ipacs Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 t(ré) gomb: nem mondtad még...de a beceneved: SNIPER Kör Vagy nulla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuka110 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 t(ré) gomb: szerintem nulla milyen színű a citrom? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Z-Project Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 T(ré)gomb: A citrom bizonyára kék színű...Kivétel nélkül... Miért nem én vagyok a világon a legjobb DJ ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProZsolt Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 t(ré) gomb: Mert nem sponzorál T(ré)-mobil Hány éves a kapitány Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 t(ré)Gomb: Hát minimum 520 Hogy raksz be egy kenyérpírítót egy túlméretezett tehénbe ami a hűtőben van? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
farinkasz Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 T(ré)-gomb: kinyitod a hűtőt és beleteszed a tehénbe ami már amúgy is tej! Miféle teremtmény Barba papa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoka Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 T(ré) gomb:Génmanipulált nyugdíjas Mi az a MATRIX? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 T(ré) gomb: egy jól hangzó matematikai kifejezés, mejról a wacsovszki testvérek filmet készítettek miért nem fagy a linux? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
fater Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 T(ré)-Gomb: Mert az nem víz Az elmúlt ezer esztendőben hányszor volt szökőév ha a valós szökőévek számát 30-al beszorozzuk és az egészből négyzetgyököt vonunk??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 t(ré) gomb: micsoda??? hanyadik évszázadot írunk jövőre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeToX94 Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 T(ré) gomb:minden kétség nélkül a XXII mijen es? esik ha savas es? esik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 T(ré)-gomb: Szerintem ez faji, nemi, etnikai hovatartozás kérdése! Mindenkinek más az izel?bimbója!, de szerintem a tej negatívja! Kérdés:Hogyan magyaráznád meg a rend?rnek, hogy te nem warezkodsz csak audio-vizuális szükséglet végkielégítését végzed? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
maylo Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 T(ré)-gomb: Úgy hogy, elmondanám neki ,hogy én nem warezkodom csak audio-vizuális szükséglet végkielégítését végzem Mikor és ki szabadított a fel a magyar néger rabszolgákat???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 T(ré)-gomb: Hunyadi János, 400 évvel ezelőtt, azaz 1848ban. És a budapesti falat is akkor bontották le. Mennyi az annyi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiHu Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 az a tükör sűrűségétől függ. 10 ember elmegy egy lanra. 5/12 része elmegy a wcre, míg 3/5 része kajál, amit 5 ember rendelt. kérdés: milyen erős a legerősebb gép a lanon? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
matala Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 hogyan kell meghogni a fingot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 az a tükör sűrűségétől függ. 10 ember elmegy egy lanra. 5/12 része elmegy a wcre, míg 3/5 része kajál, amit 5 ember rendelt. kérdés: milyen erős a legerősebb gép a lanon? T(ré) gom:nehéz kérdés Ilyet sokat gyakorlunk matekon, ha lenne adva valami tényező, ami utal a gép erősségére megmondanám mennyi az IFa maximális sebessége? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.k Posted Január 1, 2007 Share Posted Január 1, 2007 T(ré) gomb:megszámlálhatatlan hanyadik szilveszter volt a 2007-es? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FlashHU Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 tré gomb: az utolsó a sajátgép ikon mire jó? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 t(ré) gomb:hogy elérjük a sajátgépet?? mire való a monitor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Én egyszer felhívtam, hogy megkérdezzem, hol van a városban jó cukrászda, erre megkérdezi a kis mindent tudó: Ezt most hogy értem... LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinCE Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 t(ré) gomb:hogy elérjük a sajátgépet?? mire való a monitor? T(ré) gomb: "Vizuális szükséglet ...Khm... kielégítésére"! Mitől döglik a légy??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipacs Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Trégomb: chemotox mitől nem döglik a légy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ákhem Posted Január 2, 2007 Share Posted Január 2, 2007 Szerintem ha békénhagyják Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 2, 2007 Author Share Posted Január 2, 2007 (((((((( Ákhem örülnék, ha törekednél a rendre!!! )))))) (válaszolunk és kérdünk) T(ré)-gomb: Szerintem ha békénhagyják (Ákhem hszából) Mikor és először hol volt Szilveszter? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabrielK Posted Január 3, 2007 Share Posted Január 3, 2007 T(ré)-gomb: 0 dec 31. Mikor a 3 királyok a pásztorok meg József Betlehemben partyztak és Heódes tekerte a lemzeket! A kecskékkel történtek csak a rendezői változatban vannak benn! Kérdés: Van lelkiismeretfurdalásotok azért amit warezkodás közben tesztek! Hogy sok szegény embert aki vért izzadva hozta össze a munkát te két kattintással lenyulod?(nekem speciel nincsen, sőt) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raziel#666 Posted Január 3, 2007 Author Share Posted Január 3, 2007 T(ré)-gomb: Nekem nincs ilyen problémám. A T-COM nekem minden megvesz amire szükségem van. (hehe tetszett az előbbi válaszod ) Milyen lenne az élet, ha két nap lenne. Melyek teljesen bevilágítanák a földet, és így nem lennének éjjelek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nod32 Posted Január 4, 2007 Share Posted Január 4, 2007 T(ré)-gomb: akkor a gravitációs hatás miatt kirepülnénk a naprendszerből Miért nincs Windows hiba nélkül? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamary Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 T(ré)-Gomb: Mert akkor kevesebbet idegeskednénk Miért halunk meg? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neB Posted Január 15, 2007 Share Posted Január 15, 2007 T(ré)-Gomb: Mert nem élünk tovább. Hol van az univerzum vége? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts