Edimax Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 törölve Ha problémátok van írjatok ide!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Február 18, 2007 Share Posted Február 18, 2007 magyarosrszág legjobb tört szervere akinek még nincs szervere az jöjjön ide http://wow.cronusnet.eu/index.php nagyon jo egy szerver egy az egyben olyan mint a hivtalos szerver csak ingyen nincs bug dc főlegnincs nagyon jo gyertek csak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mesiah Posted Február 22, 2007 Share Posted Február 22, 2007 laggol , meg dc-zik mint állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin02 Posted Szeptember 21, 2007 Share Posted Szeptember 21, 2007 Milyenek a rate-k?O.o Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ustix Posted December 5, 2007 Share Posted December 5, 2007 Legjöbb tört szerver: http://elitcpu.tx.hu Amiért jó: -Sok játékos -Linux-on futó Mangos szerver,vagyis alig van DC -Bugos kveszt alig _Lagg szinte ismeretlen -Sok jó klán -Sok,segítőkész ,specializálódott GM (pl::egyik Gm kvesztbugokkal,másik mobbuggal foglalkozik) -Sok Sw,Orgri,Cr raid -Kedves játékosok Ráta: -Blizzlike Terhelhetőség: -kb.: 250-300 fő(délben néha meg is haladja ^^) Kieg.: -Burning Crusade Patch: -2.2.3 Realmlis: - set realmlist elitcpu.tx.hu higgyétek el,ez műxik, és mostanság szinte eredetin érzem magam amikor játszok rajta!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
edwin02 Posted Január 29, 2008 Share Posted Január 29, 2008 Hello! http://wow.tauri.hu/ Tauri WoW Szerver Szerintem a legjobb szerver Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani1300 Posted Február 6, 2008 Share Posted Február 6, 2008 Nálunk is van még sok-sok hely! törölve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Június 4, 2008 Share Posted Június 4, 2008 eXact-wow http://exact-games.hu/news.php Regisztráció: 1. Bal oldalt a World of Warcraft alatt Account Létrehozása 2. - katt - 3. Írd be az account nevét, jelszót, és e-mail címedet (az elfelejtett jelszó ide fog kerülni) Stabil szerver mangosal és aktív gm staffal Akik tauriról szabadulnak azok akár megbeszélhetnek 1 karakteráthozást is szigorúan a tauris cuccokal. 2 realm van egy Fun és 1 Blizzlike. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voldemort12 Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 Ez egy uj szerever de szentem nagyon király www.silverwing.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atcsy Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 gyertek magyarország legjobb tört szerverére wow.tauri.hu 2k player a blizzlikeon és 1k player a fun szeron jómagam a fun szeron tolom, mivel sokkal feelingesebb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 Sztem legjobb funszeró a Bp A legjobb blizzlike meg a Tauri Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthew_94 Posted Június 28, 2008 Share Posted Június 28, 2008 Sziasztok! Azt akarom kérdezni hogy a tauri szerveren kell-e vamit átírni a rendszerben ha játszani akarok,mert az oldalon nem találtam ilyet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tusnyák Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 átírni ? háta realmlistet kell csak átírni oszt ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matthew_94 Posted Június 29, 2008 Share Posted Június 29, 2008 és mire? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
copyxyz Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 A tauri LÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL Öreg azon a szerón megállt az élet. Sunweel hol van? Sehol XD más szerón már 2 hónapja van. Azok a Veinek outlandon LÓÓÓÓÓL azis már több mint 1 éve vannak úgy és nem tesznek ellene semmit se (aki nem tudná fel iron on van a khorium ore (375)XD bányászd le) Tele van olyan bugokkal amitől frászt kap az ember ÉS nem NEM általános bugok hanem tauris bugok pl.: a repülés griffel vagy denevérrel egyszerűen vicc már legalább december óta bugos és Le húgy*zák má bocs. Meg olyan hogy kiveszik a bossokat mert "Túl könnyű kiütni LÓÓÓL" Jajj az egyedi tauris boss scripteket ne is említsem mert az is egy vicc. Amúgy meg mé van sok player a taurin? Jön az új player mit lát 2k player fúúú de fa*za hívja haverját wááá és mit lát a szeróból semmit se. A gmeknek meg arra van ezsük h a fővárost díszítsék.. de hogy bugot javítsanak arra nincs http:\\bug.tauri.hu erre is lookoljatok rá ne csak a wow.tauri.hu ra. Majd a 10. "Most már ideje lenne javítani" kategóriájú topik után lehet gondolkozni. Idézet "A griff használhatatlan!!!! :A griff anyira BUGOS hogy nem lehet használni. Kérlek valamit csináljatok vele.". TÉNY hogy jó szeró a tauri mert SLÁGER szeró magyarba és nemzetközi szinten is elismert MERT ennyi playert még mangos szeró nem hordott a hátán. Mindegy én nem vitázok senkivel se akinek testszik mennyen játszani oda... De szerintem egyáltalán nem a legjobb tört szeró. Elég csak a régi playereket kérdezni jó nyíltan úgyse fogják lesza*ozni a szerót. u.i.: Senkivel nem fogok emiatt a hsz miatt vitázni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Nekem semmi bajom a griffel, magától nyomja az utat. Az viszont kicsit idegesít, hogy sokat kell keresni, míg valaki jön segíteni nekem.... ezenkívül minden király. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts