L@ci Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Mert nem pattogatott kukoricás májkrém. T(ré) gomb: 1 csáffe meg 1 csáffe az két dzsipó. Hány dzsipó 5 csáffe? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 egyértelmű, 5, vagy nem? hány játék fér fel a vinyómra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@ci Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 össz-vissz 2. Super Mario és Super Mario 2 T(ré) gomb: Miért hánytam körbe a budit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 mert nem találtál bele, és mért nem találtál bele? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@ci Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 mert nem találtam a közepét. T(ré) gomb: na hány játék fér a vinyódra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpi08 Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 szerintem hány T(ré)gomb : ...--> igaz ez? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
norca Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 szerintem nem igaz mert a kvantummechanikai szociális intézetek számának az ötöde szerint az jön ki, hogy péntek. T(ré) gomb: Ezt értette valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tafibt Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 T(ré)-Gomb: Én igen. Mi ezt elektronikai nyelven (kis gépész beütéssel) röviden így definiáljuk : pont sugarú atommeghajtású golyóbestrapácius gyémántbevonatu körgyrűs buvárszelepház oldaltengelyrögzítő fordított menetü csavar ellenszorító erő nyomaték áramsűrűsége pont megegyezik a mágneses dipólus nyomaték indukciós fluxusával amit ha megszorzunk a mágneses póluserősség ohmnikus ellenálásával akkor a Poynting-vektórban a megfelelő értékpárt kapjuk meg. Egyébként ha még ezt elosztjuk 1-el akkor MHz-ben kapjuk meg ami már kompatibilis a rádiónkal. Ki szereti a Fizikát? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m_zsolt Posted Augusztus 28, 2008 Share Posted Augusztus 28, 2008 Én nem, de még is sok jó jegyem volt belőle! Ki utálja a kémiát és a tanárt is egyszerre? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 én és a matekot meg a tanárt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L@ci Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 Én mert a matektanárom egybe ofő is. T(ré) gomb: és a tanár férjének a testvérét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riki43 Posted Augusztus 29, 2008 Share Posted Augusztus 29, 2008 A tanár(úr) férjének testvérét eleve me b*zi mit a tanár(úr) aki férhez megy egy hapekhoz . Pöttyös az inged? Rudi e vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitemouse Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 T(ré)-Gomb: Én nem vagyok rudi de van rudim mert fiú vagyok a hiperkarbonális opszoprogén kilobevonatos mátrixban ahol csak írom az értelemtlen hszt a káterben mely a világegyetem hipoalergén pontozott szalagjának, annak is a leg difroszpiderózódott überbetyár kopott kotonons vége. A rudi szót mért húzza alá pirossal, még a f*sz szót nem? :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Augusztus 30, 2008 Share Posted Augusztus 30, 2008 T(ré)-Gomb: Hát mert aki csinálta a szótárat, az nem szokott rudit enni, ezért nem is foglalkozott a rudi szóval, de a másikkal meg igen, bizonyára vmilyen kapcsolatban volt vele ( ne tessék rosszra gondolni, lehet h csak volt olyan neki ) Miért vannak olyan hülye emberek, akik a hülyét is hüjének írják????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Müllerke Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 A válasz igen egyszerű:Ha mindenki hülyének írná a hüjét akkor nem lenne senki hülye, mert aki a hülyét hüjének írja az hülye, de amennyiben 3 kiló sajt egyenlő egy tonna házipálinkával (márpedig egyenlő) akkor a helyes válasz: Merevlemeztöredezettségmentesítőprogramsegédlet. Mért van az hogy sajtpástétomos, borsmentás liliommal fűszerezett, disznózsírban pácolt, parsztos medveszalámi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riki43 Posted Augusztus 31, 2008 Share Posted Augusztus 31, 2008 Mert éjjel nemettem meszet. Miért mesztelen a csiga, hogyha van ameiknek mészből van az otthona? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 hát mert annak nincs háza, amelyiknek meg mészből van az nem az miért van a csajokon fürdőruha a strandon, ha ígyis-úgyis kivan mindenük? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 azért, mert ha nem lenne rajtuk, akkor egy idő után a csúnya lányokon se lenne, és az nem lenne jó :S miért nem vezetnek be egy ojan rencert, h a szép lányoknak kötelező meztelenül strandra járni, a csúnyákat meg be se engedik? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 mert az nem lenne igazságos, de amúgy ha csak szép lányok lennének, akkor már azok között is találnál csúnyákat mire jó, ha fejen állva és széllel szembe pisilsz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thommz Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 Így tudod magad a legbonyolultabban arconpisálni. Tré gomb: Miért nagyobb FerrariGabor aláírása, mint a megengedett? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Szeptember 1, 2008 Share Posted Szeptember 1, 2008 mert nem olvasta el az erre vonatkozó szabályrészt jó lesz a péntek? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 2, 2008 Share Posted Szeptember 2, 2008 nem tudom, hogy ezt mire kérdezted vagy kitől valaki tudja? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flopi Posted Szeptember 3, 2008 Share Posted Szeptember 3, 2008 micimackó biztosan... ha a gumiszobákban az idegbetegeket tartják, akkor mér ez a fórum neve? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FerrariGabor Posted Szeptember 4, 2008 Share Posted Szeptember 4, 2008 mert mi is idegbetegek vagyunk ki kockult egész nyáron a gép előtt?(én nem) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Aki megértette az élet értelmét. Mi az élet értelme? XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomket Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Kockulás, csajok, alvás!! Ki szerint történek a dolgok előre megírva????? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy girl99 Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Csakis aki spontánég Kocka-e vagy? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos_brother Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 nem vok kocka Ki a kocka? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spidee Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Dehogynem. Ez igy szükségszerű Mr. Anderson Amúgy ha 1 sör nem sör és 1 sör fél sör akkor 2 sör 1 sör ésha 1 sör nem sör akkor az hány sör? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trionin Posted Szeptember 5, 2008 Share Posted Szeptember 5, 2008 Ha a sört megszorozzuk egy sörnyi sörrel, majd négyzetre emelve kiszámoljuk koszinus bétát, akkor a gyök alatti eredmény az hogy 0 sör.. Mért nem mentem ma Sub Bass-ra? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts