sportfan Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 mélytengeribukófrekvenciásfülemülecsapda Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamf Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 arat töredezettségmentesítőtleníttethetetlenségtelenítőtlenkedhetnétek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexxo Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Traktorkerék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sportfan Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 taxi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamf Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 iszap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexxo Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Pankráció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 (edited) sziporka, bocsi ókor Módosította Október 26, 2006 Clark Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flip Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 (edited) riporter Módosította Október 26, 2006 flip Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shraatz Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 ragga Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamf Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 arany Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wendeer Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 nyanya Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 szia kedves sportfan! az utolsó szó a traktorkerék volt, és ilyenkor mindig az utolsó betűvel kell írni a következő szót! tehát a traktorkeréknél, a k-betű az utolsó, tehát a következő szónak k-betűvel kellett volna kezdődnie.a következő szó: anakonda mivel ez a szó a-betűre végződik, akkor a köv-ző szónak az első betűje legyen "a". köszönöm. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hexxo Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 Atomreaktor:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shraatz Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 rózsaszínpárduc Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
msnysuran Posted Október 26, 2006 Share Posted Október 26, 2006 cserebogarastejszíneshabcsirkemellbetyárbüdöshuncutkócosmódra :D:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggress Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 azta' Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 cserebogarastejszíneshabcsirkemellbetyárbüdöshuncutkócosmódra :D:D:D szia kedves msnysuran! ne hari, de szólok, az utolsó szó az rózsaszín párduc volt(amit amúgy külön kell írni, de mindegy), tehát a következő szót c-betűvel kell írni, és nem cs-betűvel! nem tudom, hogy tudod-e, de az ábc-ben a c-betű, és a cs-betű is szerepel, és ez két különálló betű. emiatt kérlek, legközelebb, hogy a megfelelő betűvel írjál, mert ezzel megzavarod az embereket. ezt csak amiatt mondom, mert egy szó végződhet legközelebb cs-betűre, és akkor cs-betűvel kell szót írni és, nem s betűvel. azért, szerintem ideje lenne már tudni az abc-t nem??? gyerekek, haladjunk már egy kicsit. ha meg bizonytalankodunk az abc-vel, akkor elevenítsétek fel az általános iskola első osztályát. mivel az utolsó szó: azta, ez a-betűre végződik, tehát: autó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shraatz Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 szia kedves msnysuran! ne hari, de szólok, az utolsó szó az rózsaszín párduc volt(amit amúgy külön kell írni, de mindegy), tehát a következő szót c-betűvel kell írni, és nem cs-betűvel! nem tudom, hogy tudod-e, de az ábc-ben a c-betű, és a cs-betű is szerepel, és ez két különálló betű. emiatt kérlek, legközelebb, hogy a megfelelő betűvel írjál, mert ezzel megzavarod az embereket. ezt csak amiatt mondom, mert egy szó végződhet legközelebb cs-betűre, és akkor cs-betűvel kell szót írni és, nem s betűvel. azért, szerintem ideje lenne már tudni az abc-t nem??? gyerekek, haladjunk már egy kicsit. ha meg bizonytalankodunk az abc-vel, akkor elevenítsétek fel az általános iskola első osztályát. mivel az utolsó szó: azta, ez a-betűre végződik, tehát: autó ózon pajzs /off: Hallod? Most nem azért, de minek kell állandóan okoskodni? Csak egyszerűen nem lehet poénkodni? Miért kell állandóan beszólni valamiért? Látom szép sok hozzászólásod van, VIP vagy meg minden, de azé' ne hidd már magad mindenkinél okosabbnak! Nem azért irogatnak ide az emberek, hogy a te okoskodásodat olvasgassák. Köszi Ui: semmi személyes probléma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 nem okoskodok, hanem csak megkértem az emberkét, és nem érzem magam többnek, mert én is kértem a többieket, hogy szóljanak nekem, ha valamit elrontok. de azért az abc-ét illene ismerni, és hidd el megzavarja az embereket, hogy melyik betűvel is írják meg a következő szót. de nem kötelező elolvasnod a hsz-imat. a következő szó pedig, bármennyire hihetelen zs-betűre végződik, tehát nem s-betűvel fogok írni!!!!!! ja!!!! és hozzáteszem, hogy mások örülnek, ha szólok, és például a clark meg is köszönte, mert elkerülte a figyelmét.(de én is örülnék a figyelmeztetésnek, mert én is a hibáimból tanulok) zsírkréta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 apanázs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 Zsemle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 elementáris Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szape Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 sótartó Hallod, Srác! Egyébként szólánc a téma... az ózonpajzsot pedig írhatod nyugodtan egybe... és nem szégyen nem ismerni az abc-t, csak ismerd el, h nem tudod :lolhit: És ne bántsd Szipit, mert betonba kötsz! :lolhit: Ja és no offense bro'! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 ókor Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 romanika Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikaszeme Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 antiszemitizmus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 savas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ak05 Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 sorompó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szipi Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 ószeres Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentlaller Posted Október 27, 2006 Share Posted Október 27, 2006 sajátom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts