becsapni, hogy nem lehet utána kihúzni. Na így már én is jártam, bár akkor csak öcsém b***ta fel az agyacskámat, aztán már arra lettem még jobban ideges, hogy nem bírom visszarakni azt a sz*rt a helyére... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Szeptember 19, 2006 Share Posted Szeptember 19, 2006 Olyat csinálok hogy énis megbánom.Általában elöbb ütök aztán kérdezek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szaszanagy Posted Szeptember 20, 2006 Share Posted Szeptember 20, 2006 falat ütöm, de sajna mindig megfájdul a kezem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joxy17 Posted Szeptember 23, 2006 Author Share Posted Szeptember 23, 2006 falat ütöm, de sajna mindig megfájdul a kezem ezen valahogy nem csodálkozom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majlimate Posted Szeptember 23, 2006 Share Posted Szeptember 23, 2006 Én pirózni megyek J3t1 és v4k0nd barátommal! Közben egy két üveg azt mondja nekünk, hogy ""recccs"" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkangel Posted Szeptember 30, 2006 Share Posted Szeptember 30, 2006 Én egyszer baltát dobtam az ikertestvérem után, nem találta el, mert időben zárta be a kiskaput. Én tesómat verem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi13 Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 Nagyon de nagyon dühös vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerencsér Posted Október 9, 2006 Share Posted Október 9, 2006 én beba* kmm.. bevágom a billentyűzetet ( ), húzkodom az egeret 300 km/h-s sebességel, kiabálok. meg a régi gépemnek a monitárát ütögetni is szoktam, meg a gépet rugdalni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
brunoka Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Ha gép akkor mindig az egér húzza a rövidebbet, de van hogy a telefont dobom az ágyra (persze a régi siemenst, mert a nokia azért nem bírná..) hallhatóan csukom a szekrény és lakásajtókat, ha tényleg nagyon pipa vagyok, akkor kimegyek az udvarra, ami szerencsére nem utcafront, és keresek valamit, amibe belerúghatok, vagy eldobhatom. Ez alma, ágdarab, kissebb tárgyak szoktak lenni. Általában félrevonulok, hogy ne bántsak meg senkit sem durva és igazságtalan szóval, mert eléggé bánt ha valakinek ok nélkül harapom le a fejét.. ilyenkor mindig figyelmeztetem az embereket, hogy most ne.. és a mutatóújjam már lendül is rázva az ég felé.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Én belerugok egy barominagyot a számitógépembe! Hát ez van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpassz Posted Október 12, 2006 Share Posted Október 12, 2006 Általában nem török-zúzok, de néhány napja úgy felhúzott a "dvd-játékos" hogy nem vitte az egyik lemezt hogy a távkapcs bánta a dolgot. Egy fél másodperc múlva elszállt a dühöm, és rakhattam össze a kapcsolót , ami darabokra esett szét. Aztán persze már bántam az egészet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petterson Posted Október 14, 2006 Share Posted Október 14, 2006 Én megütöm Palcit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tituska Posted Október 16, 2006 Share Posted Október 16, 2006 Először is az egekbe szökik a vérnyomásom és közben elhagyja egy-két csúnya szó a számat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts