Kevin021 Posted Augusztus 17, 2006 Share Posted Augusztus 17, 2006 Nincs biztos rendszer a hülyék ellen - a hülyék nagyon találékonyak. Ne okozzunk autóbalesetet az utakon - hajtsunk a járdán. Aki korán kel, valamit elnézett az ébreszto óráján. Újabb hibákat csak az követhet el, aki az elozot már beismerte! Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig. Ne felejtsük el, hogy amikor seggbe rúgnak, egy lépessel elobbre jutunk! Ne nézz hátra! Lehet, hogy éppen utolérnek. Jól csinálni valamit gyakran csak időpazarlás. A sör lassan butít, de nem baj, én ráérek. Az élet olyan, mint egy motor: be kell rúgni, különben nem megy. Csoportmunka az, amikor sokan csináljak, amit mondok. A csikkek is fellázadtak. Eddig csak elnyomásban volt részük. Okos enged, ha már szenved. Mindenki megkopaszodik egyszer, csak van aki nem éri meg. Valószínűleg nem véletlen, hogy a nagy mesemondók mind férfiak voltak. Ami majdnem az, az nem az. A gyozelem nem a legfontosabb - CSAK AZ A FONTOS. Nekem nincsenek eloítéleteim. Mindenkit gyulölök. Van-e a Földön értelmes élet? - Nincs. én is csak éppen beugrottam ide. A pokol üres, mert minden ördög a felszínen van. "Az idő pénz" kifejezés a kupikra illik leginkább. "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!" - Halaszd a jövo hétre. Ami az anyának korai, az a kamasznak már tavaly is későn lett volna. Optimista az, aki azt hiszi, hogy a légy a szobában a kijáratot keresi. A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez. A hipochondria az egyetlen betegség, amiben nem szenvedek. Mindenkinek hinnie kell valamiben. én azt hiszem, iszom még egyet. Mosolyogj! A holnap rosszabb lesz a mánál. Akármi történik, tégy úgy, mintha szándékos lett volna. Csak egyszer fiatal az ember, utána más mentséget kell találnia. Ha egy nő meg akar tanulni vezetni, ne állj az útjába. A kocka nem más, mint egy optimalizált gömb. Barátok jönnek, mennek... az ellenségek gyűlnek. Az élet előttem áll, és nem látok tőle semmit... Jobb ma egy verés, mint holnap a Grúzok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macsek90 Posted Augusztus 18, 2006 Share Posted Augusztus 18, 2006 Jó naggyon jóóóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
birozsoltne Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Kis felüdülés ebben az esős ronda időben:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barzak Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 Ezek nagyon komolyakkkk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Június 8, 2008 Share Posted Június 8, 2008 tetszettek, köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
larive Posted Június 10, 2008 Share Posted Június 10, 2008 "Jobb egy pillanatig gyávának lenni, mint halottnak életünk végéig." ez naon ott van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Június 11, 2008 Share Posted Június 11, 2008 Naggyon tutti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts