billbester Posted Április 7, 2009 Share Posted Április 7, 2009 mert spermiumból van minden országban ennyien msn-eznek vagy csak mi vagyunk ilyenek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Április 8, 2009 Share Posted Április 8, 2009 csak mi vagyunk ilyenek. Máshol a Skype, ICQ meg az ilyesmik a divatosak. mennyibe kerül autóval 5 főnek egy egynapos kiruccanás a mogyoródi aquaparkba belépővel, kajával és benzinköltséggel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPéter Posted Április 11, 2009 Share Posted Április 11, 2009 T(ré) gomb:fejenként a benya 4000 a kaja jejenként 1000 szal 25000HUF És mért fingok büdöset? Gumiszoba:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
87laca87 Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 ha a két befogó négyzete egyenlő az átfogó négyzetével akkor mért nem szeretem a tökfőzeléket? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TranceMarci Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Mert nem tudom. T(ré) Gomb: A PirateClub miért a kalózok klubbja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
napraforgómag Posted Május 2, 2009 Share Posted Május 2, 2009 Mert nem tudom. T(ré) Gomb: A PirateClub miért a kalózok klubbja? T(ré) Gomb: Kizárt dolog mer nemtudok róla! Mi van akkor, ha a mulitplikátoros telebabrátorban nem zigál a gagyugó, és nem obor a huppancs? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 T(ré) gomb: kész a káosz Menjek ma pizzázni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulpin Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 T(ré) gomb : Mennyé'! Ha a félidő fele,az UTE szurkolói oldalon leveszem a pólómat ami alatt egy fradi mez van, hány másodpercem van elmenekülni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 4, 2009 Share Posted Május 4, 2009 T(ré) gomb: Semennyi, otthelyben agyonvernek Ó hatalmas T(ré) gomb, melyik volt előbb, az ember, vagy az emberi hülyeség? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Persze hogy a hülyeség Hol játszódik a Texasi láncfűrészes? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitulát báti Posted Május 17, 2009 Share Posted Május 17, 2009 Texas egy kietlen csücskében , a Halál Retkes F@sza nevű község határában Az Ősember mélyenszántó kérdéseit tenném föl: miért meleg a tűz, és befosás után miért van iszonytató bűz? Texas egy kietlen csücskében , a Halál Retkes F@sza nevű község határában Az Ősember mélyenszántó kérdéseit tenném föl: miért meleg a tűz, és befosás után miért van iszonytató bűz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Május 27, 2009 Share Posted Május 27, 2009 T(ré)-Gomb:valószínűleg azért,mert még a kérdést se értem Ha a nyúlpecsenye nyúlból készül, akkor miből készül a cigánypecsenye meg a babaszappan,és vajon hol készül a Chocapic? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 T(ré)-Gomb: A cigánypecsenye a cigánypecsenye fán terem, a babaszappant Szappanföld, Illatos utca 3. házszám alatt készítik a mosómedvék, a Chocapic pedig a parlament egyik pincéjében készül. Hol lehet venni gumibogyószörpöt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Május 29, 2009 Share Posted Május 29, 2009 T(ré)-Gomb:A gumibogyófa mellett a sarki bódénál ahol a púpos hátú toronyőrnek a nagybátyjának a kishugának a fiának a lányának az unokájának a gyerekének a volt szobatársa éppen beszélget a húsvéti nyúllal. Hány feje van 1 hétfejű sárkánynak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsannika Posted Június 16, 2009 Share Posted Június 16, 2009 T(ré)-Gomb: 2 és és és hogyan tudok játszóteret főzni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
somewho Posted Június 28, 2009 Share Posted Június 28, 2009 -T---Button: Vegyél Del' Cat'-ot, azt öntsd bele forró vízbe és a vonalkódot add fel postán. Ezalatt a vízben lévő alkatrészek maguktól összeszerelik magukat. Tényleg minden fehér és csak a szemünk teszi színessé a dolgokat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Július 4, 2009 Share Posted Július 4, 2009 T-ray gomb: Nem,a fejedben lévő videokártya rakja össze a pixeleket,4x-es élsimítással Mit is akartam most keresni piraten? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Július 7, 2009 Share Posted Július 7, 2009 Tré gomb: Meg akartad keresni az én profilomat, hogy aztán 5 csillaggal értékeld. Mért van az, hogy nem tudom, hogy tudjátok-e hogy tudom azt amit ő hallott a sikátorban attól aki beszélt azzal aki már majdnem elkapta azt aki félfüllel hallotta amikor az a csávó beszélt akinek a kutyasétáltatójának a szobatársának 3adunokatestvérének az annyának a keresztfiának a barátja 7 éves? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honvéd88 Posted Július 15, 2009 Share Posted Július 15, 2009 mert senki sem tudja, hogy te tudod-e hogy mi tudjuk-e, hogy te tudod-e hogy mi nem tudjuk, hogy te tudod. Miért nem öli meg a mérgezett táposcsirkemarhapörkölt az ágyam alatt megbúvó sajtszörnyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 16, 2009 Share Posted Július 16, 2009 T(ré) Gomb: mert a sajtszörny belefagyott a sötétbe. Hány vagy he? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kungfumalac Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 T(Ré) Gomb: annyi ahány évvel ezelőtt születtem miért érzem azt hogy WC-re kell mennem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 25, 2009 Share Posted Július 25, 2009 T(ré) Gomb: Mert nagy a válság és nem tel' vécére. a tévéből hova tűnnek az emberek ha a tévé mögé nézek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerg0002 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 T(ré) Gomb: elbújnak előled hol van két párhuzamos egyenesnek a metszéspontja? (és este fél 1-kor miért filózok ilyen hülyeségen?) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Július 26, 2009 Share Posted Július 26, 2009 T(ré) Gomb: fél liter pálinka után te magad is könnyen megtalálod (mert még nem ittál) Éjszaka miért kell a kutyáknak vonyítaniuk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 T(ré) Gomb: mert félnek a sötétben és hívják az anyjukat. miért mondják minden tévére, hogy színes, mikor mindegyik vagy fehér, vagy fekete? Én pl. még sosem láttam lila tévét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hantresses Posted Július 27, 2009 Share Posted Július 27, 2009 T(ré)-Gomb:Azért mert elhitetik veled hogy színes,te meg elhiszed,aztán bekapcsolod és tényleg. Mit vacsizzak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 28, 2009 Share Posted Július 28, 2009 T(ré) Gomb: Vacsorát. Nem egyértelmű? Holnap hány szemem lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
billy a veréb Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 T(ré) gomb:Ha nyitott szemmel alszol 1 mivel az atkák beleugrálnak. Ha felhalmozom 3 heti sajt adagomat akkorhány nap mulva jön hozzánk britny? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajbymester Posted Július 29, 2009 Share Posted Július 29, 2009 T(ré) Gomb: Soha, mert A+B=Z A Nap milyen sebességgel gondolkozik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kungfumalac Posted Július 30, 2009 Share Posted Július 30, 2009 T(ré) Gomb: pontosan annyival mint a Hold amikor már lenyomott 2 sört és 3 gintonicot, de előtte 2 vajas kenyeret evett romlott sonkával Hogy jut be a Mikulás abba a házba ahol be van zárva minden ablak, ajtó és nincsen kémény, valamint első osztályú Hi-Tech biztonsági rendszere van kutyás őrökkel és minden szobában automatizált megsemmitő rendszerek vannak, amelyek mozgásérzekelő hatására beindulnak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts